Torbica
|
Zene, ja zabusavam danas a i narednih dana cu, Djole mi je kuci. Viroza takodje, bez temp ili bilo cega, samo kasalj odvratni, ali kad sam cula taj laringealni ton....Samo inhalacije i proci ce za koji dan. Laringitis... E, u petak mi je bebac bio promukao kad je dosao iz vrtica (ne place nikad) i smesan mi je bio skroz...Kad nesto vikne, pokaze, protestuje, sve neki smesni tonovi.... Kad ono ukacio se virus na Djoleta. Svakako sam ga ostavila kuci na posmatranju a popodne smo ipak otisli do nase dr i potvrdila nam je...Mada smo vec juce uveli inhalacije kako je preporucila, telefonom. Sreca moja pa za gomilu stvari ne moram ici, ali ovo smo ipak otisli. Jao, jutros...Da ste me videli samo.... Sad, zao mi je bilo da njega drndam do vrtica, ali treba ovo dvoje odvesti...Sta cu/kako cu. Jeste vrtic blizu ali vetar i kroz vrtic, ma nije mi se dalo da ga vucem.. Sednem ja njega kao velikog i pitam - da li mogu da odvezem batu i seku dok ti pogledaas crtani, jako cu zuriti nazad? Mislim, mali je jos, tek puni 3 god, ali je za dogovor fenomenalan. Kaze on - moze mama. Ljudi moji, nije se pomerio sa stolice! Bila sam nazad za 10 minuta ali... Kaze cerka, iju, kako ce sam. Nju jos nikad nisam ostavila samu a ima 5,5 god. Ma rekoh, drzace mu crtani paznju, nosa je pored, kud da ga vuglim... Jole, no comment za sveki Odoh do prodavnice, ljubac