Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:21:21
|
|
|
|
tijatija
|
Nikola, to mi je zelja jos od rodjenja , rekla sam mm da nema da se mesa ako je deckic , jos nam je i slava Nikoljdan tako da ako dr. nije pogresao bice ovaj put kako ja kazem Inace je on rekao Zarija ali meni se nesto nesvidja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:25:14
|
|
|
|
cockic
|
tijatija lepo je ime Nikola od mog devera se tako zove sin,mada jedino sto je bas cesto.u proteklih par godina je prvo ime po davanju.mada mi smo maloj dali Lena a sad lena ima bas dosta salim se pa kazem kako ce biti sve devojcice u vricu te generacije LENA bolje mi sad zvuci i Lenka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:30:36
|
|
|
|
tijatija
|
Ima bas puno Nikola ali to mi je nekako ime sto neizlazi iz mode (barem meni) Ja inac volim moderna imena ali mm bas je protivnik toga, jada sam se pitala imala bi cerke Mirjam, Katja i Mariola ali se nismo uspeli dogovoriti
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:35:43
|
|
|
|
red3lilu
|
Ja imam Nikolu od 4 godine i za divno čudo u vrtiću od 30 dece iz grupe nema ni jednog , ali zato ima 3 Stefana :) Inače rađena je statistika 100 najčešće davanih imena u Srbiji u proteklih 40 godina i na prvom mestu suuuuuuuu: Milica Nikola
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:39:51
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: red3lilu Milica Nikola Ova dva imena su mi najlepsa, samo sto od devera cerka se zove Milica pa ja nemam ni jednu. Inace smo nas dve bivse sugradjanke mozda ima to veze sto nam se svidja isto ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 11:27:41
|
|
|
|
jole82
|
Konstantin Teodora
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 20:33:11
|
|
|
|
dAKi89
|
Aron za decaka, Noemi za devojcicu. Ovaj put ce biti mali Aron
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 21:35:41
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Jovan ,vec odabrano
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 21:49:34
|
|
|
|
MicinaMama
|
Imam Milicu,a sada ce biti Dunja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 21:53:57
|
|
|
|
Okica sljokica
|
A da i imamo Martu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.6.2012 21:58:31
|
|
|
|
2002m
|
Sin je Miljan. Mislim da ce biti Vanja
< Poruku je uredio 2002m -- 20.6.2012 21:59:40 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 13:59:29
|
|
|
|
adulence
|
ako bude bice Andrija,a ako bude bice Iva...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:04:22
|
|
|
|
anajid
|
Mi jos nismo.Znamo da su dva decaka,imamo neke predloge ali nismo jos sigurni.Mozda Aleksa i David.Meni se svidjaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:07:57
|
|
|
|
MicinaMama
|
Meni npr da je bio sada sin zvao bi se Milos....ali meni se takodje mnogo svidja ime Kosta. Moj tata se zoveKonstantin pa mi nebi smetalo da mi se sin i zove po njemu ...ali to mm nebi sigurno odgovaralo...zato bi dao Milos jer se njegov otac zove Milenko (u pocetku se zvao milos ali mu majka promenila ime jer nije od tuge mogla tako da ga zove,a dala mu ime po pokojnom bratu)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:10:18
|
|
|
|
Torbica
|
Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:12:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:33:31
|
|
|
|
Snelle
|
Pepeljugo, ja ni jedno ne znam kako bih smislila. Kad su muška imena u pitanju, tu baš nemam ideje. Svidja mi se npr ime Pavle.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 14:46:51
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva Joj Pepeljugo i mi se jos predomisljamo.Ja sam bila ubedjena da su devojcice,pa sam smislila 1000 imena,a za decake bas nemam pojma. Da bice im super,tri brata,mala razlika,bas ce se lepo druziti a i meni ce biti veselo sa njima
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.6.2012 15:57:17
|
|
|
|
viking
|
Kao onaj pevač IZVORNA PORUKA: Torbica Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.7.2012 10:37:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic I sad koju želju detetu ispuniti?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2012 19:07:57
|
|
|
|
lokica77
|
Evo mojih top two: - Katarina - Bogdan
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.7.2012 23:16:01
|
|
|
|
blackmagic
|
Odlucili smo da se bebac zove Ivan Stariji sin je Nikola Mislimo da je to ok..da se slaze i da lepo zuci..sta vi kazete?
< Poruku je uredio blackmagic -- 15.7.2012 23:18:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 2:05:46
|
|
|
|
Bebilina
|
Mmovom drugu sa faxa se pre 3 dana porodila cura i dali su joj ime koje smo mi odabrali ako bude devojcica... Sad ne znam sta da radimo... Ime nije cesto i popularno, pa da bude ok, malo je i neuobicajeno pisanje i sve... Mm jos ne zna, al mislim da njemu nece da smeta... Meni smeta, necu da neko posle kaze da smo kopirali... Bezveze...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 8:57:53
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic I sad koju želju detetu ispuniti? Mihajlo i Danilo .. meni je bas slatko a nije loše ni Đoković
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.7.2012 9:01:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Još ne znamo šta čekamo, mada se meni jako dopada ime Momčilo za dečaka i ide mi uz Mihajlo. Ali ne znam šta da radim što se tog imena tiče- moja baka je imala brata sa tim imenom koji je mlad stradao, pa me hvata panika (ona sujeverna ). Videćemo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?