Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ana ok je to.To i ja smatram za ok...i dva sata ako treba svoj krs da sredi.Ali mislila sam na ono sto je Torbica pisala ako ne slozi dobro ves nema nekog izlaska....to mi je mnogo,ja to necu raditi.Ali opet postujem njene principe.Principi su najbitniji. Opet izvrnuto - ne interesuje me kako ce da slozi, niti sam to napisala, kako god uradi, dobro je, nikad ne kritikujem, naprotiv, bitno je samo da uradi, kako god. Pa nisam ja policajac! Dobar daaaaan! Pitam se da li sam luda sto bilo sta pisem? Vrlo sam prijateljski nastrojena i zavolela sam nekoliko divnih zenica ovde. Anci, Dijana Hvala vam do neba na ljubavi koja se oset_i iz vasih reci, u momentu zaboravim sve ono sto mi se ne svidja. Leptirku sam odmah napisala oko tikera da mislim da me zeza, ne mislim nista lose, iskreno, opet, moze svako da zakljuci po svome. Pisem bez cenzure. Nisam ja za uzor, ja sam samo vrlo temperamentna i mojoj prirodi prija da radim vise stvari paralelno, nema tu nikakve mudrosti. Ja i dok sedim, cupkam, prosto imam energije i gledam da je kanalisem na opste dobro. Ne uspevam uvek, ne krijem svoje greske, covek sam pa gresim, ali se trudim ispravljati i to je prica bez kraja. Uvek moze bolje. Zao mi je sto nekima bodem oci, nije mi to namera, volim ovaj forum i zao mi je sto sam dosla u neki prvi plan, prosto me je sramota.
< Poruku je uredio Torbica -- 8.6.2014 15:53:30 >