Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 10:01:22
|
|
|
|
isidora88
|
jao nokti, to sam zaboravila, skinula sam neki dan gel, nokti su mi sad skroz kratki, necu stavljati neko vreme dok mi se nokti malo ne oporave. odoh da ih lakiram
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 10:12:42
|
|
|
|
Torbica
|
Ima nesto u tome Peace, i ja sam se malo vise pokrenula, priznajem! Ne pamtim kad sam ribala podove jednom nedeljno, a evo sad jesam, kao i pre nedelju dana
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 12:47:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni su raspolozenje podigli majstori. Kaze jedan majstor "svaka cast odrzavas sve ovo kao da vas je petoro a ne ti sama po ceo dan sa D". cak su mi i noge obrijane i kosa cista ahaha doduse ruke su mi i dalje katastrofa. Osecam se danas lepo jer nosim neki bezvezni sesir koji jako volim (na cvetice ). Kucu sam usisala, kupatilo oribano. Treba jos podove i prasinu ali otom potom. peace i ja tako dovlacim decu da prave drustvo mojoj D hihihi...samo zovem dodjite dodjite (mora da sam im vec dosadna). Volela bih jedan dan da detaljno kuhinjske elemente sredim ali cini mi se da ce to bas pricekati. Al dobro manje vise. Mozda samo prebrisem spolja sto se kaze "kud pop prolazi"
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 13:12:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posle stresne situacije sam pojela za cas 300 gr cokolade. Sutra dan jos 200 gr. Jos bih jela, ali se suzdrzavam. Gomilu vesa imam. Rucak spremam zato sto je svekrva tu. Kosu ne stizem da operem. Jednom recjy grozna sam
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 13:19:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice pa sta ti sveki radi??? Znas kako ja to lepo sve uposlim hihihi...Ja kazem svojoj sveki kako se mm stalno zali da ne kuvam kao ona i da mu ona malo ugadja i kuva za njega da mu bude sladje jer jedna je mama. Ma ona sve uziva kuvajuci. Tako da ja taj deo posla lepo resim na finjaka hehhehe...Malo treba mudrosti. Kaze meni jos davno jedna koleginica " nemoj nikad muzu reci vidi kako sam sredila, vidi sta sam sve uradila jer jednom kad ne uradis ce ti prigovoriti a ovako nece ni primetiti" E jes vala u pravu, mm je isto i kad je usisano i kad je ne usisano. njemu je stalno isto
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 13:25:50
|
|
|
|
jovicaa
|
eh kaad bih ja imala koga da uposlim.... danas sam bagerom raskrcavala gungulu koja se stvorila, samo zato sto jedan dan nisam sredjivala... a sad idem da kuvam rucak.... mrzim da sredjujem mada moram priznati da sam i ja puna energije ovih dana, ali za skitnju i soping, ne za rintanje!
< Poruku je uredio jovicaa -- 23.5.2014 13:26:25 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 13:28:36
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ja kazem svojoj sveki kako se mm stalno zali da ne kuvam kao ona i da mu ona malo ugadja i kuva za njega da mu bude sladje jer jedna je mama. Ma ona sve uziva kuvajuci. Tako da ja taj deo posla lepo resim na finjaka hehhehe...Malo treba mudrosti.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 13:55:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad joj kazem ona uradi. Uglavnom zabrlja. Kad mi mama dodje i rucak sprema. Jedna je mama. Ubuduce kad bude dolazila necu joj nista dati da radi. Dostaje meni ona radila.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:08:46
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Rosita Bublence, sad me podseti anedote, moj komsija, stariji covek, odneo bombonjeru u goste i obelezio je diskretno. Nakon duzeg perioda mu se vratila od nekog petog iz rodbine, a rok pred istekom hihih e to je cesta situacija, nikada ni jednu bombonjeru nismo naceli nego ih lepo prosledis dalje pa ponekad i dobijes nazad , isto kao i pice ... Isi, nije bas da odolevam, vidis na fb kolika mi je guzica meni si bas mrsavija nego na deda mrazu , ni ne vidim ti visak iskreno kako nisam od onih srecnica sto mogu da jedu sta god hoce a da su kao grancice juu pa hvala ti ali veruj da se izgleda na slikama ne vidi dobro... pricamo mm i ja nedavno koje su nam 3 najvece zelje. i kazem ja da mi je naravno prva zelja da mi dete bude zivo i zdravo, druga da E dobije sestru ili brata i treca da mogu da jedem i jedem i jedem koliko god hocu a da ser na meni ne primeti... nije mogao da veruje da to zelim a bez zezanja to mi je jedna od najvecih zelja...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:13:44
