Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:04:48
|
|
|
|
Jeltje
|
Mille, zavidim ti na tom uzivanju na moru, dok mi cekamo ove bebironke da se smiluju da izadju i ne mrdamo mnogo daleko...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:36:55
|
|
|
|
tillia
|
Jeltje,to bi bilo bas divno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:40:02
|
|
|
|
Jole84
|
Ženskice moje ja se danas razbila od spavanja,kao prava trudnica ništa od mene još,mada je danas jedna dr htela da me ostavi na patologiji,izgleda će sutra,javiću vam,po njoj bi trebalo da me prate. Zatvorena sam i dalje,pomalo me bolucka ali slabašno,a ispalo mi je dosta sluzi uz krv. Jelt da dočekaš ponedeljak
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:41:41
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženskice moje ja se danas razbila od spavanja,kao prava trudnica ništa od mene još,mada je danas jedna dr htela da me ostavi na patologiji,izgleda će sutra,javiću vam,po njoj bi trebalo da me prate. Zatvorena sam i dalje,pomalo me bolucka ali slabašno,a ispalo mi je dosta sluzi uz krv. Jelt da dočekaš ponedeljak Ovo bi trebalo da znaci da imas plafon 48h! Po skolici! Srecno draga!
< Poruku je uredio Torbica -- 10.5.2014 22:42:04 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:44:05
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženskice moje ja se danas razbila od spavanja,kao prava trudnica ništa od mene još,mada je danas jedna dr htela da me ostavi na patologiji,izgleda će sutra,javiću vam,po njoj bi trebalo da me prate. Zatvorena sam i dalje,pomalo me bolucka ali slabašno,a ispalo mi je dosta sluzi uz krv. Jelt da dočekaš ponedeljak Jole sledeca si
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:44:55
|
|
|
|
bubulence
|
jole, do porodjaja dolazi uglavnom u roku od 48 sati nakod ispadanja sluznog cepa... ne mora da znaci ali uglavnom je tako. meni je cep ispao u petak ujutro, otisla na ctg i pregled bilo sve ok a u subotu ujutro se porodila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:45:21
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam drugarice,jedva čekaaaam
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:48:12
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: tillia Jeltje,to bi bilo bas divno! Tillia, ja bih bas to volela...Hvala draga!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:50:15
|
|
|
|
Torbica
|
Unutar 48h ako je krvav cep, ako nije, moze i nedelju dana da prodje!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:51:51
|
|
|
|
anci kv
|
pa Jole je sledeća,au al se ovde zahuktalo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:53:45
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženskice moje ja se danas razbila od spavanja,kao prava trudnica ništa od mene još,mada je danas jedna dr htela da me ostavi na patologiji,izgleda će sutra,javiću vam,po njoj bi trebalo da me prate. Zatvorena sam i dalje,pomalo me bolucka ali slabašno,a ispalo mi je dosta sluzi uz krv. Jelt da dočekaš ponedeljak Hvala Jolence, srce moje!!! Navijam za tebe i Milu da se sutra upoznate...Ako je sudeci po ovim iskusnim zenskama kako kazu, da bi u roku od 48h od ispadanja sluzavog cepa mogla da se porodis...Mada su nama u skolici rekli da od ispadanja cepa porodjaj moze da nastupi za nekoliko sati, ali i nekoliko dana...Secam se da se Mara dosta nbrzo porodila posle ispadanja cepa, pa ti zelim da i ti tako prodjes...Ja za sada nikakve naznake nemam....Ljubim te i drzima fige, pa da se ubrzo radujemo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:56:59
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Jole srecno-mislim na tebe i virim svaki dan,jos malko,pa uzivancija sa bebicom Stetice cestitam od srca,necu zaboraviti nikada koliko si mi korisnih saveta uputila dok sam se borila sa sterilitetom i konacno zajedno u temi,hvala dragom Bogu! Jeltje i ostale trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 23:42:11
|
|
|
|
Jeltje
|
Andjela, i ti ces uskoro biti u nasoj kozi...Blizi ti se dan d...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 23:46:12
|
|
|
|
Mille
|
Jole navijamo za tebe. Mojoj sestri je pukao vodenjak par sati nakon ispadanja sluznog cepa. Jeltje, zelim ti da docekas ponedeljak, a brzo ce to. Samo nemojte zaboraviti da disete, sve ostalo ce lako.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 7:57:20
|
|
|
|
New Mom
|
Cece - done. Jole - done. Jeltje - tvoj red.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 8:08:38
|
|
|
|
daca77
|
Ovde se bas zahuktalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 8:44:34
|
|
|
|
New Mom
|
Daco, na RR je uvek tako. Zastoj, tisina, a onda po 3-4 odjednom.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 8:47:11
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 9:27:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Štetice, juhuhuuuuu! Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša bas tako!! mnogo novih trudnica!! i puno bebaaaa~!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 18:54:15
|
|
|
|
New Mom
|
Jeltje, ne javljas se? Sta bi na ctg jutros?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 19:05:45
|
|
|
|
degu
|
I jeltje nam je sumnjiva. Ne znam jel nekom ostavila br telefona Nadam se da će Jole brzo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 11.5.2014 20:03:14
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka tako nekako,danas radila betu. A udruzicemo se nije problem,samo pazi Daca sta obeca,to je to. Tako je i meni obecala pre 2 meseca i evo me,jeste ona sitna ali i tvrdoglava,kad povuce svo korenje otkida iz crtica Ja sam spremna
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 0:46:00
|
|
|
|
Jeltje
|
Hej drugarice, evo me posle vrlo burnog i aktivnog dana, ali ne zbog porodjaja vec zbog skitanja... NM i Degu, hvala sto brinete :) Izmedju svega ostalog danas i kuma mi se vencavala, pa smo predvece proceli kod njih, a i dolazila nam je drugarica iz NS koju retko vidjamo...Takodje jutros i neki prijatelji iz Amsterdama zvali na pice, a posle mi je bila i rodjaka na rucku...Ma sou :) A na ctg-u jutros sve po starom, ok je i nista..Idem opet ujutru, mozda me i ostave da tamo cekam, izvestavacu vas..Ali, mislim da cu biti Georgina jos neko vreme....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 7:20:53
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro sada navijamo za Jelt da što pre ugleda Lolu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 9:33:24
|
|
|
|
wivern
|
Kako je ovde uzbudljivo poslednjih dana diiivnooo. Jeltje navijamo da sto pre ugledas Ja danas napokon idem kod frizera da se napravim na ribu...ne mogu vise ovo cudo na glavi da podnesem
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?