|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
26.5.2014 1:42:13   
vikiveki
Torbiuser posted image ti si naša kraljica,svako veče nas uspavljuješ sa lepim menijem,voda mi na usta ideuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 526
26.5.2014 12:49:48   
Klarita
Dlake pustam do sledec nedelje, kad cu se spremati za maturu.
Kucu cistim kako kad, ali sam se iznervirala user posted image mm usao u kupatilo sa papucama i ostavio tragove, a ribala sam pola sata pod samo user posted image pazi da ne cistim opetuser posted image ceka ga i pod u kupatilu i svi podovi za kaznu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 527
26.5.2014 13:40:40   
Torbica
Viviveki user posted image , pa sta cu kad je doneo, odolevala sam, odolevala i na kraju poklekla...I sasd trazim neki recept za brzinski rucak jer mi je gospodin ostavio nekoliko stvari da mu pokrpim, skratim, moram biti brza... Bice neka testenina, sa instant sosom user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 528
26.5.2014 14:03:12   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

Dlake pustam do sledec nedelje, kad cu se spremati za maturu.
Kucu cistim kako kad, ali sam se iznervirala user posted image mm usao u kupatilo sa papucama i ostavio tragove, a ribala sam pola sata pod samo user posted image pazi da ne cistim opetuser posted image ceka ga i pod u kupatilu i svi podovi za kaznu user posted image

pa sta bi sa kucnom pomocnicom???user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 529
27.5.2014 10:54:17   
Ushtipak
Ja ne znam kad ove mame sto ribaju sve zivo stignu da ribaju sve zivo? Meni je uz novorodjence i dvogodisnjaka, u malom stanu sa tankim zidovima, gde se cuje kad je neko kinuo u drugoj sobi, sve problem. Otprilike, ako mali spava, a veci se zaigra sredjujem kucu, ali sve na parcice od po pet minuta, koliko mi daju fore... Sredim pola sudova, neko zakuka, posle pola sata drugu polovinu sudova, onda dojim i zabavljam starijeg ne bi li me pustio da dojim. Zavrsim dojenje. Mali pocinje da stuca. Dojim opet. Prestao da stuca, stavljam ga u krevet. Stariji urla "Mamo, dodjiii, nece vise beba da sisa!" Mali se ukakio. Presvucem ga, sto ga razbudi. Malo ga nosam da se smiri, a drugom rukom brisem povrsinu u kuhinji i vadim snicle da se peku. Spustim bebu u krevet, spava. Dam velikom detetu snicle. Nece snicle. Iseckam mu rotkvice, mladi luk i sargarepu. Pojede par zalogaja i trazi sladisku. Ne moze sladiska dok ne ruca!!!! Place. Da se mali ne bi probudio, kapituliram ko Nemacka i dajem sladisku. Stariji srecno lize, mladji spava. Iskoristim priliku da piskim. Dok sam na wc-u primetim da je kupatilo strokavo. Na brzinu oribam lavabo i solju spolja, pa ulijem u nju domestos i zaklopim. Stariji je zavrsio sladisku, ulazi u wc vicuci "De si mamoooo!" i pusta vodu u solju. Sipam opet domestos i zaklopim. Vreme je za popodnevnu dremku. Mali jos spava (juhu!), ali veliki nece! Hoce da gleda Masu i medveda. Odlicno. Svaka Masa i medve traje 7 minuta. Pustam Masu i odlazim da operem zube i da se ocesljam. Dok se cesljam, mali se budi. Stariji ne moze da zaspi bez mene, od kako sam otisla da se porodim pa se istraumirao. Da se dodatno ne traumira, sedam pored njega i drzim ga za rukicu dok se ne uspava. To traje sat vremena. Za to vreme malog malo nunam, malo dojim, a malo pokusavam da spustim u krevet sto on dozivljava kao veleizdaju. Ipak, obojica su zaspali. Odlazim da jedem, ali nema nista za rucak.Zvacem one stvrdnute snicle od pre tri sata i zobam sargarepu i rotkvice. Tiho tocim vodu u kofu i brisem patos u predsoblju i kuhinji. Mali spava u spavacoj, a veliki u dnevnoj sobi, pa tamo ne mogu da brisem. Stariji se budi. Dajem mu uzinu i dok je jos pospan, brisem patos u dnevnoj sobi. Dok praznim kofu u wc, zaboravim da je pun domestosa koji mi poprska trenerku - sad ima divne zute tufne i mogu da je bacim, ali je ne bacam jer je jedina u koju mogu da udjem sa ovom kilazom. Stariji dolazi da mi kaze da je prosuo jogurt po stolu i podu. Muz se javlja da mi kaze da ce malo kasniti i da je crkao na poslu. Stvarno? Mnogo mi te zao... user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 530
27.5.2014 11:28:20   
bubulence
jao ustipak nemoj da me plasis, planiram drugo dete user posted image .
jeste, kod vas je nezgodno...
i ja ne ribam nista previse, samo su podovi obavezni, kupatilo riba muz, sve ostalo kada stignem, ali imam srecu sto mi je E velika spavalica, ujutro se budi oko 9 a ja najkasnije u 7, za to vreme dosta uradim a i popodne spava bar jos 2 sata pa i tada mogu nesto... uglavnom sa jednim detetom to nije jako strasno

