Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:49:32
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,bre Olga..nije valjda da je istina..vratile se 90te..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 13:56:05
|
|
|
|
serpica
|
I u Vranju je pre par nedelja bio pokusaj kidnapovanja 9.godisnjeg decaka,sva sreca izasla komsinica pa sprecila katastrofu,ljudi koji su to pokusali nisu nadjeni mm svakog dana ceka ceru iz skole,doduse samo kad ide popodne,prepodne se sama vraca,ali ni to vise nije sigurno,boze sacuvaj.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 14:30:18
|
|
|
|
Anoniman
|
lokice, naravno da ne mora da utrostruci! Tvoja devojcica je rodjena velika i bilo bi tesko da utrostruci, a i zasto bi morala. Npr. moja je bila mala beba tako da je ucetverostrucila, pa sta? Nama je dr rekao da oko 10 kg treba da ima dete sa godinu dana. A i puno toga zavisi i od gradje samog deteta. joj, boze, strasno ako je istina! ja sam pisala pre par meseci kako je neka zena povela zaovinu malu sa sobom mi smo bile 3 sata napolju, na igralistu, pa malo setnja po botanickoj, supermarket. Sad da rasirim ves pa mi dolazi ucenica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 14:35:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Šerpice i mm čeka ćerku kada ide posle podne jer padne brzo mrak,ali što ti kažeš nije mi sigurno ni danju,ja znam da ona ne bi nikad otišla sa nekim nepoznatim, ali me strah jer to rade i na silu...umirem i od pomisli na to
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 15:03:05
|
|
|
|
Rosita
|
Joj bre strašno, da ih iskidaš golim rukama!!!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 15:06:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Joj mame kod mene je sada ao u vrtiću,došli nam moja sestra i njena devojčica i još jedan drug od mod sina ,pa se samo penju gore na sprat u sobu na igranje,pa siđu dole ma opšta frka ....kao da sam na poslu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 15:36:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao mamike sta radite? Ja kuvam sutlijas,jede mi se onako sa puno cimeta! Dovela sam Hanu iz vrtica imali su danas pozorisnu predstavu pa je puna utisaka. Filip je u setalici trckara za Hanom i pokusava da je uhvati.Nice mu treci zubic pa ga je to verovatno mucilo ovih noci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 16:12:59
|
|
|
|
jole82
|
Ola mamitas Ne stigoh ceo dan da se javim. T je za divno čudo dobro..lepo prespavala noć i jutros ko nova...šta je da je..nadam se da je za nama Vidim da je i Janncicin S i Torbicin Đ bolji ...i sva dečica da nam što pre prezdrave... Vidim svašta se zbiva...strašno ako je tačno ovo u Subotici Taman je mm kod kuće pa čuvao T dok sam ja završavala kupovinu za kuću i poklon kumi za jubilej... 40 dina puni u subotu I mm je bolji uvek ga povadi moja pileća supa sa malo više luka... Jes Tiziana..slažem se u potpunosti..on su iz karajnosti u krajnost..ili neće kod dr i nije im ništa dok ne padnu u krevet ili su Jezdimir Uskoković ...al muškarci tako funkcionišu..pa kad sagledamo i funkcionisanje i njihove muškosti i tu nema na pola..il je gore ili dole malo da vas nasmejem na ovaj tmuran dan...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 16:21:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR pa kad sagledamo i funkcionisanje i njihove muškosti i tu nema na pola..il je gore ili dole malo da vas nasmejem na ovaj tmuran dan... E lujko jedna
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 16:26:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Jole i moj se u taj muški klub može upisati...čim malo počne da kija odmah počne da kuka kako umire a da neće dočekati da vidi sinove punoletne....bože sačuvaj.Za svaku sitnicu umire,i podseća me na mog oca koji isto tako kad se razboli misli da su mu dani odbrojani...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 16:30:14
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Bravo Jancice, super sto ste bolji, Jole, takodje, drago mi je za malenu! Ja cu sada da vozim cerku na Skolicu slikanja, obozavam tu aktivnost, jednom nedeljno dvocas! Inace onaj Didyn kolac od bundeve je fenomenalan, sreca pa sam duplu meru pravila, u plehu od rerne, toplo preporucujem!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 16:41:04
|
|
|
|
jole82
|
Ana A čiji je muž u fun club-u Jezdimira Uskokovića može slobodno da raspali po temi Kad se mm razboli - SMAK SVETA
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 17:14:08
|
|
|
|
viktori
|
e vala jole super ti je tema pa se vidimo tamo hahhaha nego imas pp
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:13:21
|
|
|
|
jovicaa
|
