Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 15:56:40
|
|
|
|
ishler
|
Hvala puno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 16:03:16
|
|
|
|
New Mom
|
Ishler, dobrodosla!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 16:06:07
|
|
|
|
ishler
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 16:06:29
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam sa cerom isla busom, NS-Budva, mm dobio preko firme i otisao tamo organizovano a nas dve za njim, same, busom, 4 meseca je imala. Sikila tri puta, presvukla sam je dva puta i ujutro smo bile kod taje. Rekao je da nisam normalna. Bilo je neplanski, na Fox tv bila reklama - akcija u Slovenskoj plazi. Ja pomislim - sto da ne. To je bio cetvrtak, u subotu smo otisle.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 16:44:26
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mi smo isli kad je mali imao pet meseci kolima za Srbiju. To je 1200km. I opet bilo je ok. ali isto nisam htela da idem na more. Ipak dete sa 5 meseci po meni je jos osetljivo i mislim da bi me znacajno ogranicavalo u organizaciji dnevnih aktivnosti ( vrucina, sunce itd itd) tako da nisam htela uopste time da se bakcem. Ima dana. Ipak je neuporedivo drugacije kad svi trckaju. Ali naravno sve zavisi od osobe, kao i od konkretnih uslova na moru gde ste smesteni kako sve izgleda itd. Tako da ne osudjujem samo kazem more sa bebom nije za mene . Ajmo georgine vreme je za akciju. Vec par dana nismo imale porodjajni topic. zatisje pred buru hihihih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 7.5.2014 16:46:54
|
|
|
|
Olga75
|
ehej , bacite pogled ovde KLIK , tu se pisalo o putovanju sa bebama pa je tema preimenovana ali je generalno o putovanju sa bebama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 7:52:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro od Georgine...Jole sta misle ova nasa djeca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 8:30:13
|
|
|
|
pari
|
dobro jutro trudnice! da li vam se dešavalo posle pregleda da vam posle ide malo braonkasto? ja sam juče bila na kolposkopiji i uzimanju briseva i od tada imam malo vrlo malo tog braonkastog, plus mi je jutros izašlo nešto sluzavo braonkasto od oko 1cm... Nemam nikakve specijalne bolove...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 8:39:59
|
|
|
|
New Mom
|
Citala sam dosta trudnica ima blaza krvarenja kod rucnog ginekoloskog pregleda i uzimanha briseva. Grlic je jednostavno osetljiviji.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 8:46:17
|
|
|
|
vonavoj
|
ishler, dobro nam dosla! tu smo priblizno sa terminima,a bogami i meni je druga curica!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:04:40
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Dobro jutro od Georgine...Jole sta misle ova nasa djeca Baš rekoh da vidim ima li tebe i Jelt bikčići maliii ja sam danas bila na ctg,ima promena,kaže sestra da ima blagih kontrakcija,mada slabo osećam,pomalo samo mulja. Sutra mi dežura dr od 14h pa idem tad opet. Bilo bi lepo da se pojačaju i da me on ostavi da završimo poso Ljub za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:11:29
|
|
|
|
New Mom
|
I ja danas u 11h imam ctg. Mada mene baš boli od sinoć, podseća me kako je išlo sa Kaćom. Kolja nikako da dođe sebi, ja sama sa njim. Ne znam gde udaram...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:11:32
|
|
|
|
plačljiva
|
Jole sitno,sitno...Jedva čekamo da se radujemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:13:48
|
|
|
|
Jole84
|
NM jel su bolovi nalik menstrualnim? Joj mališan opet se razboleo samo da nisi mirna....javni posle situaciju Plačljiva baaaš sitno kako si mi ti Išler dobrodošla
< Poruku je uredio Jole84 -- 8.5.2014 10:14:09 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:20:35
