|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
12.5.2014 14:19:29   
Štetica

IZVORNA PORUKA: degu

I moja je beta bila velika, 1400 30.dc, što znači 32. dc bi bila kao tvoja otprilike pa sam ipak otišla posle dve nedelje, bolje odmah da čuješ i srculence, pa si mirna user posted image
Štetko onda bolje paracetamol nego da se mučiš. Možda bi i magnezijum pomogao.

Degu pa zato i hocu da sacekam bar sedmu(a mozda i osmu) nedelju da bih cula i srce,jer tu agoniju u iscekivanju srcane radnje nezelim ponovo da prolazim,veruj da sam prvi put bila kao zombi kad mi kaze dr doji za sedam dana.Trudnoca je tu,a ionako mi nista vise nece reci sad nego za 10-ak dana. Koliko sam bila nestrpljiva dosad,toliko sam sad opustena.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 301
12.5.2014 14:26:57   
daca77
Placljiva, bravo zauser posted image user posted image
Stetice, lepo je videti ovde user posted image
Jeltje, primaklo se...user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 302
12.5.2014 14:43:53   
Meisje
Aaaaaaa,odkucah km poruku i propadeuser posted image

Jeltje,super da si pod nadzorom,opusti se i nadam se da ce bebica uskoro da kreneuser posted image
I ja sam zamisljala u Bg da se poradjam ali s obzirom da samo stigli do VTO dosta mi je bilo cimanja..
Ok,nismo daleko uopste,mi smo u Lajdenu..cesto dodjemo u Rdm u crkvu ili soping naravnouser posted image

Placljiva bravo za srculenceuser posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 303
12.5.2014 15:04:44   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Jeltje

Hej devojke evo me...:)

Primili su me u bolnicu, iako se jos nista ne desava konkretno, rece dr da je bolje da cekam ovde. Tako da sam do sad bila po prijemnom odeljenju, na pregledu, u zvuku itd...Sad sam prilegla i cekam. Kaze dr da je takav stav kuce tj GAK-a da trudnice koje malo presisaju termin ostave ovde da cekaju i da ih prate...Javljacu se sa novostima...

Jelt lepoto, neka te tamo bolje, navijamo da sve prođe kako treba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 304
12.5.2014 15:08:13   
dunja RR
Evo i ja da imam što god ovde za napisati. Bili na UZ, sve ok, nema kontrakcija, izbacio mi utrogestan. Beba i dalje naprednija nekih 10-ak dana do dve nedelje, ali to je kažu verovatno zbog šećera jer mi je OGTT bio katastrofa, mada kažu i da su generalno bebe iz FET-a velike bebe. Ali niko ne paniči oko šećera, tako da neću ni ja, ne jedem slatko nekih 20-ak dana .. CR će biti ili 13 ili 16 juna, sa CTG-om krećem za neke tri nedelje, dobila sam da uradim briseve i ostalo.

Bebac udara jako, kaže dr. pravi tabadžija, udara i glavom i rukama i nogama, i dalje je gospodin karlično i nema namere da se okreće user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:22:52 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 305
12.5.2014 15:12:07   
Ana13

IZVORNA PORUKA: Štetica

IZVORNA PORUKA: degu

I moja je beta bila velika, 1400 30.dc, što znači 32. dc bi bila kao tvoja otprilike pa sam ipak otišla posle dve nedelje, bolje odmah da čuješ i srculence, pa si mirna user posted image
Štetko onda bolje paracetamol nego da se mučiš. Možda bi i magnezijum pomogao.

Degu pa zato i hocu da sacekam bar sedmu(a mozda i osmu) nedelju da bih cula i srce,jer tu agoniju u iscekivanju srcane radnje nezelim ponovo da prolazim,veruj da sam prvi put bila kao zombi kad mi kaze dr doji za sedam dana.Trudnoca je tu,a ionako mi nista vise nece reci sad nego za 10-ak dana. Koliko sam bila nestrpljiva dosad,toliko sam sad opustena.

Moja beta 14dpo (28dc) je bila 334,0.Na prvi pregled sam otisla kad sam bila 6+0 i videla i cula srculence. Mislim da nema potrebe da cekas toliko user posted image
Cestitam Placljiva za srce user posted image
Sanjchezze,dobro nam dosla user posted image
Jeltje,bice to brzo,nadam se i lako,pa da se mazis sa LO user posted image
Ja sam danas bas bljak,ovo vreme me ubija u pojam.Juce sam ceo dan bila gola i bosa po gradu i skuvala se,a danas nosim duks i kisobran.I glava me bolucka (kao i uvek kad je tmurno).Za Nis javise kisu do kraja nedelje user posted image Veselo,veselo
Sutra mi je rodjendan,pa ce valjda raspolozenje da mi se popravi user posted image
Pozdravljam vas sve user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 306
12.5.2014 15:14:12   
daca77
Dunjice, a koliko ti se krece secer postpradijalno? Ja sam se nesto ufrkenisala, a slatkise sam zaboravila kako izgledaju...user posted image
A ne pijes siofor?
Ana13, spremaj tortu user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 307
12.5.2014 15:18:07   
Meisje
Dunja bravo za lepe rezultate i odlican datum za rodjendanuser posted image

Daco trudniceuser posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 308
12.5.2014 15:20:57   
dunja RR
Dacika, jes da je off ali ovo su mi rezulatti (pijem siofor svo vreme ali sam od nove godine jela slatkiše):

0min-5.85 ref. 3.89-6.1
60min-10,29 ref --
120min-8.76 ref 3.89-11.1

IZVORNA PORUKA: daca77

Dunjice, a koliko ti se krece secer postpradijalno? Ja sam se nesto ufrkenisala, a slatkise sam zaboravila kako izgledaju...user posted image
A ne pijes siofor?

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:21:17 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 309
12.5.2014 15:25:43   
daca77
Mene uplasili sto mi je ujutru 4,9user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 310
12.5.2014 15:28:21   
dunja RR
Meni ujutru varira od 5.1 do 5.9.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 311
12.5.2014 15:29:44   
wivern
Placljiva diivnooooo user posted image
Jeltje znaci da mozemo polako da navijamo
Dunja i tebi je bas usitnilo, bas, bas..
Pozzz za sve ostale zenskace user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 312
12.5.2014 15:41:18   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,evo vratih se sa prvog UZ...Hvala Bogu i mi smo posle 6 godina čuli najlepšu muziku na svetu user posted image
Osećaj je predivan,ali mi smo i dalje u šoku...Ne smemo ja i mm ni da se previše radujemo...Sve nam ovo deluje nestvarno user posted image

Bravo draga, i ja sam na istom stolu prvi put čula srculence (pretpostavljam kod Dragana si radila) user posted image
Samo neka raste mali anđeo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 313
12.5.2014 15:51:23   
sansa
znaci morala sam da se ukljucim da bi vedela koja sam nedelja jer sam se nesto totalno izgubila....ne znam za vas ali ja sam totalno zaboravna.
piskim po 100 puta nevno a nocu i da ne pominjem beba me lupa kao luda , mucnine su mi se vratile i opet imam zatvor ..osecam se opet kao na pocetku trudnoce pa se pitam ima li ovome krajauser posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 314
12.5.2014 15:54:50   
dunja RR
Šansa, to i ja radim, jedino na RR mogu proveriti koja sam nedelja, inače pojma nemam.

I mene beba udara non stop, noću ustajem piškim, ne mogu da se naspavam od piškenja, tek sada me stiglo ... mislim i dalje je sve ok hvala Bogu, ali sam iscrpljena skroz, još i radim, plus stan i dalje nije sređen, torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 15:55:20 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 315
12.5.2014 16:03:21   
Torbica
Dunjice, torbu sam svaki put dovrsavala pred kraj, sve je to normalno. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 316
12.5.2014 16:03:24   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dunja RR

torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) ..