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ima nesto u tome Peace, i ja sam se malo vise pokrenula, priznajem! Ne pamtim kad sam ribala podove jednom nedeljno, a evo sad jesam, kao i pre nedelju dana jedino sto je kod mene obavezno jeste ribanje poda 2x na dan, sa sve praskom (ali ja zivim u stanu od 60m2 pa to i nije tesko) . ali zato terase... jako me mrzi da ih brisem, to mozda 2x nedeljno uradim. znaci ribanje terase i izbacivanje smeca .. od kada sam u braku izbacila sam mozda 5 puta, mm je za to zaduzen jer zna koliko sam alergicna...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:17:20
|
|
|
|
Peace*
|
Brišeš podove 2x na dan??? Zašto?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:19:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ha ha i mm izbacuje djubre. Kupatilo je njegovo. To sno se dogovorili pre braka da ce on to da radi. Podove jednom nedeljno.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.5.2014 14:20:44 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:24:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Brišeš podove 2x na dan??? Zašto? zato sto Ema najvise vremena provodi na podu, nema sanse ad sedne na krevet i da se igra... ili za sto. obavezno na podu. a mene to izludjuje, ovako sam najmirnija, topla voda, malo praska unutra i za 10 min podovi cisti... i tako ujutro i sada popodne dok spava... sanjice i mm riba kupatilo, ali on to voli, kaze da ga opusta . a meni je bitno da mi je covek opusten . i oriba mnogo bolje i detaljnije od mene
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:30:48
|
|
|
|
Peace*
|
Pa i moji su bili na podu, ali nisam brisala 2x na dan. Nisam čak ni svaki dan. Ne mislim da sam ja nužno u pravu, samo mislim da ni previše higijene nije dobro.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:35:55
|
|
|
|
bubulence
|
ma samo podove i njene igracke tako ribam, ostalo sve moze da saceka, mnogo mi je oset_ljiva... ospe se za sekundu. danas smo isle u parkic, igrala se u pesku, dodjemo kuci ona se sva osula po vratu ( jedna devojcica joj sipala malo peska ) i obrazu...
< Poruku je uredio bubulence -- 23.5.2014 14:38:38 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 14:58:40
|
|
|
|
jole82
|
Tema odlazi u pogrešnom smeru...ovde treba što redje da se brišu podovi, a ne češće A na zadatu temu da se i ja oglasim... ja usisam jednom nedeljno i tad i obrišem parket i terasu a tad brišem i prašinu...kod nas se izuva al imamo papučice za goste Moje dete kad gricka plazmu i ako joj padne na pod, ona to uredno nastavi da jede..ja odavno pričam da sam zla nemajka...i da igračke sam joj od kad smo se uselili dva puta oprala...ništa joj ne fali (sem što se doope ojelo..al to je od prokletog Panklava) wc i lavabo pernem svaki dan, a celo kupatilo kad spremam i ostatak stana.. Jedino što briskam svaki dan je pod u kuhinji i kupatilu jer svašta kane i tamo i vamo, a i brate vidi se imam crno bele pločice...al s obzirom da je to po 2,5 kvadrata nije strašno... Ne peglam ništa...imamo doooosta veša...mm se zbog posla presvalči 3 puta dnevno..a sad ću i ja da dodam svoju gomilu kad krenem na posao..to bar redovno perem..sušim u sušari i ne peglam ni nama ni T.. Sudove ne perem svaki dan iako imam mašinu..nekad me i to mrzi pa ih samo potopim u sudoperu..a i ne kuvam svaki dan sem za T sad kad je kod kuće...mm radi do kasno, men smara da kuvam za sebe, smuljam za T i to je to.. Prozore nisam prala od kad smo se uselili a to je bilo pre skoro godinu dana...samo sam pre ovih kiša oprala spolja ove na terasi jer tu kao i sedimo i to je to...imam venecijanere i ne vidi se ništa..i ne puši se unutra..a i zabole me baš spolja su i komarnici tako da ko i hoće da zagleda, ne može..hahaha Kako god ovo zvučalo kad god udješ kod nas izgleda čisto(i sa sve ispranim i potopljenim sudovima )..takav je stan i sa svetlom i nameštajem i sve je novo i ne pada puno prašina (u centru sam na dva dana morala da brišem)...svo troje smo uvek okupani, čiste kose (sem mm-čelav je ) i čiste garderobe...e sad ako koja dlaka negde izviri izem li ga..mada oboje smo picajzle po pitanju izgleda tako da ni tu nemam zamerki..ono za naš stajlig pobrinula sa....hahaha Ako se set_im još čega dodaću
