|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
20.11.2013 20:34:26   
jole82
Ma znam za to Janncice..samo se nadam da su zubići...nije to neka t..ne uzbuđujem se previše..samo me brine što je i mm bolestan i što je T bila izložena ljudskoj gluposti, pa da ne pređe u nešto grđe..
On je sad u karantinu a kad izlazi iz sobe dobio je maskuuser posted image čak ga i T izbegava..onako ga čudno gleda i ne prilazi mu uopšte...ko da zna..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1076
20.11.2013 20:41:37   
Janncica
Videla sam danas sta si pisala za sveki i ne mogu da biliv. user posted image Kakvih ljudi ima,cudo jedno.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1077
20.11.2013 20:51:39   
vikiveki
Moji gledaju Šojića po ko zna koji put i smeju se...ćera ga obožava...Mi polako počinjemo spremanje i kupanje

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1078
20.11.2013 20:56:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Moji gledaju Šojića po ko zna koji put i smeju se...ćera ga obožava...Mi polako počinjemo spremanje i kupanje

I moja Hana obavezno gleda Sojica! user posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1079
20.11.2013 20:58:34   
Torbica
Zene, ja zabusavam danas a i narednih dana cu, Djole mi je kuci. Viroza takodje, bez temp ili bilo cega, samo kasalj odvratni, ali kad sam cula taj laringealni ton....Samo inhalacije i proci ce za koji dan. Laringitis... E, u petak mi je bebac bio promukao kad je dosao iz vrtica (ne place nikad) i smesan mi je bio skroz...Kad nesto vikne, pokaze, protestuje, sve neki smesni tonovi.... Kad ono ukacio se virus na Djoleta. Svakako sam ga ostavila kuci na posmatranju a popodne smo ipak otisli do nase dr i potvrdila nam je...Mada smo vec juce uveli inhalacije kako je preporucila, telefonom. Sreca moja pa za gomilu stvari ne moram ici, ali ovo smo ipak otisli.
Jao, jutros...Da ste me videli samo.... Sad, zao mi je bilo da njega drndam do vrtica, ali treba ovo dvoje odvesti...Sta cu/kako cu. Jeste vrtic blizu ali vetar i kroz vrtic, ma nije mi se dalo da ga vucem.. Sednem ja njega kao velikog i pitam - da li mogu da odvezem batu i seku dok ti pogledaas crtani, jako cu zuriti nazad? Mislim, mali je jos, tek puni 3 god, ali je za dogovor fenomenalan. Kaze on - moze mama. Ljudi moji, nije se pomerio sa stolice! Bila sam nazad za 10 minuta ali... Kaze cerka, iju, kako ce sam. Nju jos nikad nisam ostavila samu a ima 5,5 god. Ma rekoh, drzace mu crtani paznju, nosa je pored, kud da ga vuglim...
Jole, no comment za sveki user posted image user posted image
Odoh do prodavnice, ljubac

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1080
20.11.2013 20:59:37   
Misha i Ljisha
Dunji bas lije iz nosa al danas nema temperaturu,eno stavila sam opet luk iznad njene glave (ko da teram veštice)user posted image

Jole razumem za sveki evo i moja je htela da dodje danas a i ona je bolesna samo sto je mm tj njen sincic opsovao bukvalno i rekao da ne dolazi(ja rec nisam rekla). nadam se da je nece nosic previse muciti. Inace i ja mislim da je D ovo pokupila u igraonici na Noletovom rodjendanu. Al dobro sta je tu je.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1081
20.11.2013 21:09:03   
Anoniman
Jole znam kako ti je,tako sam i ja bila besna kad je mm sestra tj moja zlaova dosla na 3 dana kod nas a mala joj 3 nedelje ranije imala upalu pluca i grla i jos kasljala tad lao magare! Jos ne naljutila kad sam rekla da ne ljubi Hanu i Filipauser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
  Direktna veza do poruke: 1082
20.11.2013 21:12:13   
pocahontas
za Djoleta user posted image user posted image user posted image on je prava dobrica!

inace, ja sam zakljucila, sto se tice imuniteta, to samo zavisi od deteta, sto bi rekli, kako je zamesano...moja je do sada dva puta imala temperaturu, prvi put u junu, nemam pojma sta se desilo jer nije bila ni sa kim bolesnim niti je boravila mnogo u zatvorenim preostorijama, ali se eto desilo i pre mesec dana, to znam da je pokupila na rodjusu u igraonici...inace je dojena beba, tako da nema veze ni sa tim ocigledno, a to mi je i pedijatar jednom prilikom rekao...
ja kao mala i sve do pre tri godine ne pamtim da sam bila bolesna, imala sam bronhitis sa sest godina i to je otprilike to, dok smo isli u skolu, kad su sezone gripa i virusa i svi odsutni, ja uvek u skoli, to me izludjivalo...prvi put sam pre tri gpdine imala temp. 39, posto mi se nikada ranije nije desilo, nisam znala sta me snaslo, mi na svadbi a meni looose a ne znam sta je, dosal kuci kad ono 39. a od kako sam se porodila, majko mila, nista me nije zaobislo, bas mi je opao imunitet, sve me zakaci, evo samo u poslednjih mesec dana sam vec drugi put bolesna, prvi put mala temp. i curi nos, a sad kasljem kao magarica ali nema temperature a ni nos ne curi...

