|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
24.5.2014 0:34:57   
bubulence

IZVORNA PORUKA: anci kv

pa bubulene,normalno da se isprljaju, nemam ja za muža mr properauser posted image

zeno pala sam sa stolice user posted image .
e sada ste me smirile. ribam svaki dan a opet se desi da budi ptrljave carapice pa sam mislila da ne ribam dovoljno...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 501
24.5.2014 5:09:36   
Misha i Ljisha
E pa mame ja onda moram priznati da sam u zlatnoj srediniuser posted image . Usisavam po potrebi (bude to nekad i svaki dan pogotovo kad se kosi trava napolju pa imam utisak da je bude vise unutra nego na travnjaku). Moja D mrvi ko blesava kad jede i taj deo poda oko stolice briskam toliko puta koliko puta jede na njoj. Znaci taj deo poda mozes lizati bukvalnouser posted image , a gledam da jednom nedeljno oribam pod na kolenima a izmedju kako kad sa dzogerom. Nekad i svaki put kad usisavam a nekad svaki treci. Prozore moram priznati da cesto perem prosto iz razloga jer zivimo na salasu i ispod svakog prozora mi svaki dan neko parkira koja, pa opet kad se kosi trava sve to ode na moje prozore i td. Za prasinu sam lenja mila majko, ali dva puta nedeljno uglavnom i to odradim. Kupatilo mi je najvaznije da bude cisto, preko nedelje ga briskam a vikendom ga onda detaljno oribam i istusiram. Hrpu vesa doduse imam utisak kao da imam uvek jer taman kad sve ispeglam eto ti jos opranog vesa i u krug. Mrzim ves da sredjujem al se teram. Ja iskreno nisam luda za kuvanjem, kuvam svaki dan, pa nekad bukvalno kuvam i dorucak i rucak i veceru. Bude tu i kolaca ali vise to nekako radim pod moranjem. Zato ja uposlim sveki da kuva hihihih...

e da.. a inace mojoj sveki svaki rucak zagori (a mm je alergican na zagorelo) i sad ona uvek presipa iz jedne serpe u drugu da se ne bi osetilo. Ja to naravno znam jer znam u kojoj serpi je pocela da kuva a kad zavrsi vidim drugu serpu (plus ja uvek operem sudove ipak je ona kuvala nije fer sad i da pere) i vidim uvek zagoretinu. I ispalim se ja jedan dan onako bezveze nerazmisljajuci "otkud sad to u ovoj serpi" i to pred mm. I sveki " pa presula sam" i mm "a sto si presipala, zagorelo ti?" kad sveki "pa malo, malo je jako uhvatilo pa ja odmah presula". I skapira mm isto foru da ona stalno presipa iz jedne serpe u drugu, tek ce ti on meni pre neki dan "Kako ti nikad spanac ne ispadne kao mojoj kevi?" i ja iz zezancije "Pa nije mi zagoreo" i onda smo se nas dvoje sprdali i kaze mm ajde pusti da zagori bice lepsi hahaahah...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 502
24.5.2014 11:49:21   
anci kv
Olga , vidim ja da si ti i sveki pravi tandemuser posted image
Počela dam da sređujem kuću, dokle ću stići,ne znam,kraj se ne nazire

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 503
24.5.2014 12:29:04   
Torbica
Moje dete je danas slozilo 2 masine vesa, uz gundjanje, ali je slozila, bas ne voli... E pa cero draga ako hoces u Skolicu slikanja i na rodjendan, potrudi se! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 504
24.5.2014 12:46:45   
Klarita
Torbi, user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 505
24.5.2014 13:10:56   
Torbica
Mm je u pravu, treba ih maksimalno ukljuciti, ja sam malo meksa, priznajem..Za dlaku da ne ode danas na oba mesta zbog prenemaganja i njakanja...a nije vise tako mala, 6 godina.. Hoce ona kad se njoj hoce, alliiii..... Kao da je nama sve potaman...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 506
24.5.2014 13:45:28   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Torbica

Moje dete je danas slozilo 2 masine vesa, uz gundjanje, ali je slozila, bas ne voli... E pa cero draga ako hoces u Skolicu slikanja i na rodjendan, potrudi se! user posted image

Samo neka ima obaveze. Dosta roditelja dece tog uzrasta se iscudjavaju kad budu upitani kakve obaveze dete ima u kuci, a onda se sete da kazu- i to ne pod obavezno!- da slozi igracke. E pa sad...