A što da je već spremaš? Mani se toga još bar još koju nedelju. Stići ćeš lagano.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 317
12.5.2014 16:08:42   
vikiveki
user posted image vidim da će uskoro biti puno RR beba. I ja sam moju torbu pakovala samo koji dan pred porođaj

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 318
12.5.2014 16:12:22   
dunja RR
Zvala me jedna drugarica pre neki dan iz NS i čudom se čudi što nije spakovana, kao to mora u 8. mesecu da bude spremno. Ja još nisam ni spisak proćitala šta treba a kamoli da počnem da spremam.

Sutra idem po stvarčice za bebu, odvojila jesam ali nisam podigla u radnji, tako da sutra stižu :)
Krevetac i kolica sledeće nedelje stižu :)

Hoću imati vremena sve da operem i popeglam?

S tim što ću krenuti tek oko 25.5., kada majstori sve završe. Stižem li?

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: dunja RR

torbu nisam ni počela da spremam za porodilište (ne znam da li sam jedina u ovom stadiju trudnoće??) ..

A što da je već spremaš? Mani se toga još bar još koju nedelju. Stići ćeš lagano.

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2014 16:14:38 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 319
12.5.2014 16:13:56   
Torbica
Ole, stizes nego sta! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 320
12.5.2014 16:18:06   
Mille
Naravno da stizes Dunja, kako ne...
Sansa, i meni su se vratile mucnine, tesko disem, piskim na svakih 15 minuta, ali pozitivne misli me spasavaju.
Nocas se vratila sa mora, u ruiniran stan, pun prasine od gletovanja i naravno odmah uocila gomilu detalja koji mi se ne svidjaju, potezi cetke, bele tackice koje nisu prefarbane, malo krivi zidovi i govorim sebi popravice se sto moze a sto ne moze na to ne mogu uticati, i ne treba da se nerviram ali celu noc sam sanjala zidove i boje. Uf, uf, uf...

< Poruku je uredio Mille -- 12.5.2014 16:19:16 >

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 321
12.5.2014 16:21:37   
dunja RR
E hvala vam drage moje, znači stižeM, lakše se diše user posted image

Mille i kod mene tako. Meni je dnevna sva umackana četkom, totalno su je ubrljali. Ima još greškica, ali neću da se nerviram, u svakom slučaju je bolje nego što je bilo, potpuno drugi stan. Ali da su fušerili, jesu brate, i to mnogo, i strujaši, i moleri i parketari ..

Ali su mi rekli kada budem htela, gratis mi sređuju dnevnu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 322
12.5.2014 16:31:29   
degu
Daco i meni je jutarnji 5.1 i sve je ok, beba je naprednija dan ili dva al to se taman poklapa sa mojom računicom user posted image
Dunjči pa ti si još super, ja još nisam ni izabrala kolica i krevetac, torbu planiram tek ulaskom u 9. mesec a stvarčice ćeš proprati za dan i opeglati sutradan i to je to. Sve stižeš.
Sansa imala sam i ja baš groznu epizodu kad sam ušla u treće tromesečje, hormoni su me sastavili kao da sam u prvom a i simptomi al srećom prošlo je brzo i opet sam "normalna"user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 323
12.5.2014 16:33:01   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,evo vratih se sa prvog UZ...Hvala Bogu i mi smo posle 6 godina čuli najlepšu muziku na svetu user posted image
Osećaj je predivan,ali mi smo i dalje u šoku...Ne smemo ja i mm ni da se previše radujemo...Sve nam ovo deluje nestvarno user posted image

Hvala Bogu!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 324
12.5.2014 18:18:26   
Cecana
Placljiva divno za srculenceuser posted image
Ja sam prosle nedelje bila na kontroli kod endokrinologa(dr.Edita Stokic) i secer mi je pocetni 4,6.Dr.mi je objasnila da moram da nastavim da pijem Glucophage da mi ne bi vrednost secera skocila,jel ako stigne do 5,1 secer naste,tada se radi o gestacijskom dijabetesu.Takodje mi je ostavila lek da beba ne bi bila velika.Mozda se u kasnijoj trudnoci tolerise visa vrednost secera,ja sam 18 nedelja.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here