|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
21.11.2013 9:01:12   
adulence
Dobro jutro....sretna slava ako.neko slavi...mi smo super spavali...naspavali se mm danas sloboddan pa idemo po papire za vrtic...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1126
21.11.2013 9:04:33   
serpica
Viki bas se pitam gde si trazim te po temama vec pola satauser posted image recept za zednsko hm user posted image mm se pitam da li je ovo trece ( musko ) njegovouser posted image jer on kao pravi samo devojcice...salim se naravno,pa jedino da ti posaljem mm pa da rizikujes mozda bude zenskouser posted image .
e sad ozbiljno: kazu da zenski spermatozoidi zive duze nego muski ali su muski brzi e sad,ako znas kad imas ovulaciju jedno par dana pre toga se baci na posao a bas na dan ovulacije nemoj.tako da ce zenskaci da prezive i imaju vremena da odrade posao.
Recimo ja imama rane ovulacije 7,8 dan ciklusa a toliko mi i traju M tako da cim mi prodje meni je ovulacija Prva dva puta sam imala odmah nakon M odnose i ispale devojcice a treci put sam koliko se secam imala samo dva odnosa i to negde 9 ili 10 dana ciklusa i ispade decko.ako to uopste ima veze....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1127
21.11.2013 9:16:55   
Tiziana
Jole ja moram da se vratim na tvog muza,tj na vecinu muzeva.ONi su svi nekako prijemcivi za bolesti i kad dobiju i najmanju temperaturu MORAJU da odleze i prenemazu se i sl.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1128
21.11.2013 9:22:09   
vikiveki
Neznam šta da kažem ,bila sam ja u toj temi pre i negde sam pisala o tome,pokušavali smo sve ali neće pa neće...iskrena da budem ja bi volela da opet budem trudna bez obzira na ishod ali mm neće da čuje i ja mislim da ne bi mogao podneti da opet bude muško...daleko bilo, voli on viktora i stefana.Ma jedva sam ga nagovorila za treće pričom da imam siguran recept,tako da sad to više ne pali...A on sad iz jedne suprotnosti otišao u drugu..18 god nije imao dece u prvom braku,išao na 5 VTO, i sad kaže dosta mu je dvojeuser posted image non stop mi priča da je star i da neće dočekati da vidi ovo ili ono...ma muškarci su ti čudna stvoranjauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1129
21.11.2013 9:29:36   
adulence
Jako bi volela da nam se u zivotu stvore uslovi da imamo sto vise dece...to je bas divno...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1130
21.11.2013 9:31:03   
vikiveki
Mame ,ja sad idem kod dr., a više mi je dosta vodanja ,te idi kod ovog te idi kod onog doktorauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1131
21.11.2013 9:36:01   
adulence
Vikiveki sto se mora nije tesko...tako da na noge lagane pa kod dr...:-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1132
21.11.2013 10:16:04   
Anoniman
Bas sam baksuz! Ne rade kompjuteri u posti tako da nisam ništa uradilauser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1133
21.11.2013 10:34:28   
Torbica
Poljubac od mene i Djoleta!user posted image Manje kaslje, ziveo inhalator!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1134
21.11.2013 10:53:24   
lokica77
Jutro mame,
sto mrzim kad ispisem nadugacko i nasiroko i sve uspem da objasnim i na kraju ne mogu da posaljem pa moram ispocetka, uuhhh prostouser posted image
ali evo u kratkim crtama:
juce isli na sistematski, K nema sanse da utrostruci kilazu do prvog rodjendana(rodjena sa 3900 sada ima 9500, rodjendan 10.12) krvna slika odlicna, stolica svaki dan normalna, prosto ne znam sta da mislim. Dr predlozila da na sledecoj kontroli ponovimo ks i da nam eventualno da uput za gastroenterologa. Mora li da utrostruci, mame help?

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1135
21.11.2013 11:04:54   
mama micki
Ne mora da se utrostruči, devojčice sa godinu dana treba da imaju 9 i 900. kg. Ja Lokice imam dve devojčice, starija nikada nije bila buca a sa godinu dana imala oko 9 kg. Ova mala je već drugačija. 3. decembra puni godinu i sad već ima 10 kg. Ako je sve drugo u redu, ne moraš da brineš. Moja starija ćera je uvek bila mnogo živahna, pa zato nikad nije bila buca. Nije svako dete isto. Gde idete kod pedijatra?

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1136
21.11.2013 11:12:38   
viktori
lokice isti slucaj
moj n je imao 4350 a evo ga sad ako ima 9 kg i jos nas iscimala merili se svaki cas ks odlicna urin isto...nemam pojm atakvo dete jede ko mecava sve slisti iz tanjira...
mm i ja smo bili mrsavi on jos uvek a ja do pre 5 godina i to mnooogo mrsava mozda je genetika nemam pojma a pritom sam uvek sve jela i dosta jela
Jole Jancice kako je prosla noc?
Meni N vristao sve dok ga nisma stavila kod mene i niej hteo bez mene da spava. A proslu noc se nije ni budio spavao sve vreme u svom krevecu. Ja mislim da mu opet krecu zubi.
Adulence kako ide sikenje?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1137
21.11.2013 11:15:35   
serpica
Lokice ne brini evo mog primera:
Starija rodjena sa 3700 i sa godinu dana imala 9900 a svi rezultati odlicni
Mladja rodjena sa 3600 i sa godinu dana imla 12kg takodje sve ok. Kad pogledam slike obe mi isto izgledaju ne vidi se razlika,obe su vise isle u visinu. i sad su obe mrsavice a inekciju u zivotu nisu primile,ne brini/
Bebac je imao sa 2 meseca 5900 a kazu da sa 5 meseci treba da udvostruci tezinu,ja verujem da sad ima preko 7 kila a jos nema ni puna 4 meseca,6 decembra idemo na kontrolu pa cu videti.E on je bucauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1138
21.11.2013 11:20:37   
Anoniman
Ako je sve ok i svi rezultati super nemas brige!user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 1139
21.11.2013 11:25:19   
milicicak
Dan mame user posted image
samo da mahnem pa bezim nazad kod dece user posted image
Lokice, ne mora da utrostruci, preporuke su kako gde 2,5 do 3 puta... prati krivu rasta, ako se uklapa u opseg 2 gore dole od linije na kojoj je rodjena (al sam ga objasnila) a pri tom je ks u redu, ona raspolozena, lepo puni pelene mislim da nemas razlog za brigu...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1140
21.11.2013 12:28:01   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Torbica

