Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:06:28
|
|
|
|
17 joka
|
mi se nadamo da ce ova VTO,uspeti ,imena smo odavno odabrali za devojčicu Lena ili Nađa dečake: Vasilije ili Vukašin Nina,ma ok je i Đoković skroz ekstra!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:13:07
|
|
|
|
Maja31
|
Posto mislimo da ce biti , izabrali smo Dunja. Ukoliko je doktorka pogresila pa bude , jer mi nije potvrdila sta je, bice Mateja, Pavle ili Vukasin. Starija cerka nam je Milica, i ona i tata navijaju za Dunju.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:17:46
|
|
|
|
Anoniman
|
A da, za curicu meni je najlepše ime Olivera, pogotovo zato što nije često u poslednje vreme, ide mi uz Mihajlo, i bilo bi preslatko da budu "Miša i Olja" E sad, treba obrlatiti i mm ako saznamo da je curica Mada kako vreme odmiče, sve mi se više čini da je još jedan bato...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:17:46
|
|
|
|
minna
|
Djokovic Mada nevezano za njega meni je Novak bas lepo ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:24:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Konstantin Teodora Sjajna! IZVORNA PORUKA: n i n a A da, za curicu meni je najlepše ime Olivera, pogotovo zato što nije često u poslednje vreme, Kao moja mama.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2012 23:46:12
|
|
|
|
tatjan@
|
Decko Sergej Devojcica Larisa Jedva cekam da saznam sta je u pokloncicu Volim ruska imena sta cu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 7:42:08
|
|
|
|
MASHKA
|
Mi najverovatnjije čekamo Feđu!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 8:07:03
|
|
|
|
Shishica
|
Devojcica Lena. Decak.. ne razmisljam jos o tome da ce biti decak Verujem od samog starta da je devojcica dok se ne dokaze suprotno..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 18:38:29
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Sin je Miljan. Mislim da ce biti Vanja promena imena definitivno ce biti Iva
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 18:47:33
|
|
|
|
M.mama
|
Nemam pojma kako cemo mi da izaberemo ime za dete. Ne znamo pol i treba nam i musko i zensko. Ono koje ja pomenem mm se ne svidja i obrnuto... Meni se svidjaju Mateja, Filip, Andreja... Zenska Natalija, Nikolina, Jovana... Prezime nam je francusko a zivimo u Srbiji pa malo imamo problema sa uklapanjem. Inace, ova muska koja sam nabrojala su po forumima toliko popularna a ja ne zelim da m ise dete zove kao vecina!
< Poruku je uredio M.mama -- 26.11.2012 18:49:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 19:01:48
|
|
|
|
MASHKA
|
ipak Aleksa!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 19:52:47
|
|
|
|
Cindarella
|
Bice Janja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:18:11
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Bice Janja. prelepo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:21:19
|
|
|
|
bojanica7
|
cindika, divnoooo je janja :) bas je onako slatko i micasto :) super nasa ce biti marta :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:21:34
|
|
|
|
Cindarella
|
Samo da znas,ako mojoj devojcici nikne puza mm zeli da se zove Aleksa.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:24:20
|
|
|
|
Cindarella
|
Bojanice,i ja sam zelela da se nasa zove Marta,ali je mm bio protiv,jer ga asocira na Martu Savic. Strasan je. Ali dobro,navikla sam vec na Janju,tako je i oslovljavamo,mm prvo sto uradi kada se probudi,pusta mi Bajagu i lepu Janju ribarevu kci.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:27:55
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Samo da znas,ako mojoj devojcici nikne puza mm zeli da se zove Aleksa. hahaha...ne niči sada piše tako lako, dobri su današnji UZ! jel beše prvi dečak?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:30:49
|
|
|
|
Cindarella
|
Deckonja. Ja jos uvek ne mogu da poverujem da nosim devojcicu,valjda sto sam je toliko dugo prizeljkivala,ne znam.Jos jedan uz da mi potvrdi,i bicu mirna,obecavam,necu pominjati puze.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:31:30
|
|
|
|
bojanica7
|
jeste, prvi je mateja :) koji sam ja advokat cindi, ja nikad cula za marti savic sad cu guglam
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:31:43
|
|
|
|
MASHKA
|
znam kako ti je, i ja ne verujem da je dečak dok ga ne vidim!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:39:40
|
|
|
|
Cindarella
|
Bojanice,pa kako ne znas zenu od Mileta Kitica? Bolje idi na yt. Maso,jos malo i stize ti dokaz.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 7:59:59
|
|
|
|
bojanica7
|
jaaaooo kad nisam pala sa fotelje ukucam i pusti prvu [esmu, a ono neka pesma "tresi mesi" eeeeej, pa to je komicno no, ja ovu pesmu sve vreme pevam otkad smo odlucili da bude marta http://www.youtube.com/watch?v=mu3NN7VvYRI
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 8:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi čekamo našu Natašu.... Kaže katolički kalendar da je imendan 1.12. pa bi baš bilo simpatično da nas obraduje na svoj imendan
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 8:39:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako lepa tema! Uz dobro jutro, želim vam svima da u miru i sa osmehom na licu dočekate svoje Olje, Feđe, Marte i ostale bebirone
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?