|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
8.5.2014 22:05:29   
degu
NM ne daj se, čvrsto držim fige da Kolja bude bolje user posted image
Naše Georgine su nam sve i dalje 2 u 1 user posted image uživaju bebećaci kod njih.
Išler dobrodošla! Ja imam kontrakcije od 18. n i bezbolne su, samo neprijatne. Moj dr kaže da je to sve normalno, al ti uspori malo, kolko god možeš.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 176
9.5.2014 0:00:33   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jelt lepoto, ja dobro, s tim što sam sebi sve teža i teža. Ali borim se, radim i čistim stan deo po deo. Dnevnu sam sredila, mm mi dosta pomaže, ali neke stvari jednostavno želim sama da uradim kako treba. Ribala sam dnevnu na kolenima jedno prepodne, sa odmorima. Sve je bilo ukakano od kreča, pa džogerom ne bi vredelo, a mm samo džogerom barata. Ja lepo na kolena pa deo po deo, i sredih. I nameštaj sam sav izribala. Danas popodne ću kuhinju, tj. posuđe koje je bilo po kutijama vadim deo po deo, perem i slažem.

Majstor još radi stolariju, smrdi haos, doduše danas nije tu, pa letim po stanu da sredim šta mogu, ali sutra dolazi, pa ću da se isparim kod kumova ( mm staro kumstvo, nadam se ako budu kući), da im objavimo trudnoću i najavimo krštenje user posted image

Draga, bas si vredna...svaka cast - to je za pohvalu. I ja sam zadnjih par nedelja isto sve ribala i cistila i mislim da je dobro biti aktivan ukoliko nemas neke probleme i komplikacije. Mada, ipak ne treba preterivati. Sve treba raditi onoliko koliko ti tvoje stanje tj. organizam dozvoljava. Ja sam jedan dan zapela da izribam sva vrata, a imam ih u stanu 10tak, pa neka imaju i ono nadsvetlo, pa na merdevine...meni sutradan nije bilo dobro, sva sam otekla, ni ruke ni noge nisam osecala i nisam mogla da se mrdnem...tako da ti iz iskustva kazem da sve radis umereno. user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 177
9.5.2014 0:03:10   
Klarita
Sad cu da iscitam sve, a trudim se da vas svaki dan obidjem, lepojke moje user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 178
9.5.2014 0:07:39   
Jeltje
NM, i ja drzim fige da sve bude ok sto pre user posted image

Degu, decica vole kod nas u stomaku da se gnezde jos malo...kao da znaju da ih napolju ceka surova realnost...hahah user posted image Kako si ti?

Pari, kako si posle onog pregleda? Ja bih ipak pitala dr sta to moze biti...user posted image

Jole, ste se desava? Ima li novosti nekih?

Ja sutra idem opet kod dr, na ctg i ne znam sta jos, pa se javljam sa novinama ili bez novina....hahah

Laku noc svim lepim stomacicima user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 179
9.5.2014 0:09:36   
Jeltje
Klarita, ti izgleda jedina ne spavas veceras...user posted image

Nadam se da se dobro snalazis sa novim clanom porodice i da si ti ok. user posted image

Pozdrav i ljubac user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 180
9.5.2014 0:18:56   
Klarita
Jeltje, manekencice nasa user posted image
Deca polegala, mm zavrsava nesto u vezi posla, a ja rekoh da vas obidjem...mozda negde ima neko navijanje, kad ono nis'
Jos smo u fazi privikavanja jedni na drugeuser posted image , ali smo dobro, da kucnem u drvo.

NM, ljubi nam Kolju i drzi se...jos malo i sve ce proci, i mazicete se svi skupa...user posted image

Ishler, ticker da turis user posted image

Dunjci, jos imas majstore user posted image ?

