Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:30:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj hrce sve u 16
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:30:20
|
|
|
|
anci kv
|
kakve ste vi nesavršene žene pa odbijate tako savršene muževe
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:32:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv kakve ste vi nesavršene žene pa odbijate tako savršene muževe i mi cigani imamo dusu, ceo dan smo na rr, usput skuvale rucak, pojele sve deci i sada jos i da se sexamo.. mnogoo je
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:32:56
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa a zelela sam seks, ali ne znam da li cu moci ovako prejedena, stvarno sam stoka Pazi da ti ne izleti golub
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:33:32
|
|
|
|
jovicaa
|
ne znam... mene bi bio strah ako je dete malo dalje u kolima, da se ne probudi tako sam i da ga ne cujemo... ali eto kod nekog u dvoriste ako se uparkiramo, ne budim uvek... posebno kad odemo u vs, pa idemo na selo kod babe i tetke... ako neko spava, uteramo auto i ostavimo.... kontam da se leti isto ne bih usudila, zbog onog deteta koje se skuvalo u kolima. totalno nebitno, moje pitanje je bilo upuceno torbici, zanimalo me je samo da li su kola bila u dvoristu... bublence, sta ce ti peskir, zaskocice te, pazi sta ti kazem
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:34:49
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:35:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa bublence, sta ce ti peskir, zaskocice te, pazi sta ti kazem pa peskir mi treba za tusiranje ali se ne usudjujem da udjem da ne budem zaskocena . cujem da jos uvek lista knjigu .
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:35:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: jovicaa a zelela sam seks, ali ne znam da li cu moci ovako prejedena, stvarno sam stoka Pazi da ti ne izleti golub ahahaha mislim da ne bi mogla ni da se okrenem u krevetu sad koliki mi je stomak... mada ko zna sta donosi noc
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:36:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovicaa bublence, sta ce ti peskir, zaskocice te, pazi sta ti kazem pa peskir mi treba za tusiranje ali se ne usudjujem da udjem da ne budem zaskocena . cujem da jos uvek lista knjigu . skontala sam ali bolje nemoj da rizikujes.. uostalom cula sam da je za kozu zdravo da se prirodno osusi, hahahahah inace ja imam veneru u devici... sto je khm.... zeznuto, tako da te razumem
< Poruku je uredio jovicaa -- 14.5.2014 23:37:14 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:36:47
|
|
|
|
anci kv
|
što moraš da se okrećeš?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:38:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: anci kv što moraš da se okrećeš? hocu akciju, lud seks, dosta mi je klasike al ne ide sa punim stomakom, tacnije imam osecaj da sam do nosa puna hrane.... joj strv sam, pa to ti je
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:38:53
|
|
|
|
bubulence
|
da, sto da se okreces ? moras da potrosis to sto si pojela, tako da pravac kod muza i namesti se kako znas .
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:40:13
|
|
|
|
jovicaa
|
hahhhaa, joj luuude ste... palim sad dok mi je muz jos u budnom stanju... hoce da gledamo neki film.... lepo spavajte
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:41:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa hahhhaa, joj luuude ste... palim sad dok mi je muz jos u budnom stanju... hoce da gledamo neki film.... lepo spavajte da da, sve nam je jasno
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:43:48
|
|
|
|
anci kv
|
verovatno razvijaju film...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:46:31
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:49:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj baš ste našli sad tu temu mm i ja pred veče samo padnemo od posla,videćemo večeras šta će biti ako nam pre toga vetar ne oduva kuću ,kao vuk
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:53:24
|
|
|
|
Klarita
|
Mm dosao s puta, zatekao haos u kuci, deca placu, K skace, N kenjkavi, u soku je jos uvek, nece mu valjda padati sex na pamet nocas Vikiveki, je l bas tako jako duva. Ja sam malo u grcu...''bem ti vremenske nepogode
< Poruku je uredio Klarita -- 14.5.2014 23:54:32 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:55:21
|
|
|
|
anci kv
|
ko te pita...
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:58:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita nece mu valjda padati sex na pamet nocas viki zar je tako i u SM??? moji kazu da nije strano...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 14.5.2014 23:59:59
|
|
|
|
Klarita
|
Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:04:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovde kod nas jeste strašno,malopre sam unela cveće jer je vetar obalio nekoliko saksija,a preko puta je polomio jedno drvo na pola.Mi smo u Laćarku,to je kao prigradsko naselje,tako da za SM ne mogu da tvrdim,ali ovde je pravo nevreme
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:06:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ovde i dalje pada. Bas me je nekako strah.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:06:43
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ako me nema za 15 minuta, zovite vatrogasce da proglasimo vanreddnu situaciju?
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 0:07:13
|
|
|
|
bubulence
|
nisu ni moji bas u SM nego selo pored, ali dobro... kazu da tamo ne duva jak vetar... ih bre, pa ja sam se devojcila u Lacarku , imala sam cak i momka tu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?