olga kod nas 39 temp pegla ceo dan aleksa, evo tek sad ga je malo popustilo. ja sam danas skontala da umesto 9 ispita razlike imam 8, tako da sam hepi ceo dan a i probacu nesto od te razlike odmah da dam, pa da bude lakse sledece godine... ko o cemu ja o faksu. bolje da ne pisem o tome koliko jedem, prava sam
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:22:12
|
|
|
|
Rosita
|
Jole, a sta kazes na kobinaciju Jezdimira Uskokovica i onog ko nece kod dr? E to je tek zabava :) Ja ne vidim sa fona koliko je star Filip kod mimahane, al ako me secanje nije izdalo, mladji je od mog D. A eto ga u setalici. Pa opet Jole, ti si strucan covek za motoriku, kad dete moze u setalicu? Ja znam da je tvoja T koristi, a evo u nekom mom prirucniku pise kao ne, da se ne stavlja dete u to. Ovaj moj daje naznake uspinjanja i propinjanja uz namestaj.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Jole, a sta kazes na kobinaciju Jezdimira Uskokovica i onog ko nece kod dr? E to je tek zabava :) Ja ne vidim sa fona koliko je star Filip kod mimahane, al ako me secanje nije izdalo, mladji je od mog D. A eto ga u setalici. Pa opet Jole, ti si strucan covek za motoriku, kad dete moze u setalicu? Ja znam da je tvoja T koristi, a evo u nekom mom prirucniku pise kao ne, da se ne stavlja dete u to. Ovaj moj daje naznake uspinjanja i propinjanja uz namestaj. Filip ima 7,5 mes rodjen je 29.3.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:31:22
|
|
|
|
Rosita
|
Da, moj D je 20.3. Kako znas kad sme u setalicu, po cemu prosudis? A cekam i Joletovu besedu :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:37:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad je poceo da stoji kad ga stavim da stoji otad ga stavljam! Al ga objasnih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:39:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Rosita meni su fizijatri rekli da ne stavljam dete u dubak pre 9 meseca,ali ja mislim da je to kasno jer do tada neka deca već sama hodaju uz pridržavanje I ja sam danas preterala sa jelom sad se na kraju najela palačinaka,to mu dođe kao šlag na tortu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:43:13
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema o hodalici KLIK a evo i jos jedna KLIK molim vas da koristite pretrazivac
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:51:40
|
|
|
|
jole82
|
Hranila ovo moje prase...pa evo me...Evo Olga lepo reče, pa ćemo tamo..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 18:58:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva se probudila oko 6 i ne prestaje da place, samo trazi da se nosi, a ja treba da idem na posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 19:00:55
|
|
|
|
jovicaa
|
ivanka i maksim tako vec par dana, posle spavanja place po 20 minuta bez prestanka
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 19:03:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
a ne govori nista da joj nesto fali, samo aaaaaaaaaaaaaaa i suze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 21.11.2013 20:50:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Imam sad zadatak da procitam bogme dosta unazad sta ste pisale. Dunja zaspala u pola osam a ja krenula da gledam neki film sa dzek blekom i smejem se ko blesava, super neka komedija kad mi crko IPTV ja odlepila. I sad da bih nastavila da gledam moram da vadim kablove tralala i onda sam odustala posto kad god to radim kad dunja spava redovno nesto ispustim, lakse mi je da sam na netu iskreno. Jos uvek slinavi ali nema temperaturu. Veceras cak ne teramo vestice crnim lukom posto je bolje. Ja danas zvala nasu doktorku da je svasta ispitam (posto kontrolu imamo tek tamo negde krajem decembra a bili smo pre mesec i po dana) i izmedju ostalog sam je pitala da li treba da se brinem jer Dunja skrguce zubima. Jao izludjuje me to, znam da je stetno i onda se valjda jos vise sekiram. Kaze mi nasa dr da dunja misli da ce je tako manje boleti pa skrguce i da se ne brinem da je sve normalno. I tako svasta smo danaske radile. Poslednja koka je ocerupana i eno ceka sutrasnji dan da ja napravim supu. Sve mi zao iskreno, gledam danas one pilice u rodicu sto su mi bledunjavi a ove nase koke lepe zute, masne hihihi...A sad cemo i mi iz rodica koke da jedemo . Dunja i ja isle do poste, pa u rodic. Nesto nam danas nije nista islo na ruku, setale se ko budale tamo vamo jer bankomat nije radio pa ajd vamo pa se vracaj pa tralala...pa sam zaboravila mob u kolima a mm bi se zabrinuo da se ne javim pa smo se opet vracale. U svakom slucaju danas je vazilo ko nema u glavi ima u nogama. Vratile se nas dve, ja kuvala, ruckali igrali se i puf prosao dan. Leti vreme a sve me nesto pece savest kao da nisam dovoljno se igrala danas sa Dunjom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?