< Poruku je uredio jole82 RR -- 23.5.2014 15:00:08 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 15:19:39
|
|
|
|
Rosita
|
Kod mene skoro sve kao kod Jole :). I tako sam na telefonu pa ne mogu toliko da kucam :). Neko ce se setiti moje zabrinutosti kad je D propuzao vojnicki pa poceo da lize parket :). Iako znam sve o oralnoj fazi, to, kao i mnoge druge stvari, pocele su da se desavaju meni, ne vise u teoriji, pa dok se uhodam :). Elem, sta sve pipne napolju i stavi u usta ruke ili vec, pa u kuci ne mora da bude savrseno cisto. Usisavam po potrebi, to zna biti i cesto, al Ribanje poda kao i kod Jole. D jede s poda keks, grisinu i sl. Rucak za njegs kuvam obavezno, a za nas nekad i ne, kad ne stignem sbrckamo nesto brzinski kad mm dodje, ili on spremi ako nije puno umoran. Zna da kuva, u njegovoj familiji svi muskarci kuvaju, svekar, ujak mm je kuvar, drugi ujak... igracke ne pamtim kad sam oprala. I sto kaze Jole, ne izgleda prljavo. Al vise i cesce ja vala ne mogu :). Mi smo uredni i okupani :)
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 15:25:59
|
|
|
|
isidora88
|
mm najvise voli da sredjuje kuhinju i kupatilo, niko ne oriba tako lepo kao on nokti su mi upropasteni, namazala sam ih, sat ipo nisam prstom mrdnula da bi se lepo osusili, i dok sam otisla po matju u vrtic, vidim da su mi nokti ocajni, pola laka se izgrebalo i skinulo, a 2 sloja sam namazala ja usisavam 2,3 puta nedeljno, podove brisem jednom nedeljno, kupatilo svaki dan, to mi najteze pada jer mm nije tu pa moram sve sama
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 16:51:13
|
|
|
|
jovicaa
|
sanjice nemoj lose da se osecas zato sto si pojela cokoladu ili bilo sta... to sto ste prosli je jako strasno... ne mogu ni da zamislim koliko si uzdrmana, samo polako...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 17:35:53
|
|
|
|
bubulence
|
i Ema ulavnom nastavi da jede kada joj nesto ispadne, pa zato toliko i brisem... sto se tice peglanja, peglam uvece ono sto cemo sutra nositi, nema sanse da peglam sve... posteljinu, peskire itd odavno ne peglam, sto da peglam kada ce se izguzvati... ali da kuvam vooolEEEm tako da je to obavezno, a posto sam i bezposlena, kuvam i dorucak i rucak i veceru i uzivam u tome . i kolaci su obavezni skoro svaki dan... nego da vas pitam, kada idete u carapama po kuci jel vam se isprljaju carape ? bez zezanja, zanima me?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 19:01:19
|
|
|
|
anci kv
|
pa bubulene,normalno da se isprljaju, nemam ja za muža mr propera
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 20:40:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 20:45:47
|
|
|
|
anci kv
|
pa realno...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 20:46:15
|
|
|
|
Torbica
|
Mi imamo obucicu za unutra.. Svi.. naravno da se prljaju carape.. Cera i ja bile u skitnji a tajo je sredio sinove, mi stigle u 19 i 40 a oni u krevetima Gde je Olga da mi kaze - sram te bilo?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 21:32:44
|
|
|
|
Rosita
|
Isprljaju se carape, al sta ima veze, menjamo cesto. Npr. ja mu nove obujem u cipele za van. A ja nosim papuce po kuci, navika. Ovih dana jedva ista stizem, momak je nemoguc, em je slinav, em mu raste xy zuba odjednom, em iste sve zivo i ljuti se kad mu ne dam... eno i sudovi mi ostali, a to jedino bas mrzim uvece kad mi ostane i nazove dobro jutro, namrgudim se :/. A ne mogu da cangrljam kad D spava jerbo mali nam je stan, sve se cuje...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?