|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
9.5.2014 22:20:03   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Štetica

Jole-Georgina,udjoh da vidim dal si mi oslobodila krevet,al mucak,neces ti jos. Ipak cu da se guram sa Dacom u krevetu par dana dok ti neresis da se porodis,a ona mi ovako najsitnija pa ce da bude mesta.user posted image

Stetice, mozda joj se Mila sad smiluje.user posted image Dobrodosla!!!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 201
9.5.2014 22:29:09   
vonavoj
Bice to sutra! Aj da se vise ne mucis! Kako je maleni? Jel kod svekijevaca?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 202
9.5.2014 22:37:41   
New Mom
Kuci je. Prolivi se ponavljaju, vise ne znam sta da radim.
Vodice ih mm sutra kod svekijevaca, da mi olaksa.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 203
9.5.2014 23:06:09   
Jole84
Štetice jel me zekiiiiiiiš aaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image kakve divne vesti!!!!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 204
9.5.2014 23:09:59   
Maslacak15
STETICE ti si trudna????!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image WOW kakvo divno iznenadjenjeuser posted image user posted image Ajde jole reci snajki da se ritne i probusi vodenjak, vreme je user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 205
9.5.2014 23:10:35   
Jole84
Sve sam se naježila user posted image
definitivno odoh da se porađam legni u mooj krevet user posted image Pričaj sve,znala sam da će da se desi čudo! user posted image
Anči,,Daco,Nato,Klarče,Plačljiva,Degu,Jelt,Pari.....ljubim vas sve user posted image
NM kako si? Ako bolje će da im bude kod svekijevaca neka počuvaju malo...a sad te tek razumem za to "ne mogu više".
Ja sam prokrvarila,bila na klinici zatvorena i dalje,reko mi dr da se javim ako krenu bolovi.
Maslačak dok imaš vremena razmisli se,ova snajka zafrkant veliki user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 9.5.2014 23:11:41 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 206
9.5.2014 23:12:24   
lesica
Heeeeeeeej, heeeeeeeeej, pa heeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image

Inače iz teme IVF Zc Valjevo:

IZVORNA PORUKA: Štetica

Devojke moram da podelim lepe vesti sa vama.Desilo mi se cudo,danas sam videla svojeuser posted image ,jos uvek nisam svesna da se stvarno desila prirodna trudnoca.

Wooooohooooo user posted image

Jole, pravi mesta pod hitno user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 207
9.5.2014 23:15:40   
Torbica
Sad ce Jole brzo, to se skracuje grlic, otud krv, hehe!

STETICE user posted image user posted image user posted image Cestitam ti od srca i yelim ti najlepsu trudnocu na svetuuuuuuu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 208
9.5.2014 23:19:18   
Jole84
Les ako treba ja ću i na pod,samo nek je Štetko stigla user posted image
još kad bi me Verka i Nata iznenadileeee user posted image Daca je povukla nogu starim crticama user posted image

Torbi tako znači? Ništa mi ovaj nije objasnio za to skraćenje grlića. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 209
9.5.2014 23:20:38   
lesica
Jole, verujem da će se i one uskoro doseliti, dosta je bilo user posted image

I daaaa, blizu si, blizu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 210
9.5.2014 23:53:18   
Torbica
Tako je Jole, nema tu greske, krenulo je definitivno, videces uskoro user posted image Ma sta da te opterecuje, mozda se misli, bolje da odspavas malko user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 211
9.5.2014 23:57:06   
Klarita
Stetice, sva sam se najezila!!! Zelim ti laku, bezbriznu trudnocu user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 212
10.5.2014 0:09:46   
Jeltje
Stetice, evo da se i ja pridruzim cestitkama!!! user posted image

Sigurno si presrecna i uzivaj u tom osecaju!!! Zelim ti laku i bezbriznu trudnocu!!! user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 213
10.5.2014 0:19:29   
Jeltje
NM, ocigledno je da bebe nece da krenu kad mi hocemo i kada je nama dosta svega vec kad se njima hoce. user posted image I ja sve zivo radim ne bi li ova moja krenula i nista. user posted image A ti jos plus imas i klince i obaveze oko njih, ali to je dokaz da je svaka trudnoca razlicita.

Degu, drz' se...To sto se osecas odjednom veliko je sigurno tvoj subjektivni osecaj. Tako je i meni bilo, a svi mi zivi kazu da izgledam super i da se nisam puno ugojila, a ja se osecam kao nilski konj...user posted image

Jole, izgleda da cemo ti i ja od ponedeljka da se trkamo ko ce pre...hahah user posted image

Danas sam bila opet kod dr, rece da se grlic malo skratio, ali je i dalje zatvoren. Ctg mi je super, uz takodje. I rekao mi je da dodjem u nedelju ponovo na ctg, i ako se nista ne desi verovatno ce me u ponedeljak primiti u bolnicu pa da tamo cekam da krene. Kaze dr posto je sve ok ne bi me stavljao na indukciju, sto se i ja slazem, ako ne mora.

