Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 20:59:38
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moji su vidim jeli domacu pecenicu i tajo im je topio sir preko hleba u mikrotalasnoj, to vole. A ovu pecenicu grickaju uz to. I perca mladog lukca. Torbi kad pomenu perca mladog luka podseti me ....danas za ručkom moj najmlađi delija je pojeo ceo mladi lukac i perca i onaj vrh,ja se oduševila
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:09:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ijaaaao, kad stizes? Cime? Da te sacekam? sutra dolazimo , negde smo oko 14 u NS pa kad se dovucemo kod sveki ja se konektujem dogovoricemo se
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:12:21
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Olga pa kako ćeš doći do NS? Moj muž je danas trebao da vozi neke kolege na seninar u NS ali su se vratili pošto je put neprohodan...Ali dobro ti ideš iz drugog pravca VIki , kod nas nema problema evo ni kisa ne pada vec jedno sat i po matori je danas bez problema stigao NS - Su
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:17:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Olga pa kako ćeš doći do NS? Moj muž je danas trebao da vozi neke kolege na seninar u NS ali su se vratili pošto je put neprohodan...Ali dobro ti ideš iz drugog pravca obustavljen je saobracaj preko iriskog venca ali preko sela moze da se ide a isto dodje po km... ovde i dalje pada a cini mi se da pada jos jace... moje dete upravo okupano ,a li seovog puta baka potrudila
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:21:36
|
|
|
|
anci kv
|
izgleda da i voda nije za piće,uzimajte vi flaširanu za svaki slučaj
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:25:09
|
|
|
|
Torbica
|
Aha, imas logistiku . Ok, tu sam do 19h, ondak Hor, pa sam opet slobodna od 21h. Mozete i do nas, moja cera bi bila presrecna, i ja naravno!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:44:31
|
|
|
|
jovicaa
|
tako vam zavidim, hocu ja da se druzim uzivajte :) ja evo oterala decu konacno u krevet i odmah sam bolje
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:45:09
|
|
|
|
Rosita
|
Na ovoj temi je kao na otvaranju H & M- a . Ne moz covek stici da iscita :). A za rucak - punjene paprike iz zamrzivaca. Da nesavrsenost bude kompletna- by svekrva :)
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:48:28
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Aha, imas logistiku . Ok, tu sam do 19h, ondak Hor, pa sam opet slobodna od 21h. Mozete i do nas, moja cera bi bila presrecna, i ja naravno! jadan tvoj muz otisla ti na hor - dosli ti mi jadan on dogovoricemo se draga TOrbi
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:52:45
|
|
|
|
Verolina
|
Ko je Vuki?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:53:51
|
|
|
|
Torbica
|
sta ce, navikao je na mene, hehe. Srecan puuuuut!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 21:59:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ko je Vuki? Verolina,kako sam ja skontala, asocijacija na dlakavo čudovište.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:00:28
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ko je Vuki? Vukodlak, buuuuuha!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:00:53
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) To nisam ja ...to je moja Shauma
< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.5.2014 22:01:33 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:04:15
|
|
|
|
Verolina
|
Khm..paaaaaaa, bas je hot. Daaa, mmmmmmmmmmmmmmm, kkkkkkkkhm, ja sad idem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:04:49
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) evo to je Wookie mislim ono ratovi zvezda i to ?
< Poruku je uredio Olga RR -- 15.5.2014 22:05:46 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:07:11
|
|
|
|
Olga75
|
Joooole , pa mladja si , pusci bogati mene staru da kad krenem zavrsim i tako eto to ti je to
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:09:25
|
|
|
|
jole82
|
Ja samo 'tela da izreklamiram shauuumuuu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:10:57
|
|
|
|
jovicaa
|
joj nama macke stalno ulecu kod dece u sobu.. ovo je ludnica sa mackama, samo su mi jos one falile bude me u 5 h ujutro!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:11:09
|
|
|
|
Olga75
|
ma yap falis se brzinom , nEje lepo Jole , nEje
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:11:32
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdravi od Vukija (Wookie) To nisam ja ...to je moja Shauma
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:13:54
|
|
|
|
jole82
|
Jovo deder otvori temu...Mačke...šta mi je ovo trebalo? Oldži nije to moja brzina, danas ko da imam Turetov sindrom...sve mi brže od pameti
< Poruku je uredio jole82 RR -- 15.5.2014 22:14:54 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:21:49
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa joj nama macke stalno ulecu kod dece u sobu.. ovo je ludnica sa mackama, samo su mi jos one falile bude me u 5 h ujutro! joooooooooooj, vidiii, letele bi od mene brzinom svetlosti. Doduse, zato ni ne uzimam zivotinje dok ovi malko porastu, a i onda, dvoristeee. i ovako sam lenja da cistim....
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:38:43
|
|
|
|
jovicaa
|
ma ja obozavam mace, vec ih gledam kao bebice, postale su ravnopravni kucni clanovi, mislim sa stanarskim pravom ..... ali razmisljam kako to deluje ljudima sa strane, verovatno ludo skroz!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 15.5.2014 22:41:16
|
|
|
|
Torbica
|
Samo ti uzivaj! Neka, fala, da prvo ovi macici porastu malko
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?