|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
16.5.2014 11:18:25   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacamauser posted image

"No woman no cry"user posted image user posted image user posted image
gde se seti bob marlija bes te šinula

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 401
16.5.2014 11:43:00   
jovicaa
peace i ja sve nesto mesim i kuvam... ne znam sta me je uhvatilo, valjda ovo hladno vreme, pa ne mrdamo nigde..
jaoj kasljem kao magarac, dosta mi je vise virozauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 402
16.5.2014 12:21:18   
Verolina

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacamauser posted image

"No woman no cry"user posted image user posted image user posted image
gde se seti bob marlija bes te šinula

user posted image pa zbog cekinja, to jest, sumeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 403
16.5.2014 14:10:47   
mali_mis
Mene mrzi da se obucem. Jos uvek sam u spavacici, i umotana u cebe.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 404
16.5.2014 16:23:19   
vikiveki
Ja došla sa posla treba da stavim ručak a mrzi me....sva sam u dpresiji zbog ove situacije

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 405
16.5.2014 17:00:46   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 406
16.5.2014 17:03:10   
anci kv
danas nisam za upotrebu,definitivno

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 407
16.5.2014 20:34:59   
Nimfa
Pocela sam da licim na macku,ostavljam dlake od kose gde god stignem,a jos uvek nemam vreme da odem do frizera user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 408
16.5.2014 21:38:15   
Ivanka 75
Mm danas skupljao miju kosu po kuci, nije navikao na dlake, do pre 2 godine sam imala kratku kosu.
Sad se samo linjam user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 409
17.5.2014 2:15:48   
Žapkić
Ne pominjite dlake... Ja se linjam kao mačka kad menja dlaku!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 410
17.5.2014 7:40:42   
Misha i Ljisha
evo za nas Vuki-beta roditeljeuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 411
18.5.2014 2:23:39   
viktori
E Ljiso pocela sma da citam a mozak jos uvek vrti naslov pih zabagovala sam nacisto.
Moje dete promenilo red ritam i poredak. A ja mu se pridruzila.
Citam unazad i set_ila sam se razgovora moje drugarice (koja je inace smor na kvadrat, tipa ne mogu sad da pricam na mob dajem detetu voce!!!) i tako sve natenane i njene ultra brze komsinice kako nisu ribale pete od kad su stigla deca i kako se ta komsinica boji da joj muz na spavanju pipne noge (by the way klinci imaju po oko 3 godine!) E to su Vukiji majko moja kad se ne prevrnuh. Ovo mi omane se nekoj vuki, nekoj bob marli user posted image user posted image kad ne umreh od smeha...ma male mace pardon vucici ahhahhahhahahhah

< Poruku je uredio viktori -- 18.5.2014 2:24:38 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 412
18.5.2014 12:59:53   
jole82
Ako nema ostrugale pete, nek spava u čarapamauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 413
18.5.2014 13:43:00   
viktori
Cuti malo je falilo da joj kazem namazi detetovu kremu i obuj carape ahahhahhahahha al sam se ujela za jezik. Ja inace uvek kazem sta mislim u tim prijateljskim razgovorima al sam primetila da nema leba od toga pa od sad samo kad me neko pita...elem odo ja sa teme. Ali |Jole tu su bili detalji u opisu ahahhahahahha ju ju ju

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 414
21.5.2014 20:14:11   
anci kv
ovih dana sve se izgleda usavršiste????user posted image user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 415
21.5.2014 20:51:00   
doktorkakristal
i ja sam neupotrebljiva user posted image em migrena em sam nikakva ovako ,da nije sveki ovde ne znam sta bih,jos smo sad u guzvi oko stana danas isli da menjamo adresu pa treba da se kreci stan pa da se ocisti,a kosa mi masna mrzi me da je operem,treba malo da se osisam,a kuci stalno neka guzva,ma sva sam na tri coska user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 416
21.5.2014 23:23:57   
anci kv
doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicimauser posted image user posted image
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 417
21.5.2014 23:28:35   
bubulence
sve zene pobegle da se sredjuju user posted image .
i ja sam danas bila vredna sto se tice mog izgleda... oprala kosu, nalakirala nokte, doterala se, ne mogu vise da sedm kod kuce i tugujem.. isli na sladoled, u setnju (mm i ja sami, dete mi je juce ostalo kod brata u NS pa su je veceras doveli), malo smo stigli i da pravimo bebu jer smo ovih dana opasno zabusavali user posted image . i tako, sada muz na poslu, dete spava a ja sredjena cekam komsiju user posted image , salim se, jedem njenu kinder cokoladu user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 418
21.5.2014 23:40:37   
anci kv
šališ se za čokoladu?user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 419
21.5.2014 23:46:38   
bubulence

šališ se za čokoladu?user posted image

neee user posted image . juce sam bila kod kume, merila se i videla da imam 1 kg manje pa izgleda da moram da nadoknadim user posted image .
hoces malo user posted image ?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 420
21.5.2014 23:49:54   
anci kv
kilo se ne računauser posted image
Jok,jok,slabo ja to slatko,više se lepim za slaniše. Al hvala

Direktna veza do poruke: 421
21.5.2014 23:52:21   
bubulence
aaa pa imam cipsic za kasnije user posted image . mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 422
22.5.2014 0:00:06   
anci kv
e tu je mm, kupi sve što ostane,srećomuser posted image

Direktna veza do poruke: 423
22.5.2014 7:55:25   
doktorkakristal

doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicimauser posted image user posted image
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

xaxxaxa stram te bilo user posted image kako si to smela sebi da dopustis user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 424
22.5.2014 8:34:49   
isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

aaa pa imam cipsic za kasnije user posted image . mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

jesi sigurna da necesuser posted image
ja detetu od pre neki dan ne jedem slatkise, ali ih i ne kupujem, moram da smrsam pa dete ispastauser posted image (i njemu je zdravije bez slatkisa, da ne bude zavisnik kao ja)

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here