|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
20.11.2013 23:04:32   
viktori
Sta mu je jovice?Virus?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1101
20.11.2013 23:10:19   
jole82
Jao jovo vi baš nadrljaste user posted image
T za sad mirno spava..nisam joj naravno ništa dala za t...samo motrimuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1102
20.11.2013 23:24:47   
jovicaa
nema drugih simptoma za sad.... samo da maksim ne dobije od njega. aleks je jak on uglavnom prebije virus za par danauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1103
20.11.2013 23:40:05   
viktori
hhehe jak mali veliki covek al ima i on slabu tackicu dusa
bice on superiska user posted image
Jole nesto se mozgam, jbg nisam lekar al mozda je T to samo trenutno, npr ja nekada svi oko mene budu bolesni najgore a meni samo kao krene t mislim evo i ja sam gotova, aprodje za dan dva kao da se organizam sam izbori. msm da je nesto vec bi krenulo kao tm bebcima se to odmah pojavi koliko sam primetila nema cekanja kao kod nas...ajd javljaj se
odoh n mi se budi neston non stop

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1104
20.11.2013 23:49:43   
jole82
Pa i ja to tripujem...što kažeš brže se to kod njih razvije...do sad je samo jednom bila bolesna...kad smo se obe razbolele...mala deverova nam je obema kinula u facu dok mi je T sedelau kriluuser posted image a desilo se vise puta npr. da idemo kod kume i samo sutra kuma javi da se jedan od dečaka razboleo...a mi hB ništa..a valjali se zajedno po podu i oni joj se unosili u facu...Imam neki osećaj od starta za nju da je na mene po tom pitanju...eno ga mm se raspada ima 39..al on je inače prijemčiv za bolesti...
Tako da se iskreno nadam da su zubi ili samo neki nalet koji možda ne bi ni primetila da je nisam zagledala i pipkala zbog bojazni...valjda mi se stvorio haos u glavi..koliko sam is*izdela zbog cele situacije...
Sad sam je pipkala ne deluje mi da ima..
Odoh i ja da spavam, pa ću naviti alarm za 2 sata da je obiđem za svaki slučaj...
Laku noć mame user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1105
20.11.2013 23:56:31   
vikiveki
Idem i ja na spavanje..uspavala sam decu i spremila šta će ko sutra da obuče...Laku noć

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1106
21.11.2013 0:39:44   
Bebilina
Vece mame...
Vi se odjavljujete, ja tek sad stigoh...
Jovice nadam se brzo ce ozdraviti momak. M i lj isto za Dunjicu user posted image
Ima imuniteta raznih... Ne znam dal je nasledno ili ima veze sa kasnim podvezivanjem pupcanika koje su im radili, al da kucnem u drvo moji su oboje dobri. Na prste mogu da izbrojim koliko je cera isla kod doce, a vrticko je dete. Malac je svaki dan sa decom, a da kucnem u drvo ko od stene odvaljen, nista ga ne stize.
Nego ja imam drugi "problem" sa njima ovih dana. Oboje jedu ko mecava, sin triput doruckuje, dvaput ruca, cera dvaput vecera, kolicinski oboje duplo no inace... Ne mogu da stignem da spremim i samo hranu sa sobom vucem... Mislim da su zivi i zdravi, jedu i inace dobro, al ovo me bez texta ostavlja i sve mislim zbog hladnog vremena je, otvorilo im apetit... Veceras smo sa drugaricom razvijale pizze (tj nas dve, drugarica nije htela, crtala je) i onda je moje veliko dete pojelo 5 parceta, malo 3.5, a drugarica 2... Dobro, mozda drugarica ne voli integralno, nije isto kod kuce i u gostima...
Kod nas je ovih dana jos zivlje no inace... Mm bio na putu, pa na pregovorima za novi posao sto mu nude, mi standardno balet, plivanje, sa drustvom igraonica, crkva, ceri danas i u petak drugarice najavljene, sutra imamo zakazano friziranje i roditeljski u skoli, kod prijateljice izjutra i ako uspem da uglavim shoping posto je tu u gradu velika akcija 4 dana od sutra... Sa mojima se ne stigoh cuti, uvece kad obicno ukljucim sad sa malom vezbamo flautu za Bozic. Dobili su praznicnu pesmu, treba dobro da zvuci za nastup, a ona se zabrinula da ce laksu da joj daju ako ovu ne izvezba. Tako da ujutru ustane i sama svira, uvece samnom. Sve sam obnovila i svasta novog naucila: note, sviranje, ma divota pod "stare" dane user posted image
Brisem, ja sam na duznosti pracenja u skolu, pa otuda kod prijateljice. Hladno je, slustilo se na 4st danas, al mi smo gorstaci, peske svuda user posted image
Laku i mirnu noc vam zelim.