Jole bice to ok, vrlo verovatno da je sve to od zuba, drzim fige da sto pre ozdravite i vi i ostale bebiceuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1083
20.11.2013 21:34:03   
jole82
Hvala žene drage user posted image
Al moram jedan gromoglasan aplauz za Đoleta user posted image
To se zove povrenje u oba smera, a do toga doći treba rada i vremena. Svakako da je Torbice sa njim tebi uslovno rečeno "najlakše"... u smislu da imaš iskustva sa već dvoje i da je dosta do deteta, a i onoga da se kao najmlađi pokaže i dokaže pored starijeg brata i sestre, da je i on veliki. Iako sve to navedeno zvuči idealno na papiru, ipak nije tako..Šta htedoh u kratko reći (a uvek sam opširnauser posted image ) vidi se iskustvo, znanje, trud, strpljenje i rad sa detetom.
Svaka čast, pa nek je i tri minuta, velika je to stvaruser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1084
20.11.2013 21:35:10   
vikiveki
Jao ja večeras ostah puno na postavci tiker, neznam da li sam uspela,a deca divljaju jer sam se ovde udubila...nikako da postavim tiker . Mislim da sam sad konačno postavila

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1085
20.11.2013 21:37:17   
Rosita
Ja sam vec pisala, u nekim nasim alergo ispitivanjima usput se otkrije da bebac ima katastrofa niske imunoglobuline. Gastro nas pusti na miru tri meseca, pa da ponovimo, al sve nas zapitkuje je l imamo nekog u porodici ko cesto poboljeva i td. i td. Vidim, brine da nije nasledno. Drugi put, sve isto. I posalje nas kod imunologa. Ovaj veli da je to verovatno fizioloski i da bi dosta beba to moglo imati, ali se ne otkrije, da beba nakon par meseci lagano gubi taj imunitet od majke a jos nije izgradila svoj, gradi ga tokom prve godine. A ako se ne varam, sve do 6 g uz stalne kontrole moze se tolerisati nizak nivo ig, a da se ne okrivi nasledje, u kom sl. je to vec bolest.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1086
20.11.2013 21:53:52   
adulence
Dobro vece evo u pauzi dok su reklame da vam se javim...ivence vec sanja ,a mm i ja ususkani gledamo filmcic,al su dosadne ove reklame...
Torbice svaka cast kakvo dete imas...
Ljubim svu decicu i da sto pre ozdrave...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1087
20.11.2013 22:00:38   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Hvala žene drage user posted image
Al moram jedan gromoglasan aplauz za Đoleta user posted image
To se zove povrenje u oba smera, a do toga doći treba rada i vremena. Svakako da je Torbice sa njim tebi uslovno rečeno "najlakše"... u smislu da imaš iskustva sa već dvoje i da je dosta do deteta, a i onoga da se kao najmlađi pokaže i dokaže pored starijeg brata i sestre, da je i on veliki. Iako sve to navedeno zvuči idealno na papiru, ipak nije tako..Šta htedoh u kratko reći (a uvek sam opširnauser posted image ) vidi se iskustvo, znanje, trud, strpljenje i rad sa detetom.
Svaka čast, pa nek je i tri minuta, velika je to stvaruser posted image

ma Djole je srednji! dusa od deteta, kao i sva torbicina deca! i, slazem se, puuuuno strpljenja i rada sa decicom je potrebno za ovako nesto...valjda cemo i mi sa nasim bubicama moci ovako nesto za koju godinuuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1088
20.11.2013 22:03:43   
Janncica
Jole imas pp
Ti Torbice pravac u temu inhalacije,kazi mi svoje misljenje...user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 1089
20.11.2013 22:06:46   
Torbica
Jole, Adulence user posted image , hvala vam! Mm se zaledio kad sam mu pricala... Mada jeste puno do deteta.
E jos jedan detalj danas sa njim, pa begam. Vodila sam ga kod dr i sad u povratku idemo po batu i seku. user posted image Parkiram auto ispred vrtica, sijaset roditelja okolo, bezbedna situacija po mom scanu... E, kazem ja njemu (a ohrabrena od jutros), duso, stigli smo po batu i seku. Sta mislis da poslusas jednu pesmu u kolima dok ih ja dovedem? Kaze on - moze. Vezan, zakljucam auto. Opet, nije se pomerio dok sam ovo dvoje dovela. user posted image Opet se mm zaledio kad sam mu pricala, ali ja osmotrila bezbednost, tik ispred vrata vrtica, puno roditelja sa decom, ne neko zabaceno mesto ili vec. Pa nisam luda.... E, lako je kad se mozes dogovoriti, a sto se poverenja tice, stvarno ne manjka. Ljubim vas i begam, e da, vec se smiruje kasalj, jeeeeuser posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1090
20.11.2013 22:09:06   
viktori
ja se jole rasplakah na tvoju pricu sa T i sa popom. Potpuno te razumem.Kad je N imao onu 39 i preko ja sam mu uvece pricala ajde malisa mi smo uradili sve cepici, sirupi, kupkanje ajd sad pokazi zube tom virusu moras i ti malo da se boris i omiljeni deo kupice ti mama jos puno slikovnica user posted image
Okrenem se prema mm a moja skorpija se rasp@#%^&
Drzim fige i saljem pozitivne misli za nase drugare S i T
A babama saljem los tv prijem na omiljenim serijama m@#% im njihovu
Torbice dete ti je superiska. Mala pametna glavica ljubi ga puno
Ja nervozna za to snimanje glavice u subotu jace je od mene. Jesam li rekla koliko ne volim nase pedijatre?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

