Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:06:28
|
|
|
|
17 joka
|
mi se nadamo da ce ova VTO,uspeti ,imena smo odavno odabrali za devojčicu Lena ili Nađa dečake: Vasilije ili Vukašin Nina,ma ok je i Đoković skroz ekstra!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:13:07
|
|
|
|
Maja31
|
Posto mislimo da ce biti , izabrali smo Dunja. Ukoliko je doktorka pogresila pa bude , jer mi nije potvrdila sta je, bice Mateja, Pavle ili Vukasin. Starija cerka nam je Milica, i ona i tata navijaju za Dunju.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:17:46
|
|
|
|
Anoniman
|
A da, za curicu meni je najlepše ime Olivera, pogotovo zato što nije često u poslednje vreme, ide mi uz Mihajlo, i bilo bi preslatko da budu "Miša i Olja" E sad, treba obrlatiti i mm ako saznamo da je curica Mada kako vreme odmiče, sve mi se više čini da je još jedan bato...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:17:46
|
|
|
|
minna
|
Djokovic Mada nevezano za njega meni je Novak bas lepo ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:24:45
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Konstantin Teodora Sjajna! IZVORNA PORUKA: n i n a A da, za curicu meni je najlepše ime Olivera, pogotovo zato što nije često u poslednje vreme, Kao moja mama.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2012 23:46:12
|
|
|
|
tatjan@
|
Decko Sergej Devojcica Larisa Jedva cekam da saznam sta je u pokloncicu Volim ruska imena sta cu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 7:42:08
|
|
|
|
MASHKA
|
Mi najverovatnjije čekamo Feđu!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 8:07:03
|
|
|
|
Shishica
|
Devojcica Lena. Decak.. ne razmisljam jos o tome da ce biti decak Verujem od samog starta da je devojcica dok se ne dokaze suprotno..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.8.2012 18:38:29
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Sin je Miljan. Mislim da ce biti Vanja promena imena definitivno ce biti Iva
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 18:47:33
|
|
|
|
M.mama
|
Nemam pojma kako cemo mi da izaberemo ime za dete. Ne znamo pol i treba nam i musko i zensko. Ono koje ja pomenem mm se ne svidja i obrnuto... Meni se svidjaju Mateja, Filip, Andreja... Zenska Natalija, Nikolina, Jovana... Prezime nam je francusko a zivimo u Srbiji pa malo imamo problema sa uklapanjem. Inace, ova muska koja sam nabrojala su po forumima toliko popularna a ja ne zelim da m ise dete zove kao vecina!
< Poruku je uredio M.mama -- 26.11.2012 18:49:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 19:01:48
|
|
|
|
MASHKA
|
ipak Aleksa!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 19:52:47
|
|
|
|
Cindarella
|
Bice Janja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:18:11
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Bice Janja. prelepo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:21:19
|
|
|
|
bojanica7
|
cindika, divnoooo je janja :) bas je onako slatko i micasto :) super nasa ce biti marta :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:21:34
|
|
|
|
Cindarella
|
Samo da znas,ako mojoj devojcici nikne puza mm zeli da se zove Aleksa.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:24:20
|
|
|
|
Cindarella
|
Bojanice,i ja sam zelela da se nasa zove Marta,ali je mm bio protiv,jer ga asocira na Martu Savic. Strasan je. Ali dobro,navikla sam vec na Janju,tako je i oslovljavamo,mm prvo sto uradi kada se probudi,pusta mi Bajagu i lepu Janju ribarevu kci.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:27:55
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Samo da znas,ako mojoj devojcici nikne puza mm zeli da se zove Aleksa. hahaha...ne niči sada piše tako lako, dobri su današnji UZ! jel beše prvi dečak?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:30:49
|
|
|
|
Cindarella
|
Deckonja. Ja jos uvek ne mogu da poverujem da nosim devojcicu,valjda sto sam je toliko dugo prizeljkivala,ne znam.Jos jedan uz da mi potvrdi,i bicu mirna,obecavam,necu pominjati puze.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:31:30
|
|
|
|
bojanica7
|
jeste, prvi je mateja :) koji sam ja advokat cindi, ja nikad cula za marti savic sad cu guglam
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:31:43
|
|
|
|
MASHKA
|
znam kako ti je, i ja ne verujem da je dečak dok ga ne vidim!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.11.2012 20:39:40
|
|
|
|
Cindarella
|
Bojanice,pa kako ne znas zenu od Mileta Kitica? Bolje idi na yt. Maso,jos malo i stize ti dokaz.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 7:59:59
|
|
|
|
bojanica7
|
jaaaooo kad nisam pala sa fotelje ukucam i pusti prvu [esmu, a ono neka pesma "tresi mesi" eeeeej, pa to je komicno no, ja ovu pesmu sve vreme pevam otkad smo odlucili da bude marta http://www.youtube.com/watch?v=mu3NN7VvYRI
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 8:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi čekamo našu Natašu.... Kaže katolički kalendar da je imendan 1.12. pa bi baš bilo simpatično da nas obraduje na svoj imendan
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.11.2012 8:39:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako lepa tema! Uz dobro jutro, želim vam svima da u miru i sa osmehom na licu dočekate svoje Olje, Feđe, Marte i ostale bebirone
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: