|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
7.5.2014 11:07:05   
Torbica
Meni se cini da je jos jedna devojcica ali neka potvrdi jos neko, kao kroz maglu mi je da je negde caskala sa LO u tom stilu da je i kod nje jos jedna seka... Nemojte da ja budem kriva ako sam pogresno uhvatila user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 126
7.5.2014 11:09:44   
vonavoj
posalji joj neku neutralnu user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 127
7.5.2014 11:13:56   
World
Javila sam se user posted image

Usput, djecak je.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 128
7.5.2014 11:17:54   
Torbica
Jooj, izvini, secam se samo da ste se poistovetile! Mora da je to bilo pre porodjaja dok je LO mislila da ce roditi deckica!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 129
7.5.2014 11:30:52   
New Mom
Nensice, cestitke! :)
Ja sam koristila kansen na 3 dana po 1 vaginaletu, po savetu dr.

Mene kasalj rastura i naravno, odmah i kontrakcije rade svoje.
Sutra imam CTG prvi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 130
7.5.2014 13:12:27   
tillia
Da li mi je rano krenula tunelizacija?duzina grlica je ok.U 27.sam ned.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 131
7.5.2014 13:12:49   
World

IZVORNA PORUKA: Torbica

Jooj, izvini, secam se samo da ste se poistovetile! Mora da je to bilo pre porodjaja dok je LO mislila da ce roditi deckica!

Ma sta se izvinjavas, kao da je problem, a vjerovatno nisam ni spominjala.. :-D

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 132
7.5.2014 13:17:40   
Lepterija
hm, mozda jeste, ali bitnije je da grlic bude cvrst i zatvoren. sta ti kaze tvoj dr? ne podizi nista, ne savijaj se...
IZVORNA PORUKA: tillia

Da li mi je rano krenula tunelizacija?duzina grlica je ok.U 27.sam ned.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 133
7.5.2014 13:21:37   
vonavoj
sta ti je dr rekla? Cuvaj se,mozda da nosis pojas...meni se grlic rano skratio..pa sam nosila pojas..u 22.og nedelji!

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 134
7.5.2014 13:29:20   
tillia
Kaze da je sve ok,da je tek pocela,al se ja nesto zabrinula sad kad sam razmisljala.
Pojas redovno nosim od 20.ned.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 135
7.5.2014 13:35:36   
vonavoj
skrenula bi ti paznju da je nesto opasno..bitna je i duzina grlica!user posted image
ja idem sledece nedelje na kontrolu,nadam se da ce me pregledati..i pitacu za pojas,da li da nosim...user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 136
7.5.2014 14:40:12   
Jole84
Dobar vi dan debelice user posted image
Mile blago tebi uživkaš na moru juhuuu user posted image gde si beše,u Cg negde? Baš sam danas razgovarala sa mm o moru,ove godine verovatno nema brčkanja,mislim da je beba od 3 meseca baš mala za put...a možda sam i ja zatucojla user posted image
Anči bravo za stomače user posted image
Mod da znaš da bi mogle! Izgleda beba za to navija,ajde da vidim kakvo je stanje sutra sa dr pa ako uspem organizovaćemo neku kaficu na brzinu,takve su najbolje user posted image Šerpi moja user posted image
NM izgleda ćeš ti definitivno pre nas user posted image verujem da ti je svega dooosta,slično se i ja osećam...a još i ovi prokleti sinusi user posted image
Lepto tvoja neverna prija spava ceo dan kao prava trudnjača user posted image Pogledala sam ti,dr ti definitivno radi u petak od 8-14 ambulanta user posted image mislim da ćemo u svakom slučaju da se vidimo i ako se ne porađam u petak,doći ću makar na ctg.
Meni danas radili samo ctg,odličan je,tako kaže dr,i ono što je definitvno je da neće da me sili sve dok ne prođe 7 dana od termina. Tako da ako krene beba molila bih je da to bude petak zbog njegovog dežurstva user posted image S jedne strane to mi je ok,a s druge sam baš nestrpljiva,nazebla i nervozna.
Klarita,Poc baš nedostajete na ovim stranicama user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 137
7.5.2014 14:43:34   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Jole84

Baš sam danas razgovarala sa mm o moru,ove godine verovatno nema brčkanja,mislim da je beba od 3 meseca baš mala za put...a možda sam i ja zatucojla user posted image

Jolence, ja mnogo volem more ali što je rano, rano je (tako osećam) ipak čekamo sledeću godinu, pa uživamo u proširenom sastavu user posted image

Veliki grl u ljubac za tebe user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 138
7.5.2014 14:54:42   
Jeltje

IZVORNA PORUKA: nensica

Heeej evo i mene! Bili smo na pregledu, i culi smo srce!! jeeeeeeeeeee user posted image kaze doktror, beba kao borovnica, maaaala! 7nedelja i danas 3dana! Dao mi je kansen na svaka dva dana, po jednu vaginaleticu, zbog sekreta.To je ok jel? ja ga sad kao proveravam ali jos ga nisam uzela, ne znam ni dal da ga koristim user posted image

Meni je isto doktorka davala vaginalete protiv gljivica iako ih nisam imala cisto kao prevenciju, jer su trudnice podloznije gljivicama nego inace, a ako se zapate teze ih je izleciti...Tako da mozes slobodno da ih koristis, kad je dr rekao verovatno je imao razloga.

