Bebilina
|
Vece mame... Vi se odjavljujete, ja tek sad stigoh... Jovice nadam se brzo ce ozdraviti momak. M i lj isto za Dunjicu Ima imuniteta raznih... Ne znam dal je nasledno ili ima veze sa kasnim podvezivanjem pupcanika koje su im radili, al da kucnem u drvo moji su oboje dobri. Na prste mogu da izbrojim koliko je cera isla kod doce, a vrticko je dete. Malac je svaki dan sa decom, a da kucnem u drvo ko od stene odvaljen, nista ga ne stize. Nego ja imam drugi "problem" sa njima ovih dana. Oboje jedu ko mecava, sin triput doruckuje, dvaput ruca, cera dvaput vecera, kolicinski oboje duplo no inace... Ne mogu da stignem da spremim i samo hranu sa sobom vucem... Mislim da su zivi i zdravi, jedu i inace dobro, al ovo me bez texta ostavlja i sve mislim zbog hladnog vremena je, otvorilo im apetit... Veceras smo sa drugaricom razvijale pizze (tj nas dve, drugarica nije htela, crtala je) i onda je moje veliko dete pojelo 5 parceta, malo 3.5, a drugarica 2... Dobro, mozda drugarica ne voli integralno, nije isto kod kuce i u gostima... Kod nas je ovih dana jos zivlje no inace... Mm bio na putu, pa na pregovorima za novi posao sto mu nude, mi standardno balet, plivanje, sa drustvom igraonica, crkva, ceri danas i u petak drugarice najavljene, sutra imamo zakazano friziranje i roditeljski u skoli, kod prijateljice izjutra i ako uspem da uglavim shoping posto je tu u gradu velika akcija 4 dana od sutra... Sa mojima se ne stigoh cuti, uvece kad obicno ukljucim sad sa malom vezbamo flautu za Bozic. Dobili su praznicnu pesmu, treba dobro da zvuci za nastup, a ona se zabrinula da ce laksu da joj daju ako ovu ne izvezba. Tako da ujutru ustane i sama svira, uvece samnom. Sve sam obnovila i svasta novog naucila: note, sviranje, ma divota pod "stare" dane Brisem, ja sam na duznosti pracenja u skolu, pa otuda kod prijateljice. Hladno je, slustilo se na 4st danas, al mi smo gorstaci, peske svuda Laku i mirnu noc vam zelim.
< Poruku je uredio Bebilina -- 21.11.2013 0:49:49 >