Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 9:05:39
|
|
|
|
bojanica7
|
trt milojka, hvala ajja, divna je pesma. thanks
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.11.2012 13:12:25
|
|
|
|
MajaMV
|
Ja em ne znam sta nosim, em nemam ni blagu pretstavu kako bi izabrala ime, jedino mi je zelja da bude kratko jer imamo dva prezimena I ja I deca
< Poruku je uredio MajaMV -- 30.11.2012 13:13:01 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.12.2012 21:23:39
|
|
|
|
buba.marica
|
ja sam od početka znala da je dečak tako da će biti u ime Boga Vasilije :) Samo mi se ne dopadaju mnogo nadimci , ali mi je ime najlepše na svetu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.12.2012 12:21:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
od pocetka znam da je devojcica, nekako sam znala i cak kad je doktor posle 12 nedelja na ekspertnom rekao da mu se cini da ima pisu ja sam mu rekla da je ne zove on. I ONA JE. Amniocenteza potvrdila a sad se vidi naveliko. Zvace se Dunja. Jednostavno je i lepoi svaku Dunju koju znam je dobra i vredna.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.12.2012 15:06:42
|
|
|
|
Janncica
|
Mi se jos uvek premisljamo za ime...a za koji dan ulazim u 9.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 29.12.2012 15:41:50
|
|
|
|
Skockica
|
Ja do sedmog meseca nisam znala pol i imala sam veliku dilemu sta cu ako bude devojcica. Imala sam spisak od desetak zenskih imena na kom sam redovno vrsila korekcije. Ali za decaka imam rezervisano ime jos odavno, dok smo se mm i ja zabavljali.Kad sam rekla dr da bih volela da znam pol zbog imena, on je pitao: i kako bi se zvao da je decak? Rekoh Vasilije, totalno nonsalantno, misleci da onako pita. Kad on rece: onda ce biti Vasilije
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.12.2012 4:13:57
|
|
|
|
panonkinja
|
100% ako je devojcica Andrea, ako je decak Andrija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.6.2013 12:21:12
|
|
|
|
viking
|
Ja sam u stvari shvatila da ne postoji ni jedno ime u koje sam apsolutno zaljubljena i koje obožavam, ni muško ni žensko... Ima imena koja mi se dopadaju, ali (pošto imam 36 godina) mogu da kažem da sam do sada već više puta prolazila kroz fazu da mi ne se neko ime baš sviđa a pet godina kasnije bude mi skroz bez veze. I stalno čitam ove teme sa imenima, pažljivo pratim odjavne špice na filmovima i serijama ne bih li videla neko ime koje mi se baš, baš sviđa, ali ne uspevam i baš sam se smorila zbog toga....
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.6.2013 12:23:54
|
|
|
|
Brand new mama
|
Cekas da se rodi i vidis na koje ime mu/joj odgovara .Mada ja ako se budem odlucila na trece i dobijem jos jednog bubca,bas bi zelela da bude Konstantin
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 2:27:13
|
|
|
|
Anya
|
Nama su prvo rekli da je devojcica, pa je u skladu sa dogovorom tata imao zadatak da smisli ime a mama je imala pravo veta koje je opsirno koristila Onda su nam na 4D rekli i pokazali da je pisonja pa je ovaj zadatak spao na mamu tj mene tako da za nekih 6 nedelja ocekujemo naseg Srdjana
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 9:47:19
|
|
|
|
anci kv
|
cim smo saznala u 21 ned da je devojcica,odluka je pala na ime DIJANA
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 12:56:22
|
|
|
|
viking
|
Dijana je lepo ime A ja sam sad u još većem problemu jer imam dve bebe koje ne znam kako da nazovem
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 13:15:44
|
|
|
|
anci kv
|
vik,imas ti jos vremena!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 18:18:07
|
|
|
|
Ženče
|
Mi cekamo djecaka i jos uvijek nismo odabrali ime!!! Imamo djevojcicu i znali smo kako ce se zvati jos prije nego sto sam ostala trudna, ali sad za djecaka nikako ne mozemo da se odlucimo. Moj muz je odstampao spisak imena sa raznih sajtova pa smo ga prelazili sto puta, podvlacili i krizali, krizali pa podvlacili... I jos nam se nijedno ne svidja onako bas, da imamo dijete s tim imenom... Uff!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2013 19:03:46
|
|
|
|
mati
|
Mi jos uvek nismo. Znam samo da ce biti na M. Mm je na M i ja i Mata,i prezime i ne bi smo da odskace . Za Matu smo znali dosta ranije, ja sam uzela crkveni kalendar i nasla ime. A sada ,pojma nemamo...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.8.2013 11:13:47