|
|
|
|
New Mom
|
Ma te menstrualne sam magistrirala. Ma to je specifično, stomak, leđa, menstrualni,... ne znam kako da ti približim. Najgore je što mu prete odlaskom u Dečju bolnicu, a za to moram ja da idem sa njim. A sad ne mogu ni sama sa sobom da funkcionišem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:24:27
|
|
|
|
Jole84
|
Uhh bre pa jel toliko ozbiljno gde baš sada...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 10:24:40
|
|
|
|
Torbica
|
Joj NM, nece doci do toga, ma dodje mi da ti kazem da ga siljnes kod mene da ga dovedem u red
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 11:18:25
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ma te menstrualne sam magistrirala. Ma to je specifično, stomak, leđa, menstrualni,... ne znam kako da ti približim. Najgore je što mu prete odlaskom u Dečju bolnicu, a za to moram ja da idem sa njim. A sad ne mogu ni sama sa sobom da funkcionišem. ovo su bile moje kontrakcije za otvaranje i porodjaj! NM,moze i tm da ide u bolnicu sa njim! Nadam se da nece do toga doci!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 12:02:35
|
|
|
|
tillia
|
IZVORNA PORUKA: pari dobro jutro trudnice! da li vam se dešavalo posle pregleda da vam posle ide malo braonkasto? ja sam juče bila na kolposkopiji i uzimanju briseva i od tada imam malo vrlo malo tog braonkastog, plus mi je jutros izašlo nešto sluzavo braonkasto od oko 1cm... Nemam nikakve specijalne bolove... Pari i meni se to desava i to posle merenja grlica vaginalnom sondom.Sta bi tek bilo posle klasicnog pregleda,pitam se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 12:06:37
|
|
|
|
New Mom
|
Von, ovde ne daju ocevima da ostaju sa decom u bolnici. U sobama su mesoviti uzrasti pa da ovim starijim devojcicama ne bude neprijatno. Sad sam dosla sa ctg-a. Preko 20 min su pokusavali da ulove otkucaje. Kako nadju ona se pomeri i nestanu. Na kraju je sestra 20 min sedela pored i drzala. Nije hteo da mi zakaze sl. ctg. Misli da necu jos dugo. Ako bas dodjem do srede, onda da dodjem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 12:32:16
|
|
|
|
mamica 91
|
NM i kod mene juce bilo isto, isto sestra sedela svo vreme sa mnom... sinoc povracala celu noc, haos,, danas sam nikakva, jos neko vreme smrljavo, oblacno, Una nervozna, kontrakcije me razbijaju...ali kao da gledam da cu i ja preneti preko termina a do tad ima da svisnem s pameti i da otvorena sam 3cm... Georgine, navijam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 12:52:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije fer..pa ima i starijih decaka,ako cemo istom logikom ..salim se,shvatam pravila! Shvatice da nema drugog izlaza..jos ce sveki morati da ide
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 13:24:08
|
|
|
|
plačljiva
|
Jole84,ok sam tek je početak,pa sem mučnine i nemam nekih simptoma... Non stop gledam RR da vidim šta je sa tobom Jedva čekam da se radujemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 15:06:26
|
|
|
|
daca77
|
Trudnice su i dalje sve na okupu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 8.5.2014 18:29:27
|
|
|
|
ishler
|
Ja da se javnem,hvala na dobrodoslici.Vonavoj da tu smo negde,meni je termin 29.9.Inace idem sa pregleda ima kontrakcija,doduse celu sam prvu prelezala na tokolizi zbog njih.Sada sam aktivna 24h,nemam pomoc osim mm po podne,kaze dr da usporim,i dobih utrogestan 4x,sve ostalo u redu,beba veca nedelju dana,a inace ubija me u prepone,nemirnija je mnogo od svoje sestre.Inace kada ste kod kontrakcija kod mene su bolne,i nisko,a u prvoj trudnoci ceo stomak i uglavnom bezbolne ali ceste.Apsolvirala sam ih:)Bas se raspisah...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?