mali_mis
|
Dan mi je bas lepo poceo, ustala fino raspolozena, osisala se, zadovoljna frizurom, usput srela komsinicu sa malom bebicom, pa se raspricale, dosla kuci Ne prodje ni pola sata, kad onaj baksuz (nesrecni muz), krene da gnjavi, oce da gleda dete na skype, ali oko 22h uvece Mogu ja 100 puta pricati da dete u to vreme postane kenjkavo jer mu se spava, da ja ne znam gde mi je guzica a gde glava, jer treba neko drzati dete. Ubedim ga nekako da ako hoce da ga gleda moze sad. Onda bakzus krene da kuka kako je on umoran, dosao sa posla, njemu se spava bla bla bla...i pristane. Gledali su se svega 10 min. Usput kazem baksuzu ako vec dolazi ovog vikenda, da mi donese neke stvari (jer mi je citava garderoba ostala tamo ), izmedju ostalog i neke dve majice za koje sam emotivno vezana. Objasnim mu "crna majica sa sitnim sarenim cveticima, druga majica ljubicasta sa belim cveticima". A on mi preko kamere pokazuje crvenu majicu koja mi uopste nije poznata, i rozu kariranu kosulju Dalje, ulazi njegov sestric, koji mi bez pardona kaze kako ce on mog sina stapom da udara jer je njega njegov stric udarao, pa eto da vrati. Ajde kontam, sestric je dete, ali nije uopste prijatno cuti tako nesto, onaj nesrecnik ni "a"nije rekao, samo je poceo da se smeje. Jaoj, da sam samo mogla da mu izletim iz monitora zadavila bih ga. Slag na torti, upada sveki u sobu, cuje da se beba dere, kaze nesto muzu, i izadje napolje. I onda oni posle kukaju kako ce da zovu sve za ljubav, jer ne vidjaju unuce, a nisu se setili ni jednom da nazovu da pitaju kako je, sta radi...ni sms da posalju, ni preko muza da pitaju, bitno da bi oni da se seljace na tv. I onda me moja mamica pita "pa sto si tako nervozna?" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|