Pitala sam ga kolika je beba, a on je vec bio zavrsio gledanje na uz, a nije je izmerio...pa mi je rekao da ce po njegovoj slobodnoj proceni imati 3100 - 3200gr...Tako sam i ja mislila i bas me interesuje da li ce biti tako user posted image

Sve vas grlim i zelim laku noc user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 214
10.5.2014 0:28:03   
degu
Štetice draga kako si me obradovala user posted image neka ti je laka i bezbrižna trudnoća user posted image Trudnička tema nam je puna dugogodišnjih čekalica, divota Božija <3
hahaha Jelt to se ja videla na slikama pa sam skontala da sam baš porasla user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 215
10.5.2014 7:49:33   
mika79
Štetice draga čestitam ti user posted image želim ti laku i lepu user posted image .
Jole, Jelt, New Mom još malouser posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 216
10.5.2014 8:17:43   
ishler
Dobro jutro dame,vidim da se trka vodi i dalje,ali uskoro cete uzeti svoje bebice,a to je nesto najlepse na svetu.... Von grlic mi je ok ali me dr valjda upozorava jer zna da se ne smirujem,pa me je i jos ukoksao sa ovolikim utrogestanom:(Kako si ti?Odmaras li malo?Tvoja devojcica je tu negde kao i moja? Nm verujem ti da jedva cekas,meni je tako bilo u bolnici nisam vise mogla da izdrzim,ali jos malo izdrzi... Ja slabo nocu spavam ne mogu da se namestim nisam se nesto ugojila,ali ne mogu na boku da spavam...moram da se naviknem

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 217
10.5.2014 8:23:23   
vonavoj
jutro!
ishler,bitno je da ne moras na tokolizu..a uspori malo!
ja malo radim,malo ne,uskladjujem se..tesko mi pada dugo sedenje na poslu..a kod kuce uglavnom standardno..nema sanse da mirujem sa detetom,znas i sama! cekam u cetvrtak kontrolu,ali samo savetovaliste,ne znam kad ce mi zakazati uz!
stavi tiker,da pratimo zajedno!user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 218
10.5.2014 9:07:03   
Torbica
Jolence?user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 219
10.5.2014 9:11:15   
Maslacak15
Dobro jutro trudnicee. Ajmo vreme je za veliko prolecno spremanje topica. Kakav je guzvanjac nastao. Debelice Jole i Cece pa i Jelte odmah da se presele u razgovore mama da Stetica moze lepo da se raskomotiuser posted image . Srecno triju Gerogina na porodjajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 220
10.5.2014 10:12:36   
tillia
Svi na okupu?
Jao Štetice,neverovatno!Čestitam,bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 221
10.5.2014 10:28:35   
wivern
Stetice kakve divne vesti user posted image
Jole ti si lagano vec krenula u razgovore mama...
Pozzz svim ostalim zenskacima

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 222
10.5.2014 10:31:55   
plačljiva
Štetice,kakva divna vest ovoga jutra user posted image
Neka je sa srećom,uživaj u trudnoći user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 223
10.5.2014 10:34:27   
Ana13
Dobro jutro,zenskaci user posted image Ove georgine se razbaskarile ovde i ne mrdaju. Bas ih briga sto prave guzvu i zauzimaju mesta user posted image
Stetice,cestitam i zelim ti laku i skolsku trudnocu user posted image
Ja sam danas user posted image ,za tri dana mi je rodjendan,pa vec smisljam kako cu ga proslaviti.Juce sam kupila i prve trudnicke pantalone i majcicu.Stare me malkice stezu preko stomaka(ali samo kad sednem).Jedva cekam da prosetam novu garderobu.Na majcici ima aplikacija bebe i konacno ce ljudi da primete da sam trudna user posted image
Htela sam da vas pitam da li ima neka od vas problema sa prosirenim venama? Ja ih nemam,ali me strasno plasi sto ih imaju i moji roditelji i obe babe.Znam da su velike sanse da i ja nasledim te probleme.Ne znam mogu li nesto preventivno da mackam ili pijem.Zaboravila sam da pitam dr na poslednjem pregledu

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 224
10.5.2014 10:45:48   
serpica
Stetice user posted image user posted image user posted image znala sam da cu kad tad da procitam ovu vest,jurih te po temama a nisam bila tu kad si objavila jeeeeuser posted image user posted image
Neka ti je laka i skolska trudnoca i neka ti je sa srecomuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here