< Poruku je uredio Bebilina -- 21.11.2013 0:49:49 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1107
21.11.2013 0:50:17   
Sanchy
Evo i mene,,ceo dan radno,,i jos nisam zavrsila,nego da zvirnem ovde i ako ste sve otisle..sutra imam goste,majstor jos nije zavrsio,pripremam se za kuvanje za nas osmoro plus dvoje deceuser posted image ..moram rano ustati ako cu da postignem..pozdravuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1108
21.11.2013 7:22:27   
mama micki
Dobro jutro mame!Kako ste provele noć? Kod nas je bilo veselo, budila se 5 puta ali samo je jednom sikila, zašto se budi nemam pojma, valjda su zubići u pitanju. I još se probudila u pola pet jutros i sad se igra kao da je podne, a ja pokušavam da otvorim oči uz kafuuser posted image
Lep dan mame!!!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1109
21.11.2013 7:39:41   
Anoniman
Jutro mame Filip se budio celu noc ne znam sta mu je bilo. Ja sam u posti cekam red da platim racune.

(odgovor članu mama micki)
  Direktna veza do poruke: 1110
21.11.2013 7:44:38   
mama micki
Mimahana znači nisam ja jedina koja je budna provela noć...neznam šta im je.Juče mi drugarica kaže da ima isti problem već mesec dana...kao da reaguju na promenu vremenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1111
21.11.2013 7:47:27   
vikiveki
Dobro jutro mame...i mi smo rano ustali,srednji sin se sam probudio još u 6h a obično nemogu da ga probudim kada ga oblačim za vrtić,a počeo je malo i da kašlje...videću kako će biti u vrtiću.Meni danas dolazi sestra sa njenom ćerkom,a pre podne treba da idem kod dr. da nosim papire od komisije.Danas će mi biti ispunjen dan....njih četvoro kada se počnu juriti po kući biće haosauser posted image user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1112
21.11.2013 8:07:28   
Anck Su Nmaun
Jutroo
Viki ja tebi ne vidim cetvrti tiker?

Joj bas razmisljam cetvoro cooovece... al dobro dvoje je veliko !
Jel ti pomazu?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1113
21.11.2013 8:12:42   
serpica
Dobro jutro...
Ja sam nocas imala kosmaruser posted image dugo nisam bila srecna kad sam se probudila i videla gde sam ustvari.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1114
21.11.2013 8:18:39   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jutroo
Viki ja tebi ne vidim cetvrti tiker?

Joj bas razmisljam cetvoro cooovece... al dobro dvoje je veliko !
Jel ti pomazu?

user posted image Nemoj prizivati,ionako me ćerka napada da rodim još jednu devojčicu,nemože da izađe na kraj sa ovom dvojicom vragolana,

Danas je četvrto dete devojčica od moje sestre,dolaze nam u goste pa će ostati koji dan,a moji je obožavaju,ona ima 4 god,pa ću u kući imati pravu mešovitu grupu...9,6,4 i 2 god
Od mene je dosta trojeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1115
21.11.2013 8:22:01   
Anck Su Nmaun
user posted image upsss....

