dunja RR
|
Trudim se lepoto, malo radim za kompom, malo čistim, i tako, kombinujem. A tek ti što si vredna, kada sam videla šta si sve uradila, dala si mi elana, stvarno! Sada sam još efikasnija Klari, da, još imam majstore IZVORNA PORUKA: Jeltje IZVORNA PORUKA: dunja RR Jelt lepoto, ja dobro, s tim što sam sebi sve teža i teža. Ali borim se, radim i čistim stan deo po deo. Dnevnu sam sredila, mm mi dosta pomaže, ali neke stvari jednostavno želim sama da uradim kako treba. Ribala sam dnevnu na kolenima jedno prepodne, sa odmorima. Sve je bilo ukakano od kreča, pa džogerom ne bi vredelo, a mm samo džogerom barata. Ja lepo na kolena pa deo po deo, i sredih. I nameštaj sam sav izribala. Danas popodne ću kuhinju, tj. posuđe koje je bilo po kutijama vadim deo po deo, perem i slažem. Majstor još radi stolariju, smrdi haos, doduše danas nije tu, pa letim po stanu da sredim šta mogu, ali sutra dolazi, pa ću da se isparim kod kumova ( mm staro kumstvo, nadam se ako budu kući), da im objavimo trudnoću i najavimo krštenje Draga, bas si vredna...svaka cast - to je za pohvalu. I ja sam zadnjih par nedelja isto sve ribala i cistila i mislim da je dobro biti aktivan ukoliko nemas neke probleme i komplikacije. Mada, ipak ne treba preterivati. Sve treba raditi onoliko koliko ti tvoje stanje tj. organizam dozvoljava. Ja sam jedan dan zapela da izribam sva vrata, a imam ih u stanu 10tak, pa neka imaju i ono nadsvetlo, pa na merdevine...meni sutradan nije bilo dobro, sva sam otekla, ni ruke ni noge nisam osecala i nisam mogla da se mrdnem...tako da ti iz iskustva kazem da sve radis umereno.