Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 11:10:18
|
|
|
|
moja ciklama
|
Stetice, .
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 11:16:22
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, cestitam i ovde Mada, ja sam bila prva koja je saznala ovu vest-Stetica mi javila telefonom Kaze da nije ni sanjala da ja sa 52kg mogu nju da povucem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 13:57:09
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,meni su upravo krenuli pravi simptomi trudnoće...Budila sam se noćas i ,joj ceo dan mi je muka... Ništa mi se ne jede...Izgubio mi se apetit skroz...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 14:14:04
|
|
|
|
degu
|
Ti si Daco mala al tehničarka Plačljiva uživaj u čarima trudnoće Mene je povraćanje zaobišlo al do 10. n sam se mučila sa apetitom. Kad ideš na UZ?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 14:22:47
|
|
|
|
plačljiva
|
U ponedeljak idem na uz...Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 14:44:35
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje,meni su upravo krenuli pravi simptomi trudnoće...Budila sam se noćas i ,joj ceo dan mi je muka... Ništa mi se ne jede...Izgubio mi se apetit skroz... Nije smesno, ali znam kako ti je...mene je gorusica i mucnina, sva sreca nisam povracala ali nista nisam mogla ni jesti, tek skoro popustila. Od 13-e nedelje sam kao nova, doduse i dalje kad popijem jogurt imam problema ali je to sada mnogo manje i mnogo lakse.. Probaj bademe, jabuke...meni nije pomoglo ali ce tebi mozda pomoci.. I to znaci da uz mozes mirno sacekati
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 15:15:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Štetice, juhuhuuuuu! Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 15:23:11
|
|
|
|
Ana13
|
E,devojke,ja zavrsila sa mucninama iste nedelje kad sam usla u 4.mesec.Sad se lakse dise..a i jede Sad samo nesto zvacem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 16:07:06
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Štetice, juhuhuuuuu! Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša Hvala vam svima,divne ste,preselicu stvari iz crtica tek posle prvog uz,sto je sigurno sigurno. Dunja pa krajnje je vreme bilo da se iskorenimo iz crtica,prodje nam mladost tamo .Ako sam dobro pohvatala jos Verku i Natu da dovucemo ovde,a one teme o zatrudnjivanju da prepustimo mladjima,al ni one da nepustaju korenje kao sto smo mi to uradile.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 16:16:04
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 16:52:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Szze mi krenuše, ali baš tako je kako si rekla .. IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: dunja RR Štetice, juhuhuuuuu! Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša Hvala vam svima,divne ste,preselicu stvari iz crtica tek posle prvog uz,sto je sigurno sigurno. Dunja pa krajnje je vreme bilo da se iskorenimo iz crtica,prodje nam mladost tamo .Ako sam dobro pohvatala jos Verku i Natu da dovucemo ovde,a one teme o zatrudnjivanju da prepustimo mladjima,al ni one da nepustaju korenje kao sto smo mi to uradile.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 18:36:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
Da li sam nesto propustila ili se Jole84 danas ovde nije uopste javljala. A nema ni Serpice..... Vrsnjakinjo ti nemas informacija?? Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 18:45:55
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: dunja RR Štetice, juhuhuuuuu! Ja ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ova godina nam je pravi Baby boom na RR, nikad lepša Hvala vam svima,divne ste,preselicu stvari iz crtica tek posle prvog uz,sto je sigurno sigurno. Dunja pa krajnje je vreme bilo da se iskorenimo iz crtica,prodje nam mladost tamo .Ako sam dobro pohvatala jos Verku i Natu da dovucemo ovde,a one teme o zatrudnjivanju da prepustimo mladjima,al ni one da nepustaju korenje kao sto smo mi to uradile. Stetko, pa ti si zabebila?Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A gde je ova nasa Georgina?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 18:59:25
|
|
|
|
daca77
|
Nemam info od Joleta...niko ne salje sms. Verka, sledeca si
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:02:10
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Daco, moracete udruzenim snagama da vucete :_)
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:03:46
|
|
|
|
daca77
|
Ma sutnucu te i eto tebe kod nas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:05:23
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:06:21
|
|
|
|
Štetica
|
Georgina javi se... Bice dan nam je Jole odlutala negde,da iskoristi lepo vreme,a sto mi mislimo na nju bas je briga.Jole sprimila sam ovog za navijanje i docikivanje Mile.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:12:47
|
|
|
|
Štetica
|
Verka tako nekako,danas radila betu. A udruzicemo se nije problem,samo pazi Daca sta obeca,to je to. Tako je i meni obecala pre 2 meseca i evo me,jeste ona sitna ali i tvrdoglava,kad povuce svo korenje otkida iz crtica
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:13:44
|
|
|
|
jole82
|
Šteti Nemaš pojma koliko mi je drago...nek ti je laka i školska trudnoća Jolenceeee...javii seee
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:17:52
|
|
|
|
Ana13
|
Jole se za svaki vikend izgubi negde i ne zanima je sto mi visimo ovde i cekamo Javice Serpici valjda kad krene u porodiliste. Nadam se da nece da nas zaboravi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:22:00
|
|
|
|
daca77
|
Javila bi se Jole sms-om da se nesto desava...obecala je. A ja bila kod roditelja i bas mi zao, ali nista im nisam rekla ...cekam da prodje ovaj UZ krajem meseca...ili cu cekati kao Dunja
< Poruku je uredio daca77 -- 10.5.2014 19:23:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 19:52:15
|
|
|
|
Mille
|
Ja sam se zenice ovih dana toliko nasetala da ako se beba sad nije okrenula...a sigurna sam da ce da se namesti.. Cestitam novo pridoslim trudnicama a nadam se lepim vestima od Jole i Cece ako se ne varam, a i NM je tu vec blizu. Zelim vam lagan i brz porodjaj sa osmehom na licu :-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 21:55:23
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dobro jutro trudnicee. Ajmo vreme je za veliko prolecno spremanje topica. Kakav je guzvanjac nastao. Debelice Jole i Cece pa i Jelte odmah da se presele u razgovore mama da Stetica moze lepo da se raskomoti . Srecno triju Gerogina na porodjaju Hvala Maslacak Jedna Georgina se porodila - Cece... Ostale smo jos nas dve, a obzirom da se ni Jole danas nije javljala, mozda sam ja ostala jedina... Nadam se da ce biti uskoro nekih vesti od Joleta...Javiiiii seeeee Jooooole!!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 10.5.2014 22:02:34
|
|
|
|
Jeltje
|
Idem ujutru na ctg, pa cemo videti sta kaze masina...I hoce li ova mala uskoro ili ne, ali sada vec svaki put kad odem u bolnicu nosim i torbu za svaki slucaj.... Ja bih volela najvise da to ipak bude u ponedeljak, da se tada rodi, jer je tada Sv. Vasilije Ostroski, a obzirom da ce se beba zvati Lola Vasilisa to bi bas bio pun pogodak i on bi bio njen svetac. Nekako mi je to bas simbolicno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?