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 531
27.5.2014 11:41:33   
Torbica
Ushtipak user posted image
Paaa, da moji nisu u vrticu, bilo bi jaaako cupavo. Kod naas puta 3. Sve jedno za drugim. Ali, kuca je ipak daleko veci komfor (i obaveza) a i dvoriste. Glavu spasava. Ovako gust raspored imamo vikendom i praznicima, mm pomaze, tj delimo sve ali da jeste zahtevno - naravno da jeste.
Prosli put kad mi je sveki bila, ajd da oriba podove, kaze, nikad ti nije bilo ovako prljavo user posted image , a ja kazem, daaa, jedno ribanje sam preskocila,s amo je usisano. Ako se jednom nedeljno ne prebrise, bude prljavo jer naravno da se uvek nesto prospe, deca zamazu. Cak iako obrisem to nesto prosuto, prasina dodatno ulepi. Ali ja ne mogu sve da drzim glanc cisto, pa nista drugo ne bih radila. Kazem mm-u juce - pogledaj - u cetvrtak sam oribala podove, vidi, vec je musavo... A on ce meni - pa to je odlican rezultat!!!! Hahahahha! Ovo sve pricam za trosoban stan u kom smo. A imam i prizemlje i potkrovlje, e to stvarno ne mogu, mm to sredjuje. Sad kad je krenula promenada - napolje/unutra... moglo bi se stalno brisati. ne pada mi na pamet.
Decije ormare sredjujem, sredila sam nesto vise od pola..
Juce mi je beban bio kuci pa nisam od njega nista mogla, ima dana kad bude kao prilepak! A nekad me i pusti. Jedino sto je odvalio spavanje juce, a ja sam za to vreme obavljala druge stvari.
U svakom slucaju - vise dece znaci vise posla i obaveza ali i mnogo vise ljubavi i srece, potpisujem!

< Poruku je uredio Torbica -- 27.5.2014 11:43:05 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 532
27.5.2014 11:57:36   
Brand new mama
Torbice,ti si jos dobra,ja ako ne obrisem svaki dan-uzas po podu.U nedelju sam radila prepodne i kad sam dosla vec je bilo vreme za popodnevno spavanje-mislim da sam ih samo pohvatala,rekla"Citam pricu" i odvela u sobu.Bila sam tako umorna i nervozna da sam sebi rekla-fajront sada i ti spavas.To mi je prvi put da sam dspavala popodne. Psle tga su ruckali,i isli sm naplje 3 sata,stigli,na kupanje i u krevet. I ako radim sam tri sata(sto sa odlaskom i dolaskom izadje na skoro 4) i uvece idem na teoriju u auto skolu(kad ne radim uvece),te 2 puta nedeljno kurs na koji me salje biro,ne mogu da se pokupim. Planiram da ih upisem na gimnastiku i plivanje,ali iskreno-ne znam kako cu sve to postici...Ali juce sam pravila torticu,skuvala krem supicu i usisala...a nije me bilo kuci od 7 do 14,pa opet od 18:30 do 20... A za dvoje i troje dece-sa jednim sam sve stizala i imala cak i slobodnog vremena.Sada imam taman da popijem kafu i pojedem nesto.Za 15 min ponovo put pod noge-veliki kod logopeda,pa kuci,pa po malog,pa ponovo u auto skolu...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 533
27.5.2014 12:04:26   
Snelle
E, o cemu vi pricate! Ja sam uzasna majka koja nije odreagovala kako treba u trenutku kada mi je dete bilo zivotno ugrozeno, tj kad nam se camac za evakuaciju potopio. Dozvolila sam da strah i panika prevladaju razum i da mi dete isklizne iz ruku, umesto da sam ga pridrzala i spasila JA, ona koja ga je rodila i cija je obaveza da vodi racuna o njemu, a ne dete od 15 godina koje je bilo tada pribranije od mene. To je bitno, a sve one male greske koje majke svakodnevno cibe prodju i odu. Sa ovime, sa ovom krivicom treba ziveti do kraja zivota user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 534
27.5.2014 12:06:43   
Torbica
Jedino sto na dnevnom nivou radim je da protrcim sa onim Swivel Sweeper-om, onaj usisivac na baterije, bez njega mi je bilo mnogo teze. Trpezarija je uvek puna mrva user posted image Ali sta ces, decica ziva, zdrava i prava, pa i ne moze drugacije, tesim se. user posted image
Inace nemam jos nikakvih vesti po onom pitanju odlaska. Ili konta sta da predlozi ili nije video, mada ne verujem. Taj mejl mu je poslednji za koji se zna, proverila sam.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 535
27.5.2014 12:10:04   
dunja RR
Snelle, taj dečko je obučen da bude pribran, bez obzira na svojih 15 godina. Ne smeš to da prebacuješ sebi. To je jače od nas, taj strah za bližnje. A zato poste ljudi kao on, koji su obučeni da upravljaju strahom i ne reaguju emotivno. Tebe je sve snašlo iznenada, majko naša draga user posted image

