Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:43:01
|
|
|
|
jovicaa
|
pa kontam da sam odabrala lakse, umesto treceg deteta, dva maceta ... ma salim se malo... ali mi obozavamo zivotinje, i stvarno uzivamo, da je dodatno opterecenje, jeste, ali sve sto je lepo bude i opterecujuce obicno...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:44:02
|
|
|
|
jole82
|
Ma šta te briga ko šta misli...ako je vama lepo..samo napred
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:57:24
|
|
|
|
Verolina
|
Ne kontam poentu. Sve ste dlakave kao vukodlaci, masne su vam kose, smrdite kao bizoni i zabole vas sta ce reci narod? Jbte, ala je vama dobro, dajte mi broj dobavljaca
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:59:44
|
|
|
|
bubulence
|
verka cekaaaaaam!!! e ja nemam masnu kosu, bila juce kod frizera a moracu i u subotu posto u nedelju idemo na neko slavlje . noge i sredjeni jer pravimo bebu . samo da nisam pojela Emi onolike cokolade bila bih savrsena
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:01:30
|
|
|
|
Verolina
|
Bubi, ne radi mi PP , dodjavola. Cim profunkcionise raportiram.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:04:12
|
|
|
|
bubulence
|
, nadam se da si ti zadovoljna...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:07:01
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:08:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina ... gde su mi ove savrseno nesavrsene zene
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:12:41
|
|
|
|
lesica
|
Ja da vam mahnem samo, usled svih ovih zabavnih vodenih okolnosti danas sam do 17h čekala pa tek onda zvala igraonicu da proverim hoće li biti rođendanske proslave, da ne pravim džabe tortu za L ako nema žurke, da se ne cimam uzalud. Elem završih sad, i odoh u horizontalu.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:17:26
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ne kontam poentu. Sve ste dlakave kao vukodlaci, masne su vam kose, smrdite kao bizoni i zabole vas sta ce reci narod? Jbte, ala je vama dobro, dajte mi broj dobavljaca pa moj dobavljac se krije po haustorima , nece da deli broj al mogu ti narucim ako oces
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 23:35:36
|
|
|
|
Torbica
|
Vruc hleb, domaca slaninica, pavlaka, paradajz! A za sve je kriv mm jer je isprobao novu pekaricu, nabavio onu sa dva noza, pa da isproba covek, sad.... tj pre dva sata ali sad stigao lebac Lesice, zao mi je sto vam ista kvari sve te lepe pripreme
< Poruku je uredio Torbica -- 15.5.2014 23:37:01 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 0:16:26
|
|
|
|
jovicaa
|
uufff vruc leb njam njam nikad ne mogu da mu odolim
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 0:22:40
|
|
|
|
vikiveki
|
A tek kombinacija vruć hleb i kajmak,....Moji polegali i uveliko spavaju,a ja sredila šta će ko sutra da obuče
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 0:24:04
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja bih trebala... a mrzi me da se pomerim
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 0:33:24
|
|
|
|
vikiveki
|
JAo i mene mrzi da se pomeram a treba i sebe da sredim pa na spavanje da idem,umorna sam kao ništa,svako veče kasno ležem a rano ustajem....i nikako da nađem vremena za sebe da se odmorim
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 9:15:53
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa uufff vruc leb njam njam nikad ne mogu da mu odolim Ja sam sinoć kupila vruće kifle deci, i ODOLELA SAM! Ja sam skroz u cool fazi. U kući ima prašine, ali evo približava se nedelja. Nokte opet lakiram svako veče, dlake sam odstranila, još samo kosu da operem. Počela sam i da mesim kojekakve pite, mada ručak sprema dadilja. Čak sam se naterala juče po ovoj kiši da odem i na dečiji rođendan. Deca se već grizu u stanu.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 9:20:15
|
|
|
|
Torbica
|
Jooj, moram kosu da operem, tri dana bude ok, danas je 4-i. Nego mi ujutro dolazi maserka pa me ona uvek umasti dok mi izmasira lice. Znaci, ako je operem, bice opet sutra masnaaaa.... A ne ne, naspricacu onaj suvi sampon, da ne idem masna na hor veceras...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 9:25:22
|
|
|
|
anci kv
|
nije mi jasno što vam je teško oprati kosu. Moja je bez ruke frizera u maslačak fazonu,ali kad operem,malo sušnem ivežem u rep ako baš ne stignem do frizera
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 9:29:42
|
|
|
|
Klarita
|
Mrzi me I to meni ista kosa isla kod frizera ili ne, sad cu da vam metnem sliku moje kose, samo recite u koju temu Izgleda ispeglano, susila je samo fenom, vrtela cetke ili stavljala papilotne
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 9:39:17
|
|
|
|
Torbica
|
Klarita, imas temu Lepa i zdrava kosa, ja sam se nedavno kacila tamo. Anci, ma ne mrzi me, ok mi je na 4-i dan, nego sto ce sutra maserka da me umasti...tako lepu cistu..
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 10:00:20
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: anci kv nije mi jasno što vam je teško oprati kosu. Moja je bez ruke frizera u maslačak fazonu,ali kad operem,malo sušnem ivežem u rep ako baš ne stignem do frizera Moja je toliko oštra da kada je sveže oprana, nema šanse da je pokupim, raspada se.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 10:25:57
|
|
|
|
anci kv
|
ma i meni je kosa i oštra i gusta,talasasta,fen i presa u mojoj radinosti ne pomažu. Ali šnalice i trakice privremeno reše problem. Ne mogu da trpim da je prljava kosa,imam utisak da bih se češala po ceo dan. E šta bih dala da imam ravnu kosu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 10:45:16
|
|
|
|
bubulence
|
moja je najgora kada je cista osim ako idem kod frizera. uvek imam one male siske sto rastu i rogove i to nikada ne moze da se slepi ili sredi nekako. a ne mogu ni da je lepo isfeniram sama. uglavnom jednom nedeljno odem kod frizera ali onaj drugi put kada je perem kod kuce ... padne mi mrak na oci... a najvise sto mrzim je kada neko ko ima lepu i negovanu a dugu kosu, veze rep i ne zna dalje... mada i ja cesto imam vezan rep . juuuu sta sam sada sve ispiala. ni sama se ne snalazim
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 10:46:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: anci kv nije mi jasno što vam je teško oprati kosu. Moja je bez ruke frizera u maslačak fazonu,ali kad operem,malo sušnem ivežem u rep ako baš ne stignem do frizera Meni nije tesko ali ja sam ceo dan negde u pokretu, i ako je operem i izadjem boom upala sinusa! Vec dva puta mi se to desilo.. vise se ne igram. Bolje dan duze da mi je prljava kosa nego da strefi upala! A duga mi je kosa pa se sporo suzi, a gde je tek onaj deo da je malo doteram
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.5.2014 10:47:13 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 16.5.2014 11:13:38
|
|
|
|
Verolina
|
Znaci ipak sam ja dobro skontala-Stiven Sigal na glavi, Bob Marli u gacama Kakva moda Kako se toga Donatela nije setila Olga, predomislila sam se, ja bih ipak onaj spid od kojeg se tripujes da si "cvetak". Khm, depilirani cvetak, hocu reci. Fala lepo
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?