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 181
9.5.2014 8:42:12   
pari
hvala tilia i NM!
na kraju je sve prošlo, juče u toku dana nisam više imala ništa... To je sigurno pregled plus imam neki polip koji ponekad krvari malo (kažu da nije strašno i da će se povući posle porođaja)...

ja sam noćas sanjala da sam još dve nedelje do termina, uspaničila se u snu...da li ću znati da prepoznam znake...

i sad se razmišljam...kako znate kad su lažne kontrakcije, a kad one prave?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 182
9.5.2014 9:04:49   
vonavoj
ishler, ako su bezbolne da li uticu da otvaranje> ne znam nista o tome? Kako ti je grlic?
Ma kakvo mirovanje pored deteta,bas tesko...ne samo dete,nego sve kucne obaveze..meni sem mm niko ne pomaze..a njemu moram da crtam da bi nesto uradio!user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 183
9.5.2014 9:07:59   
dunja RR
Trudim se lepoto, malo radim za kompom, malo čistim, i tako, kombinujem.
A tek ti što si vredna, kada sam videla šta si sve uradila, dala si mi elana, stvarno! Sada sam još efikasnija user posted image

Klari, da, još imam majstore user posted image

user posted image
IZVORNA PORUKA: Jeltje

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jelt lepoto, ja dobro, s tim što sam sebi sve teža i teža. Ali borim se, radim i čistim stan deo po deo. Dnevnu sam sredila, mm mi dosta pomaže, ali neke stvari jednostavno želim sama da uradim kako treba. Ribala sam dnevnu na kolenima jedno prepodne, sa odmorima. Sve je bilo ukakano od kreča, pa džogerom ne bi vredelo, a mm samo džogerom barata. Ja lepo na kolena pa deo po deo, i sredih. I nameštaj sam sav izribala. Danas popodne ću kuhinju, tj. posuđe koje je bilo po kutijama vadim deo po deo, perem i slažem.

Majstor još radi stolariju, smrdi haos, doduše danas nije tu, pa letim po stanu da sredim šta mogu, ali sutra dolazi, pa ću da se isparim kod kumova ( mm staro kumstvo, nadam se ako budu kući), da im objavimo trudnoću i najavimo krštenje user posted image

Draga, bas si vredna...svaka cast - to je za pohvalu. I ja sam zadnjih par nedelja isto sve ribala i cistila i mislim da je dobro biti aktivan ukoliko nemas neke probleme i komplikacije. Mada, ipak ne treba preterivati. Sve treba raditi onoliko koliko ti tvoje stanje tj. organizam dozvoljava. Ja sam jedan dan zapela da izribam sva vrata, a imam ih u stanu 10tak, pa neka imaju i ono nadsvetlo, pa na merdevine...meni sutradan nije bilo dobro, sva sam otekla, ni ruke ni noge nisam osecala i nisam mogla da se mrdnem...tako da ti iz iskustva kazem da sve radis umereno. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 184
9.5.2014 9:09:15   
dunja RR
Pari mila, verujem da je to sve ok user posted image

A što su ti sada radili briseve?

IZVORNA PORUKA: tillia

IZVORNA PORUKA: pari

dobro jutro trudnice!
da li vam se dešavalo posle pregleda da vam posle ide malo braonkasto? ja sam juče bila na kolposkopiji i uzimanju briseva i od tada imam malo vrlo malo tog braonkastog, plus mi je jutros izašlo nešto sluzavo braonkasto od oko 1cm... Nemam nikakve specijalne bolove...

Pari i meni se to desava i to posle merenja grlica vaginalnom sondom.Sta bi tek bilo posle klasicnog pregleda,pitam se.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 185
9.5.2014 9:18:53   
pari
dunja, izašlo mi je nešto što liči na herpes pa su hteli da provere...a kad sam već bila u frontu, onda su mi proverili i grlić...sve je u redu!
a i to curkanje je prošlo...
Ti si baš vredna, svaka čast!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 186
9.5.2014 10:04:13   
New Mom

IZVORNA PORUKA: vonavoj

ishler, ako su bezbolne da li uticu da otvaranje> ne znam nista o tome? Kako ti je grlic?
Ma kakvo mirovanje pored deteta,bas tesko...ne samo dete,nego sve kucne obaveze..meni sem mm niko ne pomaze..a njemu moram da crtam da bi nesto uradio!user posted image

Ne otvaraju. One idu poprecno po stomaku, a prave idu ka dole i one otvaraju.

Ja skoro oka sklopila nisam od 2h nocas. Bolovi me rasturaju a nikako da progradira.

