Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 14:19:29
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: degu I moja je beta bila velika, 1400 30.dc, što znači 32. dc bi bila kao tvoja otprilike pa sam ipak otišla posle dve nedelje, bolje odmah da čuješ i srculence, pa si mirna Štetko onda bolje paracetamol nego da se mučiš. Možda bi i magnezijum pomogao. Degu pa zato i hocu da sacekam bar sedmu(a mozda i osmu) nedelju da bih cula i srce,jer tu agoniju u iscekivanju srcane radnje nezelim ponovo da prolazim,veruj da sam prvi put bila kao zombi kad mi kaze dr doji za sedam dana.Trudnoca je tu,a ionako mi nista vise nece reci sad nego za 10-ak dana. Koliko sam bila nestrpljiva dosad,toliko sam sad opustena.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 14:26:57
|
|
|
|
daca77
|
Placljiva, bravo za Stetice, lepo je videti ovde Jeltje, primaklo se...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 14:43:53
|
|
|
|
Meisje
|
Aaaaaaa,odkucah km poruku i propade Jeltje,super da si pod nadzorom,opusti se i nadam se da ce bebica uskoro da krene I ja sam zamisljala u Bg da se poradjam ali s obzirom da samo stigli do VTO dosta mi je bilo cimanja.. Ok,nismo daleko uopste,mi smo u Lajdenu..cesto dodjemo u Rdm u crkvu ili soping naravno Placljiva bravo za srculence
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:04:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Hej devojke evo me...:) Primili su me u bolnicu, iako se jos nista ne desava konkretno, rece dr da je bolje da cekam ovde. Tako da sam do sad bila po prijemnom odeljenju, na pregledu, u zvuku itd...Sad sam prilegla i cekam. Kaze dr da je takav stav kuce tj GAK-a da trudnice koje malo presisaju termin ostave ovde da cekaju i da ih prate...Javljacu se sa novostima... Jelt lepoto, neka te tamo bolje, navijamo da sve prođe kako treba
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:08:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo i ja da imam što god ovde za napisati. Bili na UZ, sve ok, nema kontrakcija, izbacio mi utrogestan. Beba i dalje naprednija nekih 10-ak dana do dve nedelje, ali to je kažu verovatno zbog šećera jer mi je OGTT bio katastrofa, mada kažu i da su generalno bebe iz FET-a velike bebe. Ali niko ne paniči oko šećera, tako da neću ni ja, ne jedem slatko nekih 20-ak dana .. CR će biti ili 13 ili 16 juna, sa CTG-om krećem za neke tri nedelje, dobila sam da uradim briseve i ostalo. Bebac udara jako, kaže dr. pravi tabadžija, udara i glavom i rukama i nogama, i dalje je gospodin karlično i nema namere da se okreće
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:22:52 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:12:07
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: degu I moja je beta bila velika, 1400 30.dc, što znači 32. dc bi bila kao tvoja otprilike pa sam ipak otišla posle dve nedelje, bolje odmah da čuješ i srculence, pa si mirna Štetko onda bolje paracetamol nego da se mučiš. Možda bi i magnezijum pomogao. Degu pa zato i hocu da sacekam bar sedmu(a mozda i osmu) nedelju da bih cula i srce,jer tu agoniju u iscekivanju srcane radnje nezelim ponovo da prolazim,veruj da sam prvi put bila kao zombi kad mi kaze dr doji za sedam dana.Trudnoca je tu,a ionako mi nista vise nece reci sad nego za 10-ak dana. Koliko sam bila nestrpljiva dosad,toliko sam sad opustena. Moja beta 14dpo (28dc) je bila 334,0.Na prvi pregled sam otisla kad sam bila 6+0 i videla i cula srculence. Mislim da nema potrebe da cekas toliko Cestitam Placljiva za srce Sanjchezze,dobro nam dosla Jeltje,bice to brzo,nadam se i lako,pa da se mazis sa LO Ja sam danas bas bljak,ovo vreme me ubija u pojam.Juce sam ceo dan bila gola i bosa po gradu i skuvala se,a danas nosim duks i kisobran.I glava me bolucka (kao i uvek kad je tmurno).Za Nis javise kisu do kraja nedelje Veselo,veselo Sutra mi je rodjendan,pa ce valjda raspolozenje da mi se popravi Pozdravljam vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:14:12
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, a koliko ti se krece secer postpradijalno? Ja sam se nesto ufrkenisala, a slatkise sam zaboravila kako izgledaju... A ne pijes siofor? Ana13, spremaj tortu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:18:07
|
|
|
|
Meisje
|
Dunja bravo za lepe rezultate i odlican datum za rodjendan Daco trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:20:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Dacika, jes da je off ali ovo su mi rezulatti (pijem siofor svo vreme ali sam od nove godine jela slatkiše): 0min-5.85 ref. 3.89-6.1 60min-10,29 ref -- 120min-8.76 ref 3.89-11.1 IZVORNA PORUKA: daca77 Dunjice, a koliko ti se krece secer postpradijalno? Ja sam se nesto ufrkenisala, a slatkise sam zaboravila kako izgledaju... A ne pijes siofor?
