Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 8:38:12
|
|
|
|
anci kv
|
e doco,iiicmam i ja dušu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 8:40:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Isidora ipak ti misliš na dete baš sam tako nešto i ja planirala da malo smanjim sa pravljenjem kolača jer kad ih napravim ne mogu da im odolim,a pravim ih najviše zbog dece
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 8:58:13
|
|
|
|
Rosita
|
Trenutno sam u kajanju zbog ozbiljne nesavrsenosti. Dete mi ima zapusen nosic, najteze je nocu, od nedelje prakticno ne spavam.Nocas mi je bas prekipelo pa sam onako pola za sebe, pola za njega govorila nesto poput- ajde molim te prestani vise s tim- okretanje, stenjanje, krkljanje... i tako... kao da je njemu lako . Ziv sam covek, sta da radim, plus sam i ja opasno zaribala, glas mi je pukao nacisto. Al eto, bude mi krivo sto nekad tako odreagujem.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 9:17:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Rosi svi smo mi ljudi i to je normalno....evo ja još nisam spremila deci doručak a oni su se probudili...e sad treba mi prvo da ih sve troje obučem tj. dvoje pošto ćera se sama oblači ali i njioj moram da izaberem šta da obuče pošto neće sama da uzme
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 9:27:12
|
|
|
|
Torbica
|
Rosi, imala sam i ja tih momenata, sta ces... Trenuci nemoci i umora. Ja mojima podignem dusek bas bas, ispod duseka stavim jastuke, a kod nas propiranje i inhalacije odrade, iskreno ne secam se kad zbog prehlade nismo spavali. S pocetka dok se nisam ispraksala.. Umesto da raspremim, ja se zalepila za comp, a ovde boooomba, uzas... Malenog sam tek jutros odvela u vrtic, nisam htela dok se skroz ne sredi stolica, otkud znam, ti stomacni hoce da se vrate od jace hrane... Juce je jadan vikao NECU NECU.... 5 dana ultra stroge dijete... Jutros je zagrlio vaspitacicu, najesce se dete konacno
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 9:48:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ovo moje cudo se skoro probudio, a mogao je jos da spava. Sad se psihicki pripremam da mu promenim pelenu, jer sam toliko nesavrsena da ne mogu rodjeno dete da obuzdam, i zadrzim ga na peleni, redovno mi zbrise. Sto se ostalih nesavrsenosti tice, danas definitivno moram da operem kosu, odvratna je. Rosita svasta izgovorimo u trenutku umora, pa nam bude zao, ali to je normalno.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 10:11:47
|
|
|
|
Rosita
|
Zene drage Evo ga lista knjigice. Dok je pri volji moracu i ja nekako da resavam problem nesavrsene kose, tj. da istu operem. Da ako htedne te knjigice da lista ispred kupatila dok ja to zacas odradim.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 10:14:14
|
|
|
|
Torbica
|
hehe, hoce hoce. Moji mi nekad ne daju da piskim bez njih.....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 10:20:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja ovog malenog stavim u njihalicu, vezem, i ajd sa mnom u kupatilo. Samo sto bi on sad sa svima u kupatilo
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 10:37:15
|
|
|
|
Rosita
|
Uneh stolicu za hranjenje u kupatilo i turih ga tu, dadoh mu neke zanimacije i uz izigravanje klovna oprah grivu, e odlicno, toplo je, toliko od mene, sad nek se susi sama
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 10:41:14
|
|
|
|
Torbica
|
Hihi! Jaooo ljudi, preprosli vikend, mm je bio sa decom napolju i ja rekoh, taman da se bucnem u kadu i malo izbanjam, u sred popodneva. Kad evo ti moje cerke, jel mogu da udjem kod tebe u kadu? Hahahahha, pa kako da je odbijem, kao macence neko se sva snuzdila. Ajd upadaj.... I tako smo se nas dve brckale u punoj kadi.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 14:39:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: bubulence aaa pa imam cipsic za kasnije . mozeto ?? salim se, necu ga pojesti... ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ... jesi sigurna da neces ja detetu od pre neki dan ne jedem slatkise, ali ih i ne kupujem, moram da smrsam pa dete ispasta (i njemu je zdravije bez slatkisa, da ne bude zavisnik kao ja) neee, nisam ni pipnula ! mi Emi bas retko kupujemo slatkise, jedino sladoled sada kada je lepo vreme. njoj baba i deda kada dodju ili ujak donesu barni uglavnom po kutiju ili cak i dve... uz to jos koji slatkis... danas joj je bio stric,. doneo 2 milke i 2 kinder cokolade... ajde kinder joj mozda i dam, to hoce ali milke moramo mi da unistimo da ne propadne ... a moja strina radi kao dr i naravno svaki dan dobija desetine cokolada i onda kada dolazi kod nas ona joj donese po 15-20 cokolada . to uglavnom nosimo kada negde idemo...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 14:43:07
|
|
|
|
Rosita
|
Bublence, sad me podseti anedote, moj komsija, stariji covek, odneo bombonjeru u goste i obelezio je diskretno. Nakon duzeg perioda mu se vratila od nekog petog iz rodbine, a rok pred istekom
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 15:19:33
|
|
|
|
isidora88
|
bubi svaka ti cast kad mozes da odolis tolikim cokoladama, ja bih jela i za dorucak, rucak , veceru i tako dok sve ne pojedem, uzasna sam