IZVORNA PORUKA: Snelle

E, o cemu vi pricate! Ja sam uzasna majka koja nije odreagovala kako treba u trenutku kada mi je dete bilo zivotno ugrozeno, tj kad nam se camac za evakuaciju potopio. Dozvolila sam da strah i panika prevladaju razum i da mi dete isklizne iz ruku, umesto da sam ga pridrzala i spasila JA, ona koja ga je rodila i cija je obaveza da vodi racuna o njemu, a ne dete od 15 godina koje je bilo tada pribranije od mene. To je bitno, a sve one male greske koje majke svakodnevno cibe prodju i odu. Sa ovime, sa ovom krivicom treba ziveti do kraja zivota user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.5.2014 12:11:20 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 536
27.5.2014 12:10:06   
Torbica

Snelle draga, ne osudjuj sebe, pa svi razlicito reagujemo u stresu, to su nepredvidive situacije. Decko je odreagovao trezvenije jer emotivno nije bio pogodjen u smislu da mu je to neko njegov. Raduj se draga da je sve dobro proslo i kao sto Apostol Petar kaze - ne osvrci se unazad, nema od toga nista, nego unapred gledaj. Ljubim te

< Poruku je uredio Torbica -- 27.5.2014 12:12:39 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 537
27.5.2014 12:10:50   
lesica
Snelle mila, ne budali!!! Ti si divna mama, a to što se desilo... to je situacija o kojoj ne treba suditi, mikrosekund nad kojim niko nema pravu reakciju.
Uostalom, posmatraj ovako - kako bi Nemanjin imanjak pronašao mesto u tvom srcu, da nije bilo tog nemilog događaja?

Ljubim te draga puno, ne žderi se i ne sekiraj user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 27.5.2014 12:12:29 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 538
27.5.2014 12:17:16   
Brand new mama

Snelleuser posted image nemoj nikako da mislis da si uzasna majka...to sto vam se izdesavalo -na niko nije pripremljen i svako na strah reaguje drugacije.To se i tebi desilo-strah te sledio i nisi odreagovala. A sada mozes samo da se "zderes" i unistavas sebe sa "krivicom". Mila moja,jedna zena je za vrijeme "Bljeska" izgubila dijete dok je bjezala.Vozila ga je u prikolici i dijete je ispalo,deckic od 5-6 godina...u tom strahu niko nije primjetio da nema djeteta...tek kada su presli u Bosnu,shvatili su da ga nema.Da li je kriva?Spasavala ih je sve,cijelu prodicu...muskaraca nije bilo,nije ima ko drugi da vozi,prikolica je bila puna...

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 539
27.5.2014 12:28:26   
amelia
Snelle ne misli na to u takvim trenutcima ne mozes odregoavati kako zelis vec kako je sudzeno ti si sigurno bila pod stresom i emocije ucine svoje bitno je daste ti i tvoja beba dobro sta ima veze koje spasio ti ili decak od 15 godine ili neko drugi..vazno je daste tu daste zdravi i zivi i da sto pre prebrodite teske trenutke i da barr malo malo skrecete misli na lepse stvari..user posted image devojke nema nikog na temi lh trakice a meni potrebna pomoc user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 540
27.5.2014 12:33:07   
milicicak
Snelle user posted image
ti si majka (najbolja na svetu) ali si i covek, covek koji ima pravo da ga strah i panika paralisu, nemoj molim te, prebacivati sebi ni jednog sekunda zbog toga user posted image
zivi ste i zdravi (znam da zvuci suplje i sto puta ponovljeno ali je tako) i to je najbitnije sada...
skupi snagu i hrabro napred... mislim na vas i molim te, pisi ako treba bilo kakva pomoc user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 541
27.5.2014 12:38:03   
Verolina