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:21:17 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:25:43
|
|
|
|
daca77
|
Mene uplasili sto mi je ujutru 4,9
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:28:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni ujutru varira od 5.1 do 5.9.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:29:44
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva diivnooooo Jeltje znaci da mozemo polako da navijamo Dunja i tebi je bas usitnilo, bas, bas.. Pozzz za sve ostale zenskace
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:41:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje,evo vratih se sa prvog UZ...Hvala Bogu i mi smo posle 6 godina čuli najlepšu muziku na svetu Osećaj je predivan,ali mi smo i dalje u šoku...Ne smemo ja i mm ni da se previše radujemo...Sve nam ovo deluje nestvarno Bravo draga, i ja sam na istom stolu prvi put čula srculence (pretpostavljam kod Dragana si radila) Samo neka raste mali anđeo
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:51:23
|
|
|
|
sansa
|
znaci morala sam da se ukljucim da bi vedela koja sam nedelja jer sam se nesto totalno izgubila....ne znam za vas ali ja sam totalno zaboravna. piskim po 100 puta nevno a nocu i da ne pominjem beba me lupa kao luda , mucnine su mi se vratile i opet imam zatvor ..osecam se opet kao na pocetku trudnoce pa se pitam ima li ovome kraja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 15:54:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Šansa, to i ja radim, jedino na RR mogu proveriti koja sam nedelja, inače pojma nemam. I mene beba udara non stop, noću ustajem piškim, ne mogu da se naspavam od piškenja, tek sada me stiglo ... mislim i dalje je sve ok hvala Bogu, ali sam iscrpljena skroz, još i radim, plus stan i dalje nije sređen, torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:55:20 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:03:21
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjice, torbu sam svaki put dovrsavala pred kraj, sve je to normalno.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:03:24
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) .. A što da je već spremaš? Mani se toga još bar još koju nedelju. Stići ćeš lagano.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:08:42
|
|
|
|
vikiveki
|
vidim da će uskoro biti puno RR beba. I ja sam moju torbu pakovala samo koji dan pred porođaj
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:12:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Zvala me jedna drugarica pre neki dan iz NS i čudom se čudi što nije spakovana, kao to mora u 8. mesecu da bude spremno. Ja još nisam ni spisak proćitala šta treba a kamoli da počnem da spremam. Sutra idem po stvarčice za bebu, odvojila jesam ali nisam podigla u radnji, tako da sutra stižu :) Krevetac i kolica sledeće nedelje stižu :) Hoću imati vremena sve da operem i popeglam? S tim što ću krenuti tek oko 25.5., kada majstori sve završe. Stižem li? IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: dunja RR torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) .. A što da je već spremaš? Mani se toga još bar još koju nedelju. Stići ćeš lagano.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 16:14:38 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:13:56
|
|
|
|
Torbica
|
Ole, stizes nego sta!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:18:06
|
|
|
|
Mille
|
Naravno da stizes Dunja, kako ne... Sansa, i meni su se vratile mucnine, tesko disem, piskim na svakih 15 minuta, ali pozitivne misli me spasavaju. Nocas se vratila sa mora, u ruiniran stan, pun prasine od gletovanja i naravno odmah uocila gomilu detalja koji mi se ne svidjaju, potezi cetke, bele tackice koje nisu prefarbane, malo krivi zidovi i govorim sebi popravice se sto moze a sto ne moze na to ne mogu uticati, i ne treba da se nerviram ali celu noc sam sanjala zidove i boje. Uf, uf, uf...
< Poruku je uredio Mille -- 12.5.2014 16:19:16 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:21:37
|
|
|
|
dunja RR
|
E hvala vam drage moje, znači stižeM, lakše se diše Mille i kod mene tako. Meni je dnevna sva umackana četkom, totalno su je ubrljali. Ima još greškica, ali neću da se nerviram, u svakom slučaju je bolje nego što je bilo, potpuno drugi stan. Ali da su fušerili, jesu brate, i to mnogo, i strujaši, i moleri i parketari .. Ali su mi rekli kada budem htela, gratis mi sređuju dnevnu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:31:29
|
|
|
|
degu
|
Daco i meni je jutarnji 5.1 i sve je ok, beba je naprednija dan ili dva al to se taman poklapa sa mojom računicom Dunjči pa ti si još super, ja još nisam ni izabrala kolica i krevetac, torbu planiram tek ulaskom u 9. mesec a stvarčice ćeš proprati za dan i opeglati sutradan i to je to. Sve stižeš. Sansa imala sam i ja baš groznu epizodu kad sam ušla u treće tromesečje, hormoni su me sastavili kao da sam u prvom a i simptomi al srećom prošlo je brzo i opet sam "normalna"
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 16:33:01
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Drage moje,evo vratih se sa prvog UZ...Hvala Bogu i mi smo posle 6 godina čuli najlepšu muziku na svetu Osećaj je predivan,ali mi smo i dalje u šoku...Ne smemo ja i mm ni da se previše radujemo...Sve nam ovo deluje nestvarno Hvala Bogu!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ] 12.5.2014 18:18:26
|
|
|
|
Cecana
|
Placljiva divno za srculence Ja sam prosle nedelje bila na kontroli kod endokrinologa(dr.Edita Stokic) i secer mi je pocetni 4,6.Dr.mi je objasnila da moram da nastavim da pijem Glucophage da mi ne bi vrednost secera skocila,jel ako stigne do 5,1 secer naste,tada se radi o gestacijskom dijabetesu.Takodje mi je ostavila lek da beba ne bi bila velika.Mozda se u kasnijoj trudnoci tolerise visa vrednost secera,ja sam 18 nedelja.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?