Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 20:59:38
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moji su vidim jeli domacu pecenicu i tajo im je topio sir preko hleba u mikrotalasnoj, to vole. A ovu pecenicu grickaju uz to. I perca mladog lukca. Torbi kad pomenu perca mladog luka podseti me ....danas za ručkom moj najmlađi delija je pojeo ceo mladi lukac i perca i onaj vrh,ja se oduševila
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:09:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ijaaaao, kad stizes? Cime? Da te sacekam? sutra dolazimo , negde smo oko 14 u NS pa kad se dovucemo kod sveki ja se konektujem dogovoricemo se
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:12:21
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Olga pa kako ćeš doći do NS? Moj muž je danas trebao da vozi neke kolege na seninar u NS ali su se vratili pošto je put neprohodan...Ali dobro ti ideš iz drugog pravca VIki , kod nas nema problema evo ni kisa ne pada vec jedno sat i po matori je danas bez problema stigao NS - Su
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:17:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Olga pa kako ćeš doći do NS? Moj muž je danas trebao da vozi neke kolege na seninar u NS ali su se vratili pošto je put neprohodan...Ali dobro ti ideš iz drugog pravca obustavljen je saobracaj preko iriskog venca ali preko sela moze da se ide a isto dodje po km... ovde i dalje pada a cini mi se da pada jos jace... moje dete upravo okupano ,a li seovog puta baka potrudila
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:21:36
|
|
|
|
anci kv
|
izgleda da i voda nije za piće,uzimajte vi flaširanu za svaki slučaj
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:25:09
|
|
|
|
Torbica
|
Aha, imas logistiku . Ok, tu sam do 19h, ondak Hor, pa sam opet slobodna od 21h. Mozete i do nas, moja cera bi bila presrecna, i ja naravno!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:44:31
|
|
|
|
jovicaa
|
tako vam zavidim, hocu ja da se druzim uzivajte :) ja evo oterala decu konacno u krevet i odmah sam bolje
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:45:09
|
|
|
|
Rosita
|
Na ovoj temi je kao na otvaranju H & M- a . Ne moz covek stici da iscita :). A za rucak - punjene paprike iz zamrzivaca. Da nesavrsenost bude kompletna- by svekrva :)
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:48:28
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Aha, imas logistiku . Ok, tu sam do 19h, ondak Hor, pa sam opet slobodna od 21h. Mozete i do nas, moja cera bi bila presrecna, i ja naravno! jadan tvoj muz otisla ti na hor - dosli ti mi jadan on dogovoricemo se draga TOrbi
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:52:45
|
|
|
|
Verolina
|
Ko je Vuki?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:53:51
|
|
|
|
Torbica
|
sta ce, navikao je na mene, hehe. Srecan puuuuut!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:59:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ko je Vuki? Verolina,kako sam ja skontala, asocijacija na dlakavo čudovište.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:00:28
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ko je Vuki? Vukodlak, buuuuuha!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:00:53
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) To nisam ja ...to je moja Shauma
< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.5.2014 22:01:33 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:04:15
|
|
|
|
Verolina
|
Khm..paaaaaaa, bas je hot. Daaa, mmmmmmmmmmmmmmm, kkkkkkkkhm, ja sad idem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:04:49
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) evo to je Wookie mislim ono ratovi zvezda i to ?
< Poruku je uredio Olga RR -- 15.5.2014 22:05:46 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:07:11
|
|
|
|
Olga75
|
Joooole , pa mladja si , pusci bogati mene staru da kad krenem zavrsim i tako eto to ti je to
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:09:25
|
|
|
|
jole82
|
Ja samo 'tela da izreklamiram shauuumuuu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:10:57
|
|
|
|
jovicaa
|
joj nama macke stalno ulecu kod dece u sobu.. ovo je ludnica sa mackama, samo su mi jos one falile bude me u 5 h ujutro!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:11:09
|
|
|
|
Olga75
|
ma yap falis se brzinom , nEje lepo Jole , nEje
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:11:32
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) To nisam ja ...to je moja Shauma
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:13:54
|
|
|
|
jole82
|
Jovo deder otvori temu...Mačke...šta mi je ovo trebalo? Oldži nije to moja brzina, danas ko da imam Turetov sindrom...sve mi brže od pameti
< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.5.2014 22:14:54 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:21:49
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa joj nama macke stalno ulecu kod dece u sobu.. ovo je ludnica sa mackama, samo su mi jos one falile bude me u 5 h ujutro! joooooooooooj, vidiii, letele bi od mene brzinom svetlosti. Doduse, zato ni ne uzimam zivotinje dok ovi malko porastu, a i onda, dvoristeee. i ovako sam lenja da cistim....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:38:43
|
|
|
|
jovicaa
|
ma ja obozavam mace, vec ih gledam kao bebice, postale su ravnopravni kucni clanovi, mislim sa stanarskim pravom ..... ali razmisljam kako to deluje ljudima sa strane, verovatno ludo skroz!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:41:16
|
|
|
|
Torbica
|
Samo ti uzivaj! Neka, fala, da prvo ovi macici porastu malko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....