Jole, na raport. Gde si? Cece prva povukla nogu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 187
9.5.2014 10:44:34   
Mille
Eh, drage moje, jos nema navijanja..neko je pitao gde sam na moru - na Jazu, u Crnoj Gori. Vreme je konacno pravo letnje ali sam otkrila i da mi ta vrucina bas ne prija. Juce smo isli do Kotora na izlet pa se penjali gore na tvrdjavu, 1350 stepenika, uf, bog te, nije bilo lako a nekaf sam to mogla da pretrcim. Svi su mi usput cestitali i govorili da ce beba da bude planinar :-)
Neko je spominjao putovanje sa bebom na more, ja sam skroz ZA i drugarice su mi pricale da je lakse sto je beba manja. Sisa, spava, i put je prosao. Mislimda bebice nisu uopste osetljive koliko mi mislimo. Naravno sve je individualno. Pozdravljam vas sve. user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 188
9.5.2014 12:45:34   
tillia
Mille,uzivaj,blago tebi!

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 189
9.5.2014 13:02:01   
ANDJEELA
drage trudnice samo da vas pozdravim sve redom. Ja sam dobro,u ponedeljak idem na ctg i konacno dolazi moja dr sa godisnjeg posle mesec dana! Dobro sam i sve nemogu da verujem da je ostalo jos 20-ak dana do porodjaja,super spavam nocu,jedino sam izgubila apetit-nista mi se nerucka.. Ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 190
9.5.2014 15:26:30   
Jole84
Cece povlači nogu user posted image
kod mene ništa,opet na ctg do ponedeljka pa ćemo onda da vidimo situaciju,zatvorena sam i dalje. Ovo već počinje da mi nabija nervozu ali hajd,proći će...ljub za sve user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 191
9.5.2014 16:48:00   
daca77
Jole, zbog tebe virkam ovde, jer mi ne stizu ni sms, a ono nista...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 192
9.5.2014 17:38:23   
plačljiva
Jole84 user posted image samo gledam ima li novina...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 193
9.5.2014 18:53:39   
Ana13
Jole,bre...ja ceo dan nisam bila kuci i svima po gradu pricam kako mi se danas poradja drugarica Jole i jedva cekam da stignem kuci da vidim kako si prosla kad ono... Definitivno malecka ceka da obavimo tu kafu.Zna da ce posle mama morati da sedi kuci user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 194
9.5.2014 19:03:20   
degu
Jole Mila još uživa kod tebe user posted image
Andjela ušla si u 9. mesec user posted image divota, baš se približilo.
Jelt lepoto moja, ja sam dobro čim je vreme lepo, onda po ceo dan šetkam i uživam, ali moram priznati da mi je sve teže, nekako sam narasla preko noći user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 195
9.5.2014 21:29:23   
nata11

IZVORNA PORUKA: Jole84

Cece povlači nogu user posted image
kod mene ništa,opet na ctg do ponedeljka pa ćemo onda da vidimo situaciju,zatvorena sam i dalje. Ovo već počinje da mi nabija nervozu ali hajd,proći će...ljub za sve user posted image

Ti si jos uvek tu user posted image user posted image Barem se javljaj na raport, ne zabusavaj Jole user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 196
9.5.2014 21:48:41   
New Mom
Ja vise ne mogu ovako, majke mi.
P.S. Sadrzaj prethodne recenice nije za trudnice koje su trudne manje od 37.nedelja.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 197
9.5.2014 22:14:42   
Štetica
Jole-Georgina,udjoh da vidim dal si mi oslobodila krevet,al mucak,neces ti jos. Ipak cu da se guram sa Dacom u krevetu par dana dok ti neresis da se porodis,a ona mi ovako najsitnija pa ce da bude mesta.user posted image

< Poruku je uredio Štetica -- 9.5.2014 22:16:33 >

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 198
9.5.2014 22:15:15   
vonavoj
Nisi isla da te neko pregleda? Mozda si se otvorila i mala indukcija bi ti pomogla!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 199
9.5.2014 22:19:14   
New Mom

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Nisi isla da te neko pregleda? Mozda si se otvorila i mala indukcija bi ti pomogla!

Nisam. Danas sam pesacila 2 sata, usisala stan, obrisala svaki delic namestaja, oribala kupatilo... Al i dalje pat pozicija. Nekad su na 5 a nekad na 25 minuta.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here