Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:01:12
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro....sretna slava ako.neko slavi...mi smo super spavali...naspavali se mm danas sloboddan pa idemo po papire za vrtic...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:04:33
|
|
|
|
serpica
|
Viki bas se pitam gde si trazim te po temama vec pola sata recept za zednsko hm mm se pitam da li je ovo trece ( musko ) njegovo jer on kao pravi samo devojcice...salim se naravno,pa jedino da ti posaljem mm pa da rizikujes mozda bude zensko . e sad ozbiljno: kazu da zenski spermatozoidi zive duze nego muski ali su muski brzi e sad,ako znas kad imas ovulaciju jedno par dana pre toga se baci na posao a bas na dan ovulacije nemoj.tako da ce zenskaci da prezive i imaju vremena da odrade posao. Recimo ja imama rane ovulacije 7,8 dan ciklusa a toliko mi i traju M tako da cim mi prodje meni je ovulacija Prva dva puta sam imala odmah nakon M odnose i ispale devojcice a treci put sam koliko se secam imala samo dva odnosa i to negde 9 ili 10 dana ciklusa i ispade decko.ako to uopste ima veze....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:16:55
|
|
|
|
Tiziana
|
Jole ja moram da se vratim na tvog muza,tj na vecinu muzeva.ONi su svi nekako prijemcivi za bolesti i kad dobiju i najmanju temperaturu MORAJU da odleze i prenemazu se i sl.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:22:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Neznam šta da kažem ,bila sam ja u toj temi pre i negde sam pisala o tome,pokušavali smo sve ali neće pa neće...iskrena da budem ja bi volela da opet budem trudna bez obzira na ishod ali mm neće da čuje i ja mislim da ne bi mogao podneti da opet bude muško...daleko bilo, voli on viktora i stefana.Ma jedva sam ga nagovorila za treće pričom da imam siguran recept,tako da sad to više ne pali...A on sad iz jedne suprotnosti otišao u drugu..18 god nije imao dece u prvom braku,išao na 5 VTO, i sad kaže dosta mu je dvoje non stop mi priča da je star i da neće dočekati da vidi ovo ili ono...ma muškarci su ti čudna stvoranja
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:29:36
|
|
|
|
adulence
|
Jako bi volela da nam se u zivotu stvore uslovi da imamo sto vise dece...to je bas divno...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:31:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Mame ,ja sad idem kod dr., a više mi je dosta vodanja ,te idi kod ovog te idi kod onog doktora
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 9:36:01
|
|
|
|
adulence
|
Vikiveki sto se mora nije tesko...tako da na noge lagane pa kod dr...:-)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 10:16:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas sam baksuz! Ne rade kompjuteri u posti tako da nisam ništa uradila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 10:34:28
|
|
|
|
Torbica
|
Poljubac od mene i Djoleta! Manje kaslje, ziveo inhalator!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 10:53:24
|
|
|
|
lokica77
|
Jutro mame, sto mrzim kad ispisem nadugacko i nasiroko i sve uspem da objasnim i na kraju ne mogu da posaljem pa moram ispocetka, uuhhh prosto ali evo u kratkim crtama: juce isli na sistematski, K nema sanse da utrostruci kilazu do prvog rodjendana(rodjena sa 3900 sada ima 9500, rodjendan 10.12) krvna slika odlicna, stolica svaki dan normalna, prosto ne znam sta da mislim. Dr predlozila da na sledecoj kontroli ponovimo ks i da nam eventualno da uput za gastroenterologa. Mora li da utrostruci, mame help?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 11:04:54
|
|
|
|
mama micki
|
Ne mora da se utrostruči, devojčice sa godinu dana treba da imaju 9 i 900. kg. Ja Lokice imam dve devojčice, starija nikada nije bila buca a sa godinu dana imala oko 9 kg. Ova mala je već drugačija. 3. decembra puni godinu i sad već ima 10 kg. Ako je sve drugo u redu, ne moraš da brineš. Moja starija ćera je uvek bila mnogo živahna, pa zato nikad nije bila buca. Nije svako dete isto. Gde idete kod pedijatra?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 11:12:38
|
|
|
|
viktori
|
lokice isti slucaj moj n je imao 4350 a evo ga sad ako ima 9 kg i jos nas iscimala merili se svaki cas ks odlicna urin isto...nemam pojm atakvo dete jede ko mecava sve slisti iz tanjira... mm i ja smo bili mrsavi on jos uvek a ja do pre 5 godina i to mnooogo mrsava mozda je genetika nemam pojma a pritom sam uvek sve jela i dosta jela Jole Jancice kako je prosla noc? Meni N vristao sve dok ga nisma stavila kod mene i niej hteo bez mene da spava. A proslu noc se nije ni budio spavao sve vreme u svom krevecu. Ja mislim da mu opet krecu zubi. Adulence kako ide sikenje?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 11:15:35
|
|
|
|
serpica
|