Direktna veza do poruke: 1091
20.11.2013 22:14:42   
jole82
Auuu al ga omanuh user posted image pa da 3 godine..a pominje se uvek i bebac...Mea culpa...nešto sam prezupčilauser posted image
Al svejedno to su tek 3 godinice...treća moja kuma svoje "konje" od 9,5 i 8 ne može na sekund da ispusti iz vida, a kamoli same da ostavi...još uvek ne može same da ih ostavi kod kuće...moram da ponovim...al dobro oni su stvarno kontra primer...
Što kažeš Poc ...i ja se tomU nadam, al i radim na tomeuser posted image

Trenutno je učim izmedju ostalog da nije ništa strašno ako joj nešto uzmem..
Počela sam tako što joj "zajedno" sipamo vodu u čašu..pa odvrnem poklopac od rose i dam joj u ruku i kažem pridrži mi ovo ..a ona sva važna što učestvuje i stegne onaj čep ručicom...pa kad natočim kažem Daj mi..i ona otvori šakicu..ne zna još uvek ciljano do moje šake da posegne(sem naravno kad treba da uzme neštouser posted image ) i naravno kažem joj Hvala i poljubim je (ne uvek)..Prvi dan je bila zbunjena ...e sad to primenjujemo npr kad je obuvam (hoće da mi otme cipelice) ja isti metod ..ona drži jednu dok obuvam drugu..i bez problema ispusti cielicu kad joj tražim...i nemamo više problem otimanja...a primenljivo je i kad zgrabi mobilni... da mi odmah i nema ljutnje...tu joj nekad ponudim nešto u zamenu da odabere, kad vidim da nije raspoložena što joj otimam omiljenu igračkuuser posted image

viktori user posted image nasmeja me za loš prijem babama..držimo i mi pesnice da je sve u redu, kao što verujem da jeste..javljaj nam obavezno!

< Poruku je uredio jole82 RR -- 20.11.2013 22:23:02 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1092
20.11.2013 22:16:26   
Torbica
Viktori, hvala draga. Meni ta vasa prica sa UZ glave mirisi na dobro, imam neki osecaj da je sve ok. user posted image
Laku noc, begam

Patrijarh Pavle

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1093
20.11.2013 22:18:03   
viktori
hvala user posted image ljubim

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1094
20.11.2013 22:20:12   
Janncica
viktori(jos tebi da kazem i odoh) user posted image ne radi mi nesto fb.Odoh da inhaliram ovog malog smora.Kuckam ti sutra.

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1095
20.11.2013 22:23:12   
viktori
oki moji spavaju, a ja kao ucim...pa cu jos biti tu nadam se ne sama

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1096
20.11.2013 22:27:36   
jole82
Evo ja sam tu...izigravam patronažnu sestru...a taman mi je punkt (komp) između naše spavaće i T sobiceuser posted image ...a mogu i svoj mantil da obučem ionako sam u klompama...pa ako ima još neko da se prijavi kod mene u stacionar...ima i nesquickauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1097
20.11.2013 22:31:48   
viktori
moze nesquik user posted image za mamu
o boze kako cu ja izdrzati dijetu to ce biti sou ahhahha al moram nema dalje

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1098
20.11.2013 22:32:29   
vikiveki
Jole želim ti da ti što pre ozdrave svi i da ne moraš da izigravaš p. sestru.
Mene moja princezica toliko iznervirala da me čir zaboleo....ona se smirila a čir mi polude...znači ne mogu da verujem kao da je u pubertetu,sva je u nekom fazonu negativizma, ništa joj ne odgovarauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1099
20.11.2013 22:48:34   
jovicaa
i kod nas je opet temp, aleks 39, da poludis, ne mozemo 10 dana zdravlja da spojimouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here