A bas me interesuje ima li neko na forumu petoro???

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1116
21.11.2013 8:23:54   
serpica

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Viki,nemoj tako...ja planiram ako bog da da opet budem u crticama za koju godinuuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1117
21.11.2013 8:24:44   
tanjak
Pitanje..
Svako jutro ustajemo u sest moj sincic slabo spava,
ima sedam meseci i jos uvek se budi na dva sata
Hronicno neispavanauser posted image

Direktna veza do poruke: 1118
21.11.2013 8:28:42   
Anck Su Nmaun
Serpiceee user posted image Bravo ... tako vas volim user posted image
Ja da dobijem posao u mojoj struci i mozda se bacim na trece!

Ajde sad devojke pozdrav,,, odoh da kafenisem sa curama!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.11.2013 8:29:16 >

(odgovor članu tanjak)
Direktna veza do poruke: 1119
21.11.2013 8:34:21   
serpica
Anck lep provod i pozdravi cureuser posted image

Direktna veza do poruke: 1120
21.11.2013 8:40:01   
Rosita

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro...
Ja sam nocas imala kosmaruser posted image dugo nisam bila srecna kad sam se probudila i videla gde sam ustvari.

Jutro. Jao i ja Serpice :(
Ja evo drzim D, on spava kad mu vreme nije, al neka ga kad ima potrebu. Zavalili se u fotelji, mačak na mom ramenu, a ja da zvirnem ovde. I meni se bas spava. Nekad sam volela jutro najvise, a sada mnogo vise volim vecernje sate :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1121
21.11.2013 8:49:59   
serpica
Moj mali evo vec neko vreme spava po celu noc,jutros u 6:30 popio mlekce i jos spava pa ja koristim vreme da vidim sta ovde ima novo. a iskreno i ja vise volim vece kad svi legnu ja ugrabim za sebe koji sat. Ljubac cuvaj to pilnce na ramenceuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1122
21.11.2013 8:52:33   
little_one
Jutro mame!
Mi smo nocas dobro spavali, Andrea kao po obicaju kao klada, evo je sad zaspala jutarnju dremku ponovo. Tajo nam je danas kuci, kod nas je praznik i neradni dan pa je slobodan. Danas cemo na slavu kod mog ujaka, a dragi sutra ide na put pa smo za vikend same. Vec vidim da ce da nam fali. AL dobro, sta je tu je.

Nadam se da su djecica danas bolje, viroze ih stigle, samo da ih se sto prije rijese!

Sretna slava ko danas slavi! user posted image

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1123
21.11.2013 8:57:28   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Viki,nemoj tako...ja planiram ako bog da da opet budem u crticama za koju godinuuser posted image

E Šerpice htela bi i ja još jedno,samo kad bi znala da bi 100 posto bila devojčica ,već bi se od sutra dala na pravljenjeuser posted image
I za ovu zadnju trudnoću imala sam siguran "recept" za devojčicu ali očigledno nije bio baš toliko siguran...Moj muž u porodici ima samo dečake ,njegov brat tri sina,on za sada dva,svi stričevi po dva sina...jedina satisfakcija mu je to što sam ja iz prvog braka dovela devojčicu pa je voli više nego sinove...on čak noću i sanja kako ima jednu devojčicu ili kako se igra sa nekom sestrom...Tako da mi recite ako imate neki recept,ali isproban u više od 100 slučajeva,tako mi je dr. rekao...mada slaba vajda kada mm pravi samo dečakeuser posted image
I ja obožavam taj osećaj kada sam u drugom stanju,ma odma bi opet,ali da dobijem još jednog vragolanauser posted image veliki je to rizik

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1124
21.11.2013 9:00:49   
Anoniman
dobro jutro, mame! sva sam slomljena. em sam juce dobila, a kad dobijem prvu noc ne spavam, em je M plakala u snu. ti zubici su pravi smor.

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here