Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 10:14:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Cvecka meni je Dunja prelepo ime. Ja sam rekla muzu ako bude devojcica da bude Dunja Kratko i moderno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 10:24:37
|
|
|
|
adulence
|
dunja mi je bas,bas lepo ime,ali jako cesto u poslednje vreme samo u ulazu imam 3 dunje,isto kao sto mi je stasa bilo lepo ime,a sada se svaka druga devojica tako zove...inace ne zamerite sto mi je sve malim slovom,beba mi je izvalila dugme za sift a ne mogu stalno na caps lock..
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 10:29:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Upravu si Adulence. Tako je i pre tri godine bilo za ime Nadja. Tako je i kod mene pocelo, jedna tipka, pa druga , treca..... i na kraju ceo laptop
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 10:43:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: cvećka IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ne znam kada sam poslednji put cula da je neko dao ime npr. Dijana, Bojana, Jelena, Natasa, Dragana ...... u poslednje vreme su mi sva imena ista a to sam shvatila kada sam jedne godine bratu pomagala oko slika u vrticu ( brat mi je fotograf). Samo sam cula Elena, Lena, Masa, Tara ..... da me pogresno ne razumete lepa su to imena ali se trend promenio. Moje bratanice se zovu Milica i Nevena, a sestrici Marko i Milan (: kumce Jovana, a drugaricina cerka Jelisaveta u mom okruzenju se jos izgleda nije primio taj trend Moji kumići su Momčilo, Radomir i Lazar, od drugih prijatelja je sin Nikola, od drugih su deca Aleksa i Marija, sestrić mi je Boris, sestričina Jovana... Ali jeste činjenica da su neki novi trendovi, gledam po Stefanovim drugaricama iz vrtića - ima dve Lare i dve Sare, jednu Janu i dve Milice, Jovana i Aleksandra, to su imena devojčica kod njega u grupici.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 11:32:32
|
|
|
|
viking
|
Cvećka, lepo ste izabrali, meni je od ovih muških najlepše Ognjen ali mi se uz Dunju više slaže Danilo, tako da su što se mene tiče D&D dobitna kombinacija
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 11:39:01
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja bih Dunja, ali mi prezime Dunjić, pa mi ne ide. A i onako mene i mm svi zovu Dunja, onda bi smo imali tri Dunje IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Cvecka meni je Dunja prelepo ime. Ja sam rekla muzu ako bude devojcica da bude Dunja Kratko i moderno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 14:13:04
|
|
|
|
cvećka
|
Eeeto Vik, i meni Ognjen, ali mm nije nesto odusevljen, pa necu da insistiram, ni on ne insistira na ovom Todoru kojim ja nisam odusevljena (: mislim, kako da tepam detetu? Uglavnom, Danilo nam je neutralan, a i slaze se, Sonja i Dunja, a tamo Dario i Danilo (: Kod nas nema bas ni jedna Dunja, nigde-nigde, pa nam je ok... U vrticu mozda bude, videcemo, nismo jos dotle dosli ((: Dunjci, bas ne ide, vi biste se onda nacisto uvrzli (((:
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2013 17:50:26
|
|
|
|
Dani.kv
|
Vik mi u porodici nemamo ruske krvi ali moj muz ima brata, oca Alekseja koji je visoko svesteno lice. Njega puno voli i postuje pa izmedju nekog Janeza i Alekseja ipak bi ovo drugo. Mozda ova nemirna beba bude curica pa bude Mila ili Marija. Inace koje god ime da damo u Mariboru bice retko
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.8.2013 10:56:05
|
|
|
|
Gocavg
|
svako ime je lepo samo po sebi moji ce se zvati jedan Petar to je odlucio mm a drugi Pavle,Vuk ili Luka jos sam neodlucna mada ja prizeljkujem da je drugo devojcica da je doca pogresio onda bi bila Sara,Milica ili Nadja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.8.2013 14:02:16
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Vik mi u porodici nemamo ruske krvi ali moj muz ima brata, oca Alekseja koji je visoko svesteno lice. Njega puno voli i postuje pa izmedju nekog Janeza i Alekseja ipak bi ovo drugo. Mozda ova nemirna beba bude curica pa bude Mila ili Marija. Inace koje god ime da damo u Mariboru bice retko Dani, ti živiš u Mariboru? Moj muž ima deda ujaka, bili smo nekoliko puta kod njih. A vidim da ti piše grad Kraljevo, moja snaja je iz Kraljeva.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:12:55
|
|
|
|
viking
|