Poljubac od mene i Djoleta!user posted image Manje kaslje, ziveo inhalator!

E bas vala,ziveo inhalator.I S celu noc nije kasljao.A samo smo se dva puta inhalirali. Danas je mnogo bolji.
Mi bili u posti,digli roditeljski dodatak,platili racune,malo u prodavnicu,apoteku,pokupili drugaricu i njegog malog i druzili se do malo pre.S sad spava,ja se kanem nesto da uradim po kuci. Sutra najavili da nece biti struje do 15h. user posted image Kako da inhaliram dete?! Nek' idu u persun.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1141
21.11.2013 12:50:06   
Nestrpljivaa
Cao drage moje kako ste?Ja evo u spremanju rucka,mala napolju seta sa babom.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1142
21.11.2013 12:50:45   
viktori
pa da bas tako i meni su to rekli i ovde i sve koji imaju klince.
pritom je on poprilicno zivahan kazu da i to ima veze...
jao Jancice znam kad nestane struje ne mozes nista poludim svaki put, a mogu misliti tek za inhalacije al bice njemu vec bolje videces.
Nego zene ima neka fora u USA filmovima kad je dete bolesno pravac kupatilo puste vrelu vodu, naprave paru i superiska...jel to samo u filmovima ili to ima logike i ovako?

< Poruku je uredio viktori -- 21.11.2013 12:58:29 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1143
21.11.2013 12:57:52   
vikiveki
mame ja se vratila od dr, pa u utorak opet moram kod hirurga...poludeću na bolovanju a samo idem od jednog do drugog doktora,a kao treba što više da se odmaram.
Još malo pa mi stižu moji dragi gostiuser posted image ja sad polako spremam ručak...devojčicu sam ispratila u školu pa se brinem jer ovde je počela kiša a ona nije htela da je taja vozi u školu,kaže hoće sama,brinem se da se ne prehladi,ovde je baš očajno vreme

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1144
21.11.2013 13:01:11   
Olga75

IZVORNA PORUKA: viktori

Nego zene ima neka fora u USA filmovima kad je dete bolesno pravac kupatilo puste vrelu vodu, naprave paru i superiska...jel to samo u filmovima ili to ima logike i ovako?

to pomaze kod gusenja zbog laringitisa

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1145
21.11.2013 13:06:01   
viktori
aha vidis ipak niej izmisljotina u filmovima ok hvala user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1146
21.11.2013 13:06:46   
Olga75
e i dobar dan user posted image
ja se muvala po fb i naletim na neku neproverenu info da su otete dve devojcice ispred skole kod mene u komsiluku , sva sam van sebe , zvercicin vrtic je iza te skole , prometno je , pored skole je crkva , tamo obicno stoji patrola saobracajne policije , preko puta je ambulanta i samoposluga a iza je mirna ulica i vrtic , samostan i porodicne kuce
kazu da je bio onaj neki beli kombi sto je i u Kikindi valjda bio user posted image

jbt da l se ljudi toliko prozlili za ovih par godina ?
stvarno treba taj smak sveta i to cim pre
odoh da kopam dalje da vidim da l je samo lazna uzbuna ili ne daj Boze

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1147
21.11.2013 13:12:59   
lokica77
Hvala drugarke najbollje ste,
ona je sa 6 meseci udvostrucila kilazu, pa je posle usporila
valjda je takvo dete sta znam malo jede od rodjenja i uvek smo imale 1 obrok manje od predvidjenog
idemo u dz u Vinci tj Lestanima dr Tanja Gemaljevic

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1148
21.11.2013 13:19:54   
vikiveki
Jao, Olga ako je to istinauser posted image I ja se duboko u sebi plašim za ovu moju devojčicu jer kad čujem tako nešto odmah pomislim ono najcrnje.Moja Viki kad se nekad desi da kasni iz škole,ja odma pomislim neko je uzeo ili tako te najgore stvari,a još me više strah jer je onako lepa, nije sad nešto da se hvalim svojim detetom ali kad joj pogledam drugarice,najlepša je.U njihovom razredu su neke devojčice koje više liče na dečake ...a svi dečaci iz odeljenja su zaljubljeni u Viki,kad dođe dan zaljubljenih dobije gomilu poklon.Prošle godine jedan drug je čak terao mamu da mu napravi neke kolače u obliku srca i sve ih dao Viktoriji,jadna žena.Kad mi je to učiteljica rekla nisam mogla da verujemuser posted image Opasna su ova deca danas

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1149
21.11.2013 13:30:41   
Anck Su Nmaun
Uff ja sam se sad probudila , legla sam posle kafice.
Tako sam se trgla, kao zakasnicu po decu...cak sam nesto i sanjala...a nikad ne sanjam kad spavama ovako preko dana!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here