Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:08:09
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce a sta ces da radis 15 minuta?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:08:56
|
|
|
|
anci kv
|
ovde ubi vetar Sanjice,ako znaš da plivaš,nema od čega da te bude strah Šalu na stranz,jezivo je
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:11:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce a sta ces da radis 15 minuta? i mene ovo zanima . da je 15 min u pitanju odavno bih otisla po peskir
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:13:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako ne znam kad sam profesionalni plivac. Nego plasim se za mm On ne zna da pliva.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:19:56
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa kola su bila u dvoristu? Paaa, ispred kuce imamo zid sa strane i nas behaton, ali nema ograde prema ulici, ali nema pesacke staze, samo asfaltiran put. Ali meni je na oku s prozora Vidim ako se probudi i dole sam dok tako bunovan skonta gde je. No, mm je drndao/popravljao neku grejalicu u prizemlju pa ga je on i doneo cim se ovaj mrdnuo, tako da nije ni glas pustio, hehe. Ja sam vrlo opustena mama, mislim, nikad ne radim stvari nepromisljeno ali nisam stisnuta i ako procenim da je ok, nemam strah. Lepo spavajte!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:20:21
|
|
|
|
anci kv
|
nema klarite... Vidim ja da će Srbija dobiti svoje more,kako je počelo
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:49:56
|
|
|
|
Klarita
|
Klarita stigla Bubulence, istusira li se ti?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:00:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Klarita stigla Bubulence, istusira li se ti? istusirala se i legla, stanje mirno ! nego, gde si ti do sada!?
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:02:56
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:08:19
|
|
|
|
bubulence
|
menjala posteljinu ? hihihi ajde sada na popravni , jednom ko ni jednom... sala, odoh da spavam da se ovaj ne probudi slucajno ...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 1:18:49
|
|
|
|
Klarita
|
Uze mi slovo s tastature brzo na spavanje, ce ga probudis s tipkanje, pa ce me psujes posle
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:33:16
|
|
|
|
Peace*
|
Žene, ja juče izdepilirala noge! Garant sam 1 kg lakša. Ali mi se u međuvremenu zamastila kosa.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:36:18
|
|
|
|
anci kv
|
bolje masna kosa nego dlakave noge!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:39:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja poludeh od kose, cista mi je valjda samo jedan dan , sutra se vec zamasti A mrsko mi je prati tako cesto
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 8:41:38
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam je do nedavno prala na 3 dana. Onda sam pomerila na 4. I sada evo gledam, prala sam u subotu ujutru, dakle, danas je 5ti dan. Odlučila sam da produžujem raspon i naviknem je na 1x nedeljno.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:21:38
|
|
|
|
Klarita
|
To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:27:26
|
|
|
|
anci kv
|
ja bez frizera ne mogu ništa mojoj kosl
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 9:35:42
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren Ja sam odlučila da mi skupljeno baš dobro stoji. I sočiva sam uzela, pa ih ne nosim. Nekako se osećam gola bez naočara.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 12:53:53
|
|
|
|
jovicaa
|
Pazi Torbi da ne vidi socijalno :D Meni kosa nema sanse vise od 3 eventulno 4 dana da izdrzi.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 12:59:08
|
|
|
|
Torbica
|
Hahahaha Jovice! Nemaju bre dokaziiii!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:05:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Klarita To, tasho, i ja isto a, i uvek mi puder pri ruci da odmastim koren To je meni samo kao prva pomoc, posle bude jos prljavija
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:10:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O Torbi , i nama se to cesto desava da zaspe u kolima pa je ostavim da spava. Prosli put kad smo se vracale iz Vrbasa, ona zaspala i sad meni zao da je budim, ja je ostavila u kolima parkiranim ispred zgrade. Ja sela na klupicu pored a Hana se igra okolo. Tako je i mm za vikend zaspala pa oni svrljali po ulici dok je onda spavala.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 13:49:10
|
|
|
|
Torbica
|
Hhehe, dada, prava tema za ovakve situacije. Ma parola snadji se. Inace bih odlepila davno....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 14:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi to redovno radimo. Kad se vracamo iz daleka njih dve obicno zaspu kad smo na pola puta. Svratimo do Ljubiceva gde su konji. Tamo je tisina i hladovina. Nema sanse da ih budimo. Nekada kad T nije spavala preko dana krenemo u setnju da bi zaspala. brzo se vracamo kuci i nosimo kolica uz stepenice. Kobajagi da imamo vremena da i mi dremnemo.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 14:09:39
|
|
|
|
Olga75
|
evo ja cu danas nesavrseno da iskuliram Marijin nastup sa horom popeglana je bela kosuljica i farmerkice , beli prsluk je cist alii necu da idem sa njom po ovom vremenu jutros sam u vrticu rekla ako bude ovakav vetar ja je dovesti necu divno je i krasno sto su pocastvovani nastupom na tom ding - dogu aliii meni je neko govedo ukraro akumulator , policija kaze - ahaaam , oooukej nije neka vrednost taksi ce da me izadje 600 dindzi tamo - vamo a gradski prevoz i nemam znaci hebena sam strana da idem pesaka sa sve kisobranima po ovom vetru nema smisla i grize me savest i uruniram po vremenskim prilikama al dzabe
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?