Bravo za srculence user posted image

Pozzzz user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu nensica)
Direktna veza do poruke: 139
7.5.2014 15:08:59   
daca77
Jole, ti definitivno ne planiras da se poradjas u skorije vreme...zato je najbolje da se sve okupimo i poguramo tu malu devojcicuuser posted image
A sto se tice mora, mm danima prica o tome i vidim da se opustio i misli da bi i ja mogla da krenem...ali, ne pada mi na pamet...mozda negde u Srbijiuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 140
7.5.2014 15:09:36   
Jeltje
Gde ste drugarice....user posted image

Nista se ne desava ni kod mene. Mi Gerorgine zakucale i to je to, ni makac. user posted image

Ja sam bas nestrpljiva, ali kad nece sta da radim. Juce sam bila u Visegradskoj, kaze dr da je nepromenjena situacija, grlic zatvoren, beba ok. Idem u petak opet na ctg i jos nesto, pa cemo videti. Svi kazu da trudnica pred kraj treba da bude sto aktivnije da bi se brze i lakse porodila. Ja to bas i praktikujem ceo 9 mesec i najaktivnija sam od svih meseci - od ciscenja, krecenja, pranja, setanja, izlazaka i ne znam cega sve i opet nista...hahahh. Imam crnogorku u stomaku. user posted image

Jolence, nase devojke bas zabusavaju...Ja bih isto spavala po ceo dan, al mi nesto zao, narociti sto je ovako lepo vreme. Zato sam do malopre prala prozore i spremala rucak, reko' mozda se od moje aktivnosti Lo smisli da krene, ali mrka kapa. Sad cu malo da odmorim pa na vezbe, a posle cu sa mm u setnju. user posted image

NM, ti ces izgleda pre nas...Kako ti je danas, jesi li bolje?

Dunja RR, kako si ti? Kako deckic?

Ljuuubac user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 141
7.5.2014 15:11:21   
Torbica
Rano za more? Hehe, ja sam ih vodila.
Cerka mi se rodila u maju - u septembru je bila na moru, sa nepuna 4 meseca.
Prvi sin se rodio u decembru, krajem maja/jun smo bili na moru.
A rekord sam oborila sa najmanjim, rodio se krajem juna, a u septembru smo bili na moru, sa njegovih 2 meseca. I to kolima NS-Tasos...
Moje iskustvo je - sto manja beba - to lakse. Siki i spava, milina! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 142
7.5.2014 15:28:52   
Jeltje
Torbice, taman sam htela da napisem da mislim da bebi od 3 meseca nista ne smeta da ide na more, kad si me preduhitrila i to iz licnog iskustva potvrdila...Moracu da probam i ja mm da izmuvam za neko more u septembru. Odmah sam mu procitala tvoj komentar. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 143
7.5.2014 15:32:07   
dunja RR
Možda da je 4 ili bar puna 3, ali moja bebi će početkom septembra imati tek malo preko 2 meseca, to mi je ranoooo za more user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 144
7.5.2014 15:34:53   
Torbica
Jeltje, sve je u nasoj glavi. user posted image
Pisala sam ranije o tome na temi Letovanje. Ma sa malom bebicom milina. Ne razmisljas ni o hrani, dobro, kod mene je bilo idealno, svo troje sam prvih 6 meseci iskljucivo dojila. A i da nisam, pravila bih AD, sta ima veze, gde je mama tu je beba i to je to.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 145
7.5.2014 15:37:08   
dunja RR
Jelt lepoto, ja dobro, s tim što sam sebi sve teža i teža. Ali borim se, radim i čistim stan deo po deo. Dnevnu sam sredila, mm mi dosta pomaže, ali neke stvari jednostavno želim sama da uradim kako treba. Ribala sam dnevnu na kolenima jedno prepodne, sa odmorima. Sve je bilo ukakano od kreča, pa džogerom ne bi vredelo, a mm samo džogerom barata. Ja lepo na kolena pa deo po deo, i sredih. I nameštaj sam sav izribala. Danas popodne ću kuhinju, tj. posuđe koje je bilo po kutijama vadim deo po deo, perem i slažem.

Majstor još radi stolariju, smrdi haos, doduše danas nije tu, pa letim po stanu da sredim šta mogu, ali sutra dolazi, pa ću da se isparim kod kumova ( mm staro kumstvo, nadam se ako budu kući), da im objavimo trudnoću i najavimo krštenje user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 146
7.5.2014 15:45:43   
dunja RR
Što se mora tiče, u stvari nama je najveći problem što ne kupismo još kola. Dosta smo love iz šteka sada dali za sređivanje stana, ostalo je za neka polovna kola, ali ne bi tako na brzinu ništa da uzimamo sada. Bolje da prikupimo još malo narednih par meseci, pa da uzmemo neki ok autić, pa da mm obnovi vožnju jer nije dugo vozio ( i ja malo da utvrdim gradivo, jer položih pre godinu i po user posted image ), i taman za sledeće leto (jun) budemo spremni u svakom pogledu user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.5.2014 15:46:45 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 147
7.5.2014 15:49:33   
ishler
Dobar dan svima,ja da se prijavim za drugi krug.Stara sam clanica,ali me dugo nije bilo.Imam devojcicu 3god,a trudna sam 20 nedelja,ponovo devojcica.Prvu trudnocu sam prelezala u bolnici,a nadam se da ovu necu,za sada guramo.Nadam se da me primate u drustvo....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 148
7.5.2014 15:49:58   
Torbica
Dunja, moj David se rodio 29.6 a na Tasos smo isli u prvoj polovini septembra, ne secam se tacno datuma, ali znam da je imao puna dva meseca. Dobro, ja ipak sam tad bila trostruka mama sa dosta iskustva i opustena. A normalno je da se kuci osecas najsigurnije, to je fakat. Moj moto je da treba po svom instiktu. Ako ti kaze da je rano, onda je rano. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 149
7.5.2014 15:51:36   
dunja RR
Ihler, dobro nam se vratila sa lepim vestima user posted image

Torbi, kažem, možda bi i išli da smo kolima, ali sa tako malom bebom busom ne smem da se usudimvuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here