Danas sam iščitala 50 strana s imenima, i još uvek nemam pojma... Inače, sve knjige i spiskovi na netu sa tim dečjim imenima su totalna budalaština, mislim da je 90 % tih imena poslednji put dato 1941. Potpuno beskorisno...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:21:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma mi smo se valjali od smeha tim imenima, kao da se neko sprdao dok je pisao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:23:12
|
|
|
|
viking
|
Ne znam kako ih nije blam, koliki god da si Srbin i pravoslavac, nisi retardiran... Ono bre nisu imena ni za pse.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:45:06
|
|
|
|
Ana RR
|
A što je najgore, ni na netu ne možeš naći ništa bolji spisak.. Meni se baš ništa nije dopadalo. Ma šta te briga, dečak ionako mora biti Marko treba samo da smisliš ime za devojčicu P.S. Komšinica ima devojčicu i dečaka (nisu blizanci) i zovu se Minja i Manjo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:56:08
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma mi smo se valjali od smeha tim imenima, kao da se neko sprdao dok je pisao Bas tako, to smo i mi pomislili Meni se svidja ime Dunja ali me sada nervira sto znam bar 5 beba koje se zovu ili ce se zvati Dunja. Kako vam se cini Jana? Meni se svidja ali kada nekome kazem svi se nesto mrste. A sada odgovor na temu, jos nismo odabrali ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.9.2013 23:58:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je lepo, samo mi je postalo prečesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 0:04:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunja ili Jana? Meni je Dunja postalo precesto a samo sam za jednu devojcicu cula da se zove Jana.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 0:10:01
|
|
|
|
viking
|
Ja znam više Jana nego Dunja, ali oba su mi lepa, nećeš pogrešiti ni sa jednim.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 1:16:15
|
|
|
|
pandina
|
Meni se bas bas dopada ime Dunja. Medeno mi je. Znam tri male Dunje i istina da je ovo ime u poslednje vreme popularno. Jana je bilo popularno nesto ranije, mada se meni nije nikada narocito dopadalo.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 7:33:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cvećka Eeeto Vik, i meni Ognjen, ali mm nije nesto odusevljen, pa necu da insistiram, ni on ne insistira na ovom Todoru kojim ja nisam odusevljena (: mislim, kako da tepam detetu? Uglavnom, Danilo nam je neutralan, a i slaze se, Sonja i Dunja, a tamo Dario i Danilo (: Kod nas nema bas ni jedna Dunja, nigde-nigde, pa nam je ok... U vrticu mozda bude, videcemo, nismo jos dotle dosli ((: Dunjci, bas ne ide, vi biste se onda nacisto uvrzli (((: Eve ti ime za dečaka, a uz to se i slaže - Mario! Imam druga Maria, jako milo biće. @ Dani - hihi meni je kum u Mb, unuk mu se zove Aleksej. Inače, sinoćke bilo na TV, najčešća imena prošle godine u Slo su bila Lara i Luka (meni se tako đa Lara, ali muž nije hteo ni da čuje)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 10:09:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Trco pa lepa su imena. Ne svojstvena njima. Sl godine kad predjemo, ocekujemo te
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:08:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dunja ili Jana? Meni je Dunja postalo precesto a samo sam za jednu devojcicu cula da se zove Jana. I jedno i drugo. U okruženju imamo više Dunja i Jana
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:29:18
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Eve ti ime za dečaka, a uz to se i slaže - Mario! Imam druga Maria, jako milo biće. Dario i Mario, mm je pao u nesvest, i ja sam to jednom pomenula Sad je smislio Relja, nista ni sa cim /: mislim, lepo je ime zaista, ali opet, kako da mu tepam?! Ustvari, mogu kako hocu, bratanici Milici njena baba tepa Duca?!?!?! Juce me je zvao sestric (6 godina) da me piita da li bi nasa beba mogla da se zove Mihajlo, on bi to mnoog voleo Mi imamo samo jednu Janu u okruzenju, bas je lepo ime, za Dunju ne komentarisem, bicu pristrasna ((: a imamo i jednu Janju, to mi je nekako tesko za izgovoriti...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:39:54
|
|
|
|
buba m
|
Dario i Mario su retka imena! (Podsećaju me na onu igricu Super mario i onaj brat kako mu se zvaše) Sare i Jane su baš česte. Radim u školi i mogu vam reći, u odeljenjima imamo i po tri Sare, dve Jane... a o Elenama da vam ne pričam. Lara je baš lepo i retko ime. Mnogo je lepo!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:43:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni se ne dopada ni Dario ni Mario.. baš su k'o iz crtaća
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?