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Cekas da se rodi i vidis na koje ime mu/joj odgovara E to sam i ja rekla. Toliko su mi dosadili pitanjima kako će da se zove!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.8.2013 19:45:51
|
|
|
|
17 joka
|
Mod , bas tako
< Poruku je uredio 17 joka -- 18.8.2013 19:47:31 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.8.2013 16:22:33
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja sam u stvari shvatila da ne postoji ni jedno ime u koje sam apsolutno zaljubljena i koje obožavam, ni muško ni žensko... Ima imena koja mi se dopadaju, ali (pošto imam 36 godina) mogu da kažem da sam do sada već više puta prolazila kroz fazu da mi ne se neko ime baš sviđa a pet godina kasnije bude mi skroz bez veze. I stalno čitam ove teme sa imenima, pažljivo pratim odjavne špice na filmovima i serijama ne bih li videla neko ime koje mi se baš, baš sviđa, ali ne uspevam i baš sam se smorila zbog toga.... Ovako sam se i ja osećala, Vik. Za oba imena svoje dece sam imala osećaj da mi se ne sviđaju dovoljno i nije postojalo nijedno koje mi se baš sviđalo tad kad je trebalo da se porodim (isto sam ranije prolazila kroz razne faze). Onda shvatiš da na kraju krajeva nije toliko ni važno.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.8.2013 16:50:19
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja i mm smo se dogovarali da on smislja zenska imena,a ja muska,i rodise se dve devojcice Marija i Angelina i on je obema dao ime naravno uz moj pristanak.E ovog puta je trebalo da ja smislim zensko,a on musko ime,i posto je sada decak opet ce mm davati ime i zvace se Milan
< Poruku je uredio Sanja90 -- 19.8.2013 16:52:52 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.8.2013 16:53:07
|
|
|
|
Dani.kv
|
Meni se ovih dana dopada ime Aleksej. Maksim je u opticaju vec duze vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.8.2013 21:58:55
|
|
|
|
anci kv
|
lepo!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.8.2013 22:11:18
|
|
|
|
viking
|
Meni je Maksim super, Aleksej... ne znam, ime je stvarno lepo ali generalno ne razumem stavljanje "ruskog nastavka" na imena koja i mi imamo. Recimo, razumem Sergej ili Oleg, to nemamo, ali ne razumem Aleksej i Nikolaj ako imamo Aleksu i Nikolu (primera radi, ova imena su mi prva pala na pamet). Naravno, ne računa se ako porodica ima ruske krvi, onda može sve . Nadam se da me razumete šta hoću da kažem
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.8.2013 2:24:20
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: anci kv cim smo saznala u 21 ned da je devojcica,odluka je pala na ime DIJANA Lepo ime Ne znam kada sam poslednji put cula da je neko dao ime npr. Dijana, Bojana, Jelena, Natasa, Dragana ...... u poslednje vreme su mi sva imena ista a to sam shvatila kada sam jedne godine bratu pomagala oko slika u vrticu ( brat mi je fotograf). Samo sam cula Elena, Lena, Masa, Tara ..... da me pogresno ne razumete lepa su to imena ali se trend promenio. Mi jos nismo odlucili ali smo poceli da pricamo na tu temu. Posto ja ne zelim da znam pol biramo i musko i zensko
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.8.2013 2:27:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 8:26:21
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja sam u stvari shvatila da ne postoji ni jedno ime u koje sam apsolutno zaljubljena i koje obožavam... Eeee, ovako i kod nas Vik! Ali od reci do reci, za pisonju! Medjutim, posto se priblizilo, bice Dunja (sto znamo od pocetka) i verovatno Danilo (ovde je spao izbor od onih 10 na 4, pa sam prebacila na mm-a da presece, koje god hoce, ja ne mogu vise da gledam onaj spisak sa muskim imenima ) Taj uzi spisak su: Ognjen (moj prvi izbor) Todor (mm-ov prvi izbor) Danilo Luka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 8:29:38
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ne znam kada sam poslednji put cula da je neko dao ime npr. Dijana, Bojana, Jelena, Natasa, Dragana ...... u poslednje vreme su mi sva imena ista a to sam shvatila kada sam jedne godine bratu pomagala oko slika u vrticu ( brat mi je fotograf). Samo sam cula Elena, Lena, Masa, Tara ..... da me pogresno ne razumete lepa su to imena ali se trend promenio. Moje bratanice se zovu Milica i Nevena, a sestrici Marko i Milan (: kumce Jovana, a drugaricina cerka Jelisaveta u mom okruzenju se jos izgleda nije primio taj trend
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?