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 15:31:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Bublence, sad me podseti anedote, moj komsija, stariji covek, odneo bombonjeru u goste i obelezio je diskretno. Nakon duzeg perioda mu se vratila od nekog petog iz rodbine, a rok pred istekom hihih e to je cesta situacija, nikada ni jednu bombonjeru nismo naceli nego ih lepo prosledis dalje pa ponekad i dobijes nazad , isto kao i pice ... Isi, nije bas da odolevam, vidis na fb kolika mi je guzica
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 21:07:10
|
|
|
|
Modessty
|
Ajd da se ija malo požalim na samu sebe! Ne mogu uopšte da se organizujem od kako se Nikola rodio! Totalni mi je haos svuda! Ne stižem da sredim stan,sve nešto po malo i delimično, večito mi je neko brdo od veša za peglanje na stolici ili u nekom ćošku ako dolaze gosti, od ranog jutra ne mogu ni za komp da sednem da se bar tako malo odmorim, stalno neka frka i jurnjava i neko plače, neko se ukakio, neko je gladan, neko hoće da se igra i taaakoooo Ludim! Ne mogu više! Oću da dam otkaz na radno mesto mama dva inače zlatna i nezahtevna deteta! Pitam se šta li bi radila da su besni i nemirni i problematični?!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 22.5.2014 21:08:39 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:01:20
|
|
|
|
Torbica
|
Mod, nemoj prevelika ocekivanja sebi da postavis! Pa normalno da imas vise vesa jer vas je vise. A to sto su oni zlatni samo je dokaz da posvecujes vreme pravim stvarima i da si divna mama! Pa ja bih izludela kad bi me remetio nered...Imam prioritet - a to su deca i vreme sa njima... Ja jesam danas oribala podove i sve dovela u red, ali su zato prethodna dva dana kompletan haos od stvari, vesa, igracaka, jer ko sta radi, ja u kuhinji...Danas smo isli na Slavu pa nisam nista pravila, rekoh, ajd da sredim. Sta hocu da kazem - Ne moze SVE sad i odmah! Kad to prihvatis, manje ces se jediti!
< Poruku je uredio Torbica -- 22.5.2014 23:03:24 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:03:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nesavršena mame stigla sam iz gostiju pre sat vremena i tek skoro sam im dala da večeraju
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:11:42
|
|
|
|
Torbica
|
Vec sam se pitala sto te nema! Moji bi se poizvrtali da su tako dugo budni. Ustvari ne znam kako bi ustali ujutro... A daaa, ne idu u vrtice, skolu, pa dobro, bar ce spavati koliko zele! Anastasija i David su od 19-20h spavali u kolima, u voznji, i opet uredno nastavili, stigli kuci, okupali ih i u krevet.
< Poruku je uredio Torbica -- 22.5.2014 23:12:48 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:22:58
|
|
|
|
jovicaa
|
ja nista ne ucim i stalno mi se smenjuju raspolozenja, bas sam u nekoj neobicnoj fazi
< Poruku je uredio jovicaa -- 22.5.2014 23:23:40 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:34:12
|
|
|
|
anci kv
|
pune korpe veša....čekam koncentraciju....jednog dana....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 22.5.2014 23:44:53
|
|
|
|
Torbica
|
Ne spominjite ucenje molim Vas
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 9:47:09
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Rosita Bublence, sad me podseti anedote, moj komsija, stariji covek, odneo bombonjeru u goste i obelezio je diskretno. Nakon duzeg perioda mu se vratila od nekog petog iz rodbine, a rok pred istekom hihih e to je cesta situacija, nikada ni jednu bombonjeru nismo naceli nego ih lepo prosledis dalje pa ponekad i dobijes nazad , isto kao i pice ... Isi, nije bas da odolevam, vidis na fb kolika mi je guzica meni si bas mrsavija nego na deda mrazu , ni ne vidim ti visak iskreno kako nisam od onih srecnica sto mogu da jedu sta god hoce a da su kao grancice a ja sam ovih dana skoro savrsena, kosa oprana, noge obrijane, stan, aj da kazem sredjen , rucak se kuva... juce sam cak i plakar sredila i matejinu komodu, i terasu oribala. odoh sad da uzivam jer ovo stanje ce trajati jos par sati , aposle toga ziveo krs i haos
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 9:50:01
|
|
|
|
Peace*
|
Obožavam ovu temu! Od kada je otvorena, shvatila sam da jako malo vremena oduzima da ja budem sasvim prihvatljivo za moj ukus savršena. Od tada mi je kosa oprana i isfenirana, nokti nalakirani, izdepilirana sam, redovno se mažem kremom, trudim se da se lepo obučem, i da se nakon posla ne skinem u trenerku (sem ako ribam wc npr), sve više mesim koješta, pravilnom ishranom sam sve zadovoljnija svojom telesnom težinom, lepo vreme je donelo ganjanje po dvorištu sa decom pa sem svoje dvoje dovlačim i tuđu decu za društvo svojima, u stanu ne sija baš baš, ali nije ni extremni nered i prljavština (onako: tu ipak žive ljudi, nije izložbeni prostor), korpa za veš je pretežno prazna (priznajem, dadilja pegla)... Stignem i kornjačama da promenim vodu svaki drugi dan, i cveće da zalijem svaki. Valjda sam upala u neku pozitivnu fazu, i moram priznati: baš prija.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 23.5.2014 9:52:26
|
|
|
|
mali_mis
|
I dalje sam nesavrsena ali sa opranom kosom. Stan i dalje u kutijama, dlakava (ima vremena do leta), podocnjaci vidljivi...al me bas briga, ja se osecam super.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?