Bubulence, metni tiker. I nemoj zeno ribati toliko ako ti je ova tema draga srcu user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 507
24.5.2014 13:59:43   
anci kv
ma bubulencetu treba jedan mr proper

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 508
24.5.2014 14:03:35   
Anoniman
Ova nesavrsena mama, veceras postaje savrsenauser posted image

idem na maturu, 5 godina user posted image manikir na nogama i rukama uradjen, nisam vise Vukiuser posted image , bila kod frizera, jos kad se uvucem u crveni kombinezonuser posted image samo cu da mahnem mm i Uniuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 24.5.2014 14:12:54 >

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 509
24.5.2014 14:12:31   
vikiveki
Polako nas napustaju nesavršene mame i prelaze u one savršeneuser posted image
Moja velika ćera hoće sve da pomogne ali da joj platimuser posted image ne traži ona puno para,ali to mi ne izgleda ispravno,ja više volim da se ona nečega sama seti da mi pomogne i da joj ja nešto kupim ili poklonim zbog uloženog truda ili da joj nešto dozvolim što je tražila od mene,nego da joj dam pare.Ne bih želela da mi deca postanu neki materijalistiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
24.5.2014 14:16:18   
Biserce
Ja sam dno dna, od izlaska iz bolnice ne mogu da se vratim u normalu, non-stop u grcu, kuca u totalnom rasulu. Ja takodje, bar su deca sita i cista...a do pre mesec dana sve sam nekako uspevala...sad cak moram da dremam u podne ccc...slatkise redovno jedemo...cisto da se zna:D

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 511
24.5.2014 14:17:47   
anci kv
a da otvorimo temu za savršene mame?

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 512
24.5.2014 14:18:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Polako nas napustaju nesavršene mame i prelaze u one savršeneuser posted image

Viki to je kratkotrajnouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 513
24.5.2014 14:20:59   
anci kv
nemoj samo da bude od mature do matureuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
24.5.2014 14:24:34   
Anoniman

nemoj samo da bude od mature do matureuser posted image

ne bas toliko ahaaaaa, user posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 515
24.5.2014 14:29:16   
Sanjica26 RR
Bubi ja sam mislila da sam gora od svih. user posted image Kod mene sve mora da bude cakum pakum. Od kako imam dvoje dece ne usisavam svaki dan O brisanju da ne pricam. Juce sam celu kucu usisala i prebrisala i to na kolenima jer su tepisi na pranju.
Jovice ne opterecujem se za slatkise. Jednostavno kod mene se ne vidi. Takav mi je metabolizam da san uvek ista. Doneo mi je mm danas cokoladu.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 516
24.5.2014 14:32:07   
anci kv
joj,cakum pakum danas a već sutra nađem nešto da mi bode očiuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 517
24.5.2014 14:34:07   
vikiveki
Joj Biserče,meni je u kući uvek haos u jednom delu.Kad ja raspremim jedan deo kuće,deca rasture nešto drugo i tako naizmenično,nekad mi dođe da negde odem na tri ili četri sata da vidim kakva bi bila kuća kada se vratimuser posted image
Unina mama svi mi znamo da savršenstvo ne možemo dugo održatiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 518
24.5.2014 14:50:17   
bubulence

ma bubulencetu treba jedan mr proper

o daaa user posted image .
e imala sam ticker, ne znam gde mi je pobegao, turicu ga veceras, sada sam sa telefona...

a danas ceo dan uzivanje, jutros sa mojima otisla u SM, bili na pijaci, opeljesila ih posteno, onda sladoled, setnja, kafica... dosli kuci, mm i ja sedimo na dvoristu, mama i tata trckaju oko nas a mi bas uzivamo. ponekad mi ih bude zao ali oni bas uzivaju u ovom. Ema uziva najvise, izasla je iz kuce jutros u 8, pitanje je kada cemo je uterati...
p.s. podovi od sinoc nosu obrisani user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 519
24.5.2014 14:51:57   
anci kv
samo pucni prstima i problem rešenuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 520
24.5.2014 14:54:20   
bubulence
probala- ne pali... jedino sam postigla da ukicani misle da sam poludela user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 521
24.5.2014 16:37:13   
anci kv
e onda njima daj user posted image kofu i džoger u šake!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 522
25.5.2014 23:41:48   
Torbica
Dakle Anci - domaci hleb, duvan cvarci i paradajz! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 523
25.5.2014 23:58:39   
Torbica
Laku noooc!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 524
26.5.2014 0:01:52   
anci kv
i sad ćeš da legneš da spavaš,tiih,gde će ti duša

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here