Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 21:01:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Hvala na recima podrske. Moj muz je neutesan. Joj Verka.. nema tu utehe.. skoro 4 godine kasnije, ja i dalje ne mogu da shvatim da je od petoro ljudi u autu baš moj bata izgubio život. Šta može da te uteši?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 21:06:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Verolina moje saucesce
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 21:34:26
|
|
|
|
Jole84
|
Nema utehe katastrofa...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 21:52:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka, saučešće.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 22:20:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka moje sauccesce ...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.3.2014 22:33:13
|
|
|
|
17 joka
|
Verka STRASNO moje iskreno saučešće celoj porodici
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 7:20:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Verka iskreno saucesce Ne postoje reci utehe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 8:43:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Verka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 8:46:39
|
|
|
|
pocahontas
|
moje saucesce...strasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 9:40:47
|
|
|
|
big mum
|
Još jedan cvjet nije imao priliku da procvjeta Moje iskreno saučešće
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 9:54:59
|
|
|
|
Peace*
|
Verka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 15:13:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Verka žao mi je ..... moje saucesce porodici
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 15:22:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj Bože, Verka, primite moje najiskrenije saučešće. Ne mogu da verujm...uopšte ne mogu da verujem...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 21.3.2014 21:21:43
|
|
|
|
Didy
|
Verolina, tuga.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 13:51:41
|
|
|
|
Verolina
|
Decko koji ga je udario se juce ubio. Mislim strasno
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 13:56:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Decko koji ga je udario se juce ubio. Mislim strasno Joj, sve gore od goreg...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 14:05:02
|
|
|
|
Verolina
|
Da. I svi smo se mi ogresili u mislima jer decko nije bio kriv. Vozac autobusa je rekao da je mali Veljko istrcao ne pogledavsi na ulicu. Njegov otac je otisao kod tog decka i rekao mu da mu oprasta i da nije on ni za sta kriv. Sat vremena posle toga taj decko se ubio. Stvarno strasno.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 14:35:37
|
|
|
|
Ana RR
|
kako jedan nepromišljeni korak promeni čitav život..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 14:39:36
|
|
|
|
Verolina
|
Da, nazalost, tako je. Ja nikada necu zaboraviti kad je moj drug diplomirao na medicini. Tog dana je krenuo sa drugaricom na aerodrom na aspsolventsku ekskurziju. On je vozio auto,a roditelji bi vratili kola sa aerodroma. Njegov cale je insistirao kao da je znao, da on vozi i do aerodroma, medjutim Djole nije hteo. I taj isti Djole, koji je lekar, koji je divan i dobar covek, udari coveka na autoputu. Taj covek je inace hteo da izvrsi samoubistvo i bas ga je on pokupio. Imao je nervni slom, godinu dana nije izlazio iz kuce, a nije bio kriv. Jako je tesko ziveti sa tim i samo najaci mogu da se odupru. Burazer moga muza nije trebalo da ide kod njega. Nije...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 14:44:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka jel to rođeni brat? Naišla sam pre neki dan na jednu vest, čini mi se da je pisalo da je kod Šapca bila nesreća, ali ne znam da li je to to? Strašno ..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 14:46:59
|
|
|
|
Verolina
|
Nije. Moj dever nije ozenjen. Jeste. To mu je brat od tetke i zivi kod Sapca. Malog su hitno prebacili na UC u Beograd, ali nije bilo pomoci.
< Poruku je uredio Verolina -- 22.3.2014 14:47:46 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 15:23:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajoj Verka kako se sudbina igra Tuga na sve strane...
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 22.3.2014 15:24:57 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 15:44:51
|
|
|
|
branki*
|
dva mlada zivota...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 20:16:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemam neg energije ali da nastavim od danas... pojedoh ja 300gr cokolade... ne pomerih cenjenu gospodju sa kauca puna 2 sata i opet dezurni krivac Bravo za mene
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.3.2014 22:11:39
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Decko koji ga je udario se juce ubio. Mislim strasno O Boze, strasno
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?