|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
17.1.2014 7:12:23   
mama micki
Dobro jutro! Natašice uspela nego šta, ali čini mi se da mi još škripi u plućima...Imala sam sinoć društvo za trčanje pa nisam nosila muzikicu ali kad budem išla sama obavezno.
Isidora samo napred...u zdravom telu, zdrav duh...uhuser posted image , javi kad kreneš ponovo.
Indy, treninzi tek počeli, videćemo...ide leto, valja se dovesti u red!user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 601
17.1.2014 7:29:09   
adulence
Meni je krivo sto nr mogu ujutru da trcim malo,jer se ujutru najbrza tope masti ali cu da kombinujem to sa ivinim odlaskom u vrtic brzi hod i guranje kolica...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 602
17.1.2014 7:36:25   
mama micki
Gde si adulence? To je super, tebi i ne treba više, videla sam slike, izgledaš baš lepo. Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila 34 kg i skinula sve za godinu dana, dojila sam Teodoru samo tri meseca i posle toga sam držala UN dijetu, stvarno mi je pomogla. Ali trčala sam svako veče od pirane na sajmu do tramvajskog mosta i nazad, i tako prva tri meseca, posle nekako krenulo samo. A sada nikako kile da skinem, verovatno zbog dojenja. Ako voliš da đuskaš sat vremena zumbe i super ćeš se osećati. Ja je obožavam. Trčanje ne volim ali se trudim jer najbolje skida kilograme.
Jesi li još na hrono ishrani?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 603
18.1.2014 19:09:11   
mama micki
Gde ste žene?Vežba li ko?

Direktna veza do poruke: 604
18.1.2014 20:22:02   
mama micki
Znači niko...ja juče preskočila ali evo sad ću malo da se zumbam!user posted image

Direktna veza do poruke: 605
18.1.2014 21:02:13   
adulence
Hej micki brljam ali se trudim da mi bar dva od tri obroka budu po hrono,prija mi u toliko sto ne osecam nadutost,e sad moram nesto vezbati jer sam mlitava jako,atu zuumbu jel mogu na youtubu da nadjem?

Direktna veza do poruke: 606
18.1.2014 21:06:02   
madre
ja se kanim tacno godinu dana da pocenem da vezbam... em sam se ugojila em sam mlitava da nema daljeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 607
18.1.2014 21:07:28   
mama micki
Možeš, naravno ima koliko hoćeš. Kratki su snimci,ali spojiš nekoliko i super je. Ja volim da đuskam, uvek sam volela, pa mi ovakvo vežbanje odgovara, a već posle pola sata budem gola voda.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 608
18.1.2014 21:13:48   
mama micki
Madre, tako sam i ja ali sad sam rešila. 2011 sam baš vežbala i od aprila do jula sam se baš sredila, nisam držala dijete, samo vežbanje i nisam jela ništa posle 8 uveče. Ko je spreman da malo stisne zube, ima na netu i jedna super stvar a to je P90X za tri meseca telo bude savršeno, ja nisam mogla sve da ispratim, teško je, ali i ono što sam radila dalo je odlične rezultate. Ja vežbala sa mm, bilo nam je super. Sad mi više prija zumba, dvoje dece, stalno neke obaveze i onda mi tih sat vremena dođe kao neki ventil. Najteže je krenuti, ali posle mesec dana to ti nekako postane obaveza i znaš da radiš nešto dobro za sebe a još kad se pokažu prvi rezultati to ti da dodatnu motivaciju.

Direktna veza do poruke: 609
18.1.2014 21:18:47   
adulence
Moracu nema vise izgovora...AKCIJA!!!!

Direktna veza do poruke: 610
20.1.2014 13:26:34   
Наташица
како иде? забушавате ли? :)

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 611
30.1.2014 21:40:14   
Didy
Šta je ovo ovde? Svi zabušavaju! user posted image Ja vežbam već dve nedelje svaki ili svaki drugi dan, pre podne ili uveče, zavisi kad imam vremena i kako se osećam. Danas nisam stigla i mislima sam večeras, ali sad mi je već kasno, pa ću sutra pre podne da se kaznim malo jačim treningom.user posted image
Mnogo se bolje osećam, imam mnogo više enrgije, raspoloženija sam, sve same pozitivne stvari.
Odradim jedno 30 minuta kardio trening, malo s neta, malo iz glave, trčkaram, skakućem... Pustim klip s YT, ali samo kao podlogu, uglavnom radim po svome. Posle radim vežbe zatezanja, trudim se da provežbam sve grupe mišića. I polako se vraćam u formu, svaki put mogu sve više da uradim i duže da izdržim da skačem i veći broj ponavljanja.user posted image Na kraju se dobro istegnem.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 612
30.1.2014 22:29:04   
Наташица
хехех...сви нешто ћуте, мора да су се улијенили како је ова хладноћа.
браво диди, свака част. не одустај. код мене пауза тренутно. снијег западо и минус па не могу ићи трчати, а и нос ми је већ пар дана запушен и кашљем. мора да је од мог трчања по вјетру и киши.