Lokice ne brini evo mog primera: Starija rodjena sa 3700 i sa godinu dana imala 9900 a svi rezultati odlicni Mladja rodjena sa 3600 i sa godinu dana imla 12kg takodje sve ok. Kad pogledam slike obe mi isto izgledaju ne vidi se razlika,obe su vise isle u visinu. i sad su obe mrsavice a inekciju u zivotu nisu primile,ne brini/ Bebac je imao sa 2 meseca 5900 a kazu da sa 5 meseci treba da udvostruci tezinu,ja verujem da sad ima preko 7 kila a jos nema ni puna 4 meseca,6 decembra idemo na kontrolu pa cu videti.E on je buca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 11:20:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je sve ok i svi rezultati super nemas brige!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 11:25:19
|
|
|
|
milicicak
|
Dan mame samo da mahnem pa bezim nazad kod dece Lokice, ne mora da utrostruci, preporuke su kako gde 2,5 do 3 puta... prati krivu rasta, ako se uklapa u opseg 2 gore dole od linije na kojoj je rodjena (al sam ga objasnila) a pri tom je ks u redu, ona raspolozena, lepo puni pelene mislim da nemas razlog za brigu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 12:28:01
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Poljubac od mene i Djoleta! Manje kaslje, ziveo inhalator! E bas vala,ziveo inhalator.I S celu noc nije kasljao.A samo smo se dva puta inhalirali. Danas je mnogo bolji. Mi bili u posti,digli roditeljski dodatak,platili racune,malo u prodavnicu,apoteku,pokupili drugaricu i njegog malog i druzili se do malo pre.S sad spava,ja se kanem nesto da uradim po kuci. Sutra najavili da nece biti struje do 15h. Kako da inhaliram dete?! Nek' idu u persun.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 12:50:06
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Cao drage moje kako ste?Ja evo u spremanju rucka,mala napolju seta sa babom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 12:50:45
|
|
|
|
viktori
|
pa da bas tako i meni su to rekli i ovde i sve koji imaju klince. pritom je on poprilicno zivahan kazu da i to ima veze... jao Jancice znam kad nestane struje ne mozes nista poludim svaki put, a mogu misliti tek za inhalacije al bice njemu vec bolje videces. Nego zene ima neka fora u USA filmovima kad je dete bolesno pravac kupatilo puste vrelu vodu, naprave paru i superiska...jel to samo u filmovima ili to ima logike i ovako?
< Poruku je uredio viktori -- 21.11.2013 12:58:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 12:57:52
|
|
|
|
vikiveki
|
mame ja se vratila od dr, pa u utorak opet moram kod hirurga...poludeću na bolovanju a samo idem od jednog do drugog doktora,a kao treba što više da se odmaram. Još malo pa mi stižu moji dragi gosti ja sad polako spremam ručak...devojčicu sam ispratila u školu pa se brinem jer ovde je počela kiša a ona nije htela da je taja vozi u školu,kaže hoće sama,brinem se da se ne prehladi,ovde je baš očajno vreme
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:01:11
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: viktori Nego zene ima neka fora u USA filmovima kad je dete bolesno pravac kupatilo puste vrelu vodu, naprave paru i superiska...jel to samo u filmovima ili to ima logike i ovako? to pomaze kod gusenja zbog laringitisa
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:06:01
|
|
|
|
viktori
|
aha vidis ipak niej izmisljotina u filmovima ok hvala
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:06:46
|
|
|
|
Olga75
|
e i dobar dan ja se muvala po fb i naletim na neku neproverenu info da su otete dve devojcice ispred skole kod mene u komsiluku , sva sam van sebe , zvercicin vrtic je iza te skole , prometno je , pored skole je crkva , tamo obicno stoji patrola saobracajne policije , preko puta je ambulanta i samoposluga a iza je mirna ulica i vrtic , samostan i porodicne kuce kazu da je bio onaj neki beli kombi sto je i u Kikindi valjda bio jbt da l se ljudi toliko prozlili za ovih par godina ? stvarno treba taj smak sveta i to cim pre odoh da kopam dalje da vidim da l je samo lazna uzbuna ili ne daj Boze
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:12:59
|
|
|
|
lokica77
|
Hvala drugarke najbollje ste, ona je sa 6 meseci udvostrucila kilazu, pa je posle usporila valjda je takvo dete sta znam malo jede od rodjenja i uvek smo imale 1 obrok manje od predvidjenog idemo u dz u Vinci tj Lestanima dr Tanja Gemaljevic
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:19:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao, Olga ako je to istina I ja se duboko u sebi plašim za ovu moju devojčicu jer kad čujem tako nešto odmah pomislim ono najcrnje.Moja Viki kad se nekad desi da kasni iz škole,ja odma pomislim neko je uzeo ili tako te najgore stvari,a još me više strah jer je onako lepa, nije sad nešto da se hvalim svojim detetom ali kad joj pogledam drugarice,najlepša je.U njihovom razredu su neke devojčice koje više liče na dečake ...a svi dečaci iz odeljenja su zaljubljeni u Viki,kad dođe dan zaljubljenih dobije gomilu poklon.Prošle godine jedan drug je čak terao mamu da mu napravi neke kolače u obliku srca i sve ih dao Viktoriji,jadna žena.Kad mi je to učiteljica rekla nisam mogla da verujem Opasna su ova deca danas
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:30:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uff ja sam se sad probudila , legla sam posle kafice. Tako sam se trgla, kao zakasnicu po decu...cak sam nesto i sanjala...a nikad ne sanjam kad spavama ovako preko dana!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?