|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
10.5.2014 11:10:18   
moja ciklama
Stetice,user posted image .

user posted image user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 226
10.5.2014 11:16:22   
daca77
Stetice, cestitam i ovde user posted image
Mada, ja sam bila prva koja je saznala ovu vest-Stetica mi javila telefonomuser posted image
Kaze da nije ni sanjala da ja sa 52kg mogu nju da povucemuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 227
10.5.2014 13:57:09   
plačljiva
Drage moje,meni su upravo krenuli pravi simptomi trudnoće...Budila sam se noćas i user posted image ,joj ceo dan mi je muka...
Ništa mi se ne jede...Izgubio mi se apetit skroz...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 228
10.5.2014 14:14:04   
degu
Ti si Daco mala al tehničarka user posted image
Plačljiva uživaj u čarima trudnoće user posted image Mene je povraćanje zaobišlo al do 10. n sam se mučila sa apetitom. Kad ideš na UZ?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 229
10.5.2014 14:22:47   
plačljiva
U ponedeljak idem na uz...Jedva cekam user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 230
10.5.2014 14:44:35   
wivern

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,meni su upravo krenuli pravi simptomi trudnoće...Budila sam se noćas i user posted image ,joj ceo dan mi je muka...
Ništa mi se ne jede...Izgubio mi se apetit skroz...

user posted image Nije smesno, ali znam kako ti je...mene je gorusica i mucnina, sva sreca nisam povracala ali nista nisam mogla ni jesti, tek skoro popustila. Od 13-e nedelje sam kao nova, doduse i dalje kad popijem jogurt imam problema ali je to sada mnogo manje i mnogo lakse..
Probaj bademe, jabuke...meni nije pomoglo ali ce tebi mozda pomoci.. I to znaci da uz mozes mirno sacekati user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 231
10.5.2014 15:15:26   
dunja RR
Štetice, juhuhuuuuu!

Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 232
10.5.2014 15:23:11   
Ana13
E,devojke,ja zavrsila sa mucninama iste nedelje kad sam usla u 4.mesec.Sad se lakse dise..a i jede user posted image Sad samo nesto zvacem user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 233
10.5.2014 16:07:06   
Štetica

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Štetice, juhuhuuuuu!

Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša user posted image

Hvala vam svima,divne ste,preselicu stvari iz crtica tek posle prvog uz,sto je sigurno sigurno.
Dunja pa krajnje je vreme bilo da se iskorenimo iz crtica,prodje nam mladost tamouser posted image user posted image .Ako sam dobro pohvatala jos Verku i Natu da dovucemo ovde,a one teme o zatrudnjivanju da prepustimo mladjima,al ni one da nepustaju korenje kao sto smo mi to uradile.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 234
10.5.2014 16:16:04   
Torbica
user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 235
10.5.2014 16:52:17   
dunja RR
Szze mi krenuše, ali baš tako je kako si rekla ..
IZVORNA PORUKA: Štetica

Štetice, juhuhuuuuu!

Hvala vam svima,divne ste,preselicu stvari iz crtica tek posle prvog uz,sto je sigurno sigurno.
Dunja pa krajnje je vreme bilo da se iskorenimo iz crtica,prodje nam mladost tamouser posted image user posted image .Ako sam dobro pohvatala jos Verku i Natu da dovucemo ovde,a one teme o zatrudnjivanju da prepustimo mladjima,al ni one da nepustaju korenje kao sto smo mi to uradile.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 236
10.5.2014 18:36:48   
Maslacak15
Da li sam nesto propustila ili se Jole84 danas ovde nije uopste javljala. A nema ni Serpice..... Vrsnjakinjo ti nemas informacija?? Puno te pozdravljamuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 237
10.5.2014 18:45:55   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Štetica

Štetice, juhuhuuuuu!

Stetko, pa ti si zabebila?Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
A gde je ova nasa Georgina?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 238
10.5.2014 18:59:25   
daca77
Nemam info od Joleta...niko ne salje sms.
Verka, sledeca siuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 239
10.5.2014 19:02:10   
Verolina
Ha ha ha...Daco, moracete udruzenim snagama da vucete :_)

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 240
10.5.2014 19:03:46   
daca77
Ma sutnucu te i eto tebe kod nas...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 241
10.5.2014 19:05:23   
Verolina
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 242
10.5.2014 19:06:21   
Štetica
Georgina javi se...
Bice dan nam je Jole odlutala negde,da iskoristi lepo vreme,a sto mi mislimo na nju bas je briga.Jole sprimila sam ovoguser posted image za navijanje i docikivanje Mile.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 243
10.5.2014 19:12:47   
Štetica
Verka tako nekako,danas radila betu. A udruzicemo se nije problem,samo pazi Daca sta obeca,to je to. Tako je i meni obecala pre 2 meseca i evo me,jeste ona sitna ali i tvrdoglava,kad povuce svo korenje otkida iz crticauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 244
10.5.2014 19:13:44   
jole82
Šteti user posted image user posted image user posted image
Nemaš pojma koliko mi je drago...nek ti je laka i školska trudnoća user posted image

Jolenceeee...javii seee user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 245
10.5.2014 19:17:52   
Ana13
Jole se za svaki vikend izgubi negde i ne zanima je sto mi visimo ovde i cekamo user posted image Javice Serpici valjda kad krene u porodiliste. Nadam se da nece da nas zaboravi user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 246
10.5.2014 19:22:00   
daca77
Javila bi se Jole sms-om da se nesto desava...obecala je.
A ja bila kod roditelja i bas mi zao, ali nista im nisam reklauser posted image ...cekam da prodje ovaj UZ krajem meseca...ili cu cekati kao Dunjauser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 10.5.2014 19:23:35 >

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 247
10.5.2014 19:52:15   
Mille
Ja sam se zenice ovih dana toliko nasetala da ako se beba sad nije okrenula...a sigurna sam da ce da se namesti.. Cestitam novo pridoslim trudnicama a nadam se lepim vestima od Jole i Cece ako se ne varam, a i NM je tu vec blizu. Zelim vam lagan i brz porodjaj sa osmehom na licu :-)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 248
10.5.2014 21:55:23   
Jeltje
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dobro jutro trudnicee. Ajmo vreme je za veliko prolecno spremanje topica. Kakav je guzvanjac nastao. Debelice Jole i Cece pa i Jelte odmah da se presele u razgovore mama da Stetica moze lepo da se raskomotiuser posted image . Srecno triju Gerogina na porodjajuuser posted image user posted image

Hvala Maslacak user posted image

Jedna Georgina se porodila - Cece... user posted image Ostale smo jos nas dve, a obzirom da se ni Jole danas nije javljala, mozda sam ja ostala jedina...user posted image

Nadam se da ce biti uskoro nekih vesti od Joleta...Javiiiii seeeee Jooooole!!!!user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 249
10.5.2014 22:02:34   
Jeltje
Idem ujutru na ctg, pa cemo videti sta kaze masina...I hoce li ova mala uskoro ili ne, ali sada vec svaki put kad odem u bolnicu nosim i torbu za svaki slucaj....user posted image

Ja bih volela najvise da to ipak bude u ponedeljak, da se tada rodi, jer je tada Sv. Vasilije Ostroski, a obzirom da ce se beba zvati Lola Vasilisa to bi bas bio pun pogodak i on bi bio njen svetac. Nekako mi je to bas simbolicno. user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here