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 613
31.1.2014 8:06:31   
adulence
evo ja od ponedeljka krecem u teretanu,konacno,nista forsiranje po sat vremena najvise kardio vezbi ,ako nista drugo mislim da cu se super osecati...

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 614
31.1.2014 9:41:42   
isidora88
ja idem u teretanu drugi mesecuser posted image
jos nema nekih vidljivih reyultata mada bice uskoro nadam seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 615
31.1.2014 9:44:11   
Didy
Meni je teretana previše statična. Ja volim da se iskačem i istrčim. A mora imati rezultata, Isidora. Sigurno si se zategnula. I organizmu prija, nema sumnje.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 616
31.1.2014 10:27:57   
isidora88
koza mi ima epsi tonus, bila sam sva pihtijasta, sad je zategnutije, ali se ne vidi ovako na oko.
spojleroi su i dalje tu, kao i ove butine user posted image
tj.najkriticnije mi je ono salo na donjem delu ledja pa izgleda kao da imam slauf i butine koje su siroke, izgledam kao loptauser posted image
bojim se samo da ne "napucam" to salo pa da ostanem ovakva gromada.
ishranu sam reglisala koliko mogu, ne jedem belo brasno, slatkise samo po 2 kockice crne cokolade, rezultata jos nema, osim sto mi je stomak ravniji

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 617
31.1.2014 15:13:42   
Didy

IZVORNA PORUKA: isidora88
rezultata jos nema, osim sto mi je stomak ravniji

Meni bi ovo bio dovoljan rezultat. Ja nikad ovoliki stomak nisam imala, već mi se gadi da ga gledam. Sve drugo bih podnela, ali stomak... user posted image

Direktna veza do poruke: 618
31.1.2014 15:21:21   
isidora88
a meni bi bilo lakse da idem uvucenog stomaka, butine nikako ne mogu sakritiuser posted image
kad sednem sva se prelivam sa stolice, grozna sam samoj sebiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 619
31.1.2014 15:28:15   
Didy
Ja sam uvek imala butine, čak i kad sam gore izgledala kao da sam iz Aušvica, kad su mi se rebra videla, guzica i butine su bili na svom mestu, bez zabušavanja.user posted image Saživela sam se sa njima, ali stomak... Što bi rekli - Ako uvučem stomak, izaći će mi grba na leđima.user posted image

Direktna veza do poruke: 620
31.1.2014 19:43:18   
Didy
EVO ga trening s YT po kojem uglavnom radim, pogotovo kad imam vremena jer traje duže od sat vremena. user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 621
31.1.2014 20:56:45   
isidora88
meni se svidja insanity, ali ne mogu u stanu vise da vezbam jer od soro imamo bebu ispod pa nije u redu da skacem user posted image
a nigde blizu mene ne nalazim grupne treninge, a da mi odgovara terminuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 622
31.1.2014 21:06:03   
Didy
Daj link, Isidora.
Ja sam zato i počela da vežbam kod kuće jer mi uveče nikako ne odgovaraju termini treninga. Pa kad mi već uveče ne odgovara, onda sam počela ujutro dok su deca u vrtiću da pametnije koristim slobodno vreme.
Dobra strana života u kući je što možeš da skačeš kad hoćeš i koliko hoćeš. U stanu nisam nikad vežbala baš zbog toga.user posted image

Direktna veza do poruke: 623
31.1.2014 21:33:01   
isidora88
evo link
http://www.youtube.com/watch?v=UgaVNfun2kc
nema mi one opcije za ubacivanje linkauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 624
1.2.2014 15:25:32   
Didy
Isidora, sviđa mi se, malo sam ga pregledala. Dimanično je i pravi brze prelaze, to mi se sviđa. Sigurno ću odvežbati sledeći put uz njega. 

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here