Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 21:37:59
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: anci kv pa bubulene,normalno da se isprljaju, nemam ja za muža mr propera Padoh
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:03:46
|
|
|
|
anci kv
|
pa kad bih toliko ribala pod da se čarape ne prljaju,onda stvarno ne bih imala vremena da budem nesavršena Sve umereno i samo opušteno...
< Poruku je uredio anci kv -- 23.5.2014 22:04:25 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:24:59
|
|
|
|
Olga75
|
evo ja sam danas bazala po selu i smarala ljude da mi potpisu peticiju za nepostavljanje bazne stanice koja je na pedeset metara od vrtica , nekih 90 metara od skole i oko 200 metara od moje kuce , pre toga sam sa sve zdravom pamecu pristala da me tuze zbog toga i za sve to vreme je moje dete pazio vrti pa sveki i to samo zato sto ona nije u stanju da baza po ulicama i tako ponosna sam na sebe sto sam u stanju da se zrtvujem za opste dobro a pomalo me grize savest sto sam ladno iskulirala detetovu veceru , tusiranje , ma ceo dan nisam brinula o njoj
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:30:22
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam danas bila lenja mama ,a vredna baštovanka.Ceo dan sam skoro provela napolju sređujući dvorište i cveće.Tek skoro smo ušli u kući.,deca popadala od umora koliko su se igrali napolju,i naravno gladni ko vukovi
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:32:57
|
|
|
|
Klarita
|
Gde ste bre "vrednulje"? Sutra konacno "pada" rucak kod mene ako se resim, ne budem umorna i mrzovoljna
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:39:08
|
|
|
|
anci kv
|
klarita,da neće to kiša da padne?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:41:36
|
|
|
|
vikiveki
|
I kod mene će možda sutra "pasti" ručak pošto će mm biti ipak kući,trebalo je da radi sutra jer ovde je na snazi još vanredna situacija,ali ipak neće raditi jer situacija je stabilna....tako sada razmišljam šta ću za ručak
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:44:06
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam sutra rešila da radim generalku kući, verovatno će na kraju dana učinak biti 20 posto
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:44:29
|
|
|
|
Klarita
|
Ti, trkom u biRRtiju da cas_tis, znas, sin mi se meskolji, idem da ga nahranim pa dolazim na picence, kafence, tortu... Samo skitamo po ceo dan,nista ne radim, ali ne stizem od majanja da vam mahnem..znaci, nemo'' da pomislite da cistim, perem kuvam...majem se, bre Vikiveki, imam fenomenalan recept, naravno, ceo rucak se pravi za pola sata , ajd'' da ti ga prosledim na neku temu
< Poruku je uredio Klarita -- 23.5.2014 22:47:07 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:48:57
|
|
|
|
Olga75
|
nisam ja bila lenja , potapam noge od tabananja samo sam bila ober angazovana oko nekih drugih stvari i ako odem u bajbok neko ce morati da mi donosi suncokret i cigarete a jadno dete ce imati mater koja je osudjivana i kako ce se udati jedared
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:49:06
|
|
|
|
anci kv
|
aj čekam u birtiji s pićence Olga,ne brini,ta kazna zastareva a i briše se iz evidencije osuđivanosti,tako da niko neće znati
< Poruku je uredio anci kv -- 23.5.2014 22:50:40 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:52:34
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: anci kv pa kad bih toliko ribala pod da se čarape ne prljaju,onda stvarno ne bih imala vremena da budem nesavršena Sve umereno i samo opušteno... Cekaj, cekaj, a ne zoves Mr Propera? Da se lakse opere, i bude jos cistije samo pucnes prstima
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:53:46
|
|
|
|
anci kv
|
kakve sam sreće,stigla bi mi teta violeta
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:56:57
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Vikiveki, imam fenomenalan recept, naravno, ceo rucak se pravi za pola sata , ajd'' da ti ga prosledim na neku temu Prosledi ga u temu šta smo danas pravili tj kuvali
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 22:59:03
|
|
|
|
Olga75
|
ih nek me tuze zabole me sedalica bas i da vam kazem meni tu svekrva i popeglala onih nekoliko masina vesa sto se nakupilo a ja danas oprala jos jednu a sutra cu jos dve , ako ne bundem isla u lov na potpise nek zena radi ne sto da joj ne bude dosadno i daaa , jos gore i nju sam naterala da se snima za "televizor " ipak je ona primarijus - dr mr fr znaci i ona moze da zaglavi bajboke
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:02:13
|
|
|
|
anci kv
|
Biće tebi tužbe za podstrekivanje...a jel ti to hoćeš da se rešiš svekija?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:06:00
|
|
|
|
Rosita
|
Klarita, zarko zelim recept za ekstra rucak koji se pravi za pola sata, a trebujem ga u nedelju, deder.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:13:20
|
|
|
|
anci kv
|
sad i mene interesuje šta je to lepo jestivo što iziskuje pola sata..
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:14:35
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Biće tebi tužbe za podstrekivanje...a jel ti to hoćeš da se rešiš svekija? kriva sam al sta cu joj kad se pali ko hepo kocka
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:16:54
|
|
|
|
anci kv
|
nije to ona sama od sebe,nego joj ti baciš kosku
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:26:56
|
|
|
|
Olga75
|
Anci , si ti bila na tom sastanku mani zapenila ona , sve sam morala da je gazim a gresno nam dete u vrticu posle ja odoh po selu aona zasela na telefon da zove sve koji se bave time a zver vadi ves iz masine oooj , zovite socijalno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:29:04
|
|
|
|
anci kv
|
pa sveki ti je carica!!!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:33:44
|
|
|
|
Olga75
|
pa jeste ja se na nju nikad nisam nesto zalila ja s njom mogu bre da se posvadjam ko s celjadetom da vicemo jedna na drugu oko kojecega i onda da ona pegla moje stvari a da ih ne progori a ja da joj skuvam taranu ( ona to obozava ) bez da je presolim al to nije za ovu temu nego jadno dete radilo kucanske poslove a mater joj i baba vodile opstenarodne brige to je zabrinjavajuce
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 23:40:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Olga jesi legenda baš si sve lepo organizovala i sredila,mogu da zamislim stanje u kući kako si ga opisala,sveki pegla veš,unuka vadi veš iz mašine a mama skuplja potpise ...ma ne sikiraj se neće niko ići u zatvor.Moj muž kaže da jedino što ti treba jeste da podneseš zahtev u SUP-u za skupljanje peticije i onda će sve biti regularno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 24.5.2014 0:19:21
|
|
|
|
Torbica
|
Jao Olga, crkoh od smeha , legendo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?