Sa deset_ godina sam hvatala zmije po Dunavu (bila sam uvek cudno deteuser posted image ). Secam se kad sam jednom nahvatala u bazencic od peska preko dvadeset_ malih zmijica, citavo leglo. A onda sam u desnu ruku izmedju svakog prsta stavila po jednu i krenula ka svojoj mami. Ona je od mene pobegla. Par godina kasnije naisli smo na zmiju u sumi i ona me je gurnula ispred sebe jer se uplasila. Ja sam je zezala da bi pustila tako da me pojede hijena. Nisam ozbiljno mislila, jer svi mi znamo ko su i sta su nase majke.Iskonski strah nas navodi da cinimo neobjasnjive poteze. Nema tu sta da oprastas ili ne oprastas. oprasta se ili ne samo ono sto je promisljeno ucinjeno. Moja majka je najdivnija na svetu, dala mi je zivot, pa moze sebi nekad da da za pravo da se uplasiuser posted image Sigurna sam da ni ti nisi nista losija od moje majke, samo, jbga, jos uvek nisu izmislili cip za neustrasivostuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 27.5.2014 12:39:18 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 542
27.5.2014 12:41:21   
Torbica
Verka user posted image user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 543
27.5.2014 16:04:13   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Snelle, taj dečko je obučen da bude pribran, bez obzira na svojih 15 godina. Ne smeš to da prebacuješ sebi. To je jače od nas, taj strah za bližnje. A zato poste ljudi kao on, koji su obučeni da upravljaju strahom i ne reaguju emotivno. Tebe je sve snašlo iznenada, majko naša draga user posted image

potpisujem dunjine reci...
snelle user posted image user posted image ne mozes tako da razmisljas, normalno je da se preispitujes, ali znas i sama da svi reagujemo drugacije. meni je aleks pre 2 nedelje pobegao u centru grada na biciklu, dvotockas, brz je na njemu jako.. 15 minuta nismo mogli da ga nadjemo to je bilo najgorih 15 minuta u mom zivotu! i kada sam mu konacno usla u trag, kada su mi rekli gde su ga videli, ja sam pocela da trcim do tog mesta, ne znajuci koliko je jos dalje mogao da ode, i na pola puta su noge pocele da mi se koce, pocela sam da placem, krenula sam skoro da povracam, strasan jedan osecaj. fizicki bih jos mogla da trcim, ali psihicki vise to nisam mogla da podnesem i isto sam se posle pitala kao i ti sada, zasto takva reakcija... ali mislim da je to normalno, aleks je srecom bio iza coska, mislim u blizini mesta na kome sam blokirala, ali ja sam bila potpuno izgubljena... samo su mi se rojile crne misli u glavi i bukvalno sam blokirala..
sve ce biti bolje i lakse kako vreme bude prolazilo... nemoj da osudjujes sebe, zaista nema mesta tome! to sto vam se desilo je jako strasno i ne moze tek tako da prodje, i normalno je da ti se svakakve misli motaju po glavi..

ja bas zbog nasih ugrozenih ringerajki i ne pisem vec danima u ovoj temi... nekako mi nije bilo do toga..

a osim toga ispitni rok je u toku, ne mogu da se pokupim sama sa sobom, sad sam imala zucnu svadju sa mm-om. on otisao kod svoje mame sa decom da bih ja ucila ,cudo nevidjeno.. a toliko mi je digao pritisak pre polaska, da ne mogu da se pokupim, a ne da ucim... u totalnom sam raspadu kad je ispitni rok.. ali sta god da napisem i oset_im, deluje mi banalno naspram onog sto su nase ringerajke prosle i svega ostalog strasnog sto se desava u svetu, pa ni ne pisem...

< Poruku je uredio jovicaa -- 27.5.2014 16:06:30 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 544
30.5.2014 19:33:19   
anci kv
pošto vidim da ste sve savršene već cela 3 dana,ja ću napisati u čemu je moje nesavršenstvo danas dominiralo
Ne stigoh danas odgledati sve indijske serije ali se nadam da će mi moja Verka prepričati sve ukratko!!
U slobodno vreme klešemuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 545
30.5.2014 19:35:01   
Verolina
Ha ha ha ha ha ha ha...Umirem..hahahahahahahuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 546
30.5.2014 19:36:47   
anci kv
slobodno ručni stiluser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 547
30.5.2014 19:38:58   
Ivanka 75
xa xa xa savrseno nesavrsene user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 548
30.5.2014 19:44:51   
anci kv
ma perfexuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 549
30.5.2014 19:49:48   
Ivanka 75
Mother Goose clubuser posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 30.5.2014 19:50:42 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here