Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 17:05:51
|
|
|
|
mejvis
|
JellK ja glasam za Vukašin!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 17:13:38
|
|
|
|
jabukica
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Da, isto kao Jelena, kao u pesmi..... http://www.youtube.com/watch?v=kNq7lAlgSWI mejvis čim sam pročitala ime, i ja sam se setila te pesme , lepo je ime Selena, samo je malo neobično, nesvakidašnje, što ni u kom slučaju nije loše, već samo dobro, devojčica sigurno neće imati imenjakinju u razredu, kao što se često ranije dešavalo da imaju tri - četiri Dragane, Jelene, Maje i sl...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 17:23:56
|
|
|
|
mejvis
|
A ima pesmu, što gomila poznatih imena nema! Hvala Jabukice
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 18:32:09
|
|
|
|
isidora88
|
meni je lepo selena ali kad kad se izgovara seeleena,ne tako kao u toj pesmi svidja mi se i naDJa a i nađa
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 18:58:28
|
|
|
|
slavica.
|
Ja nikako ne mogu da odlucim za ime! Jedino koje mi je trenutno u glavi je-David. Ali cak ni za to nisam bas bas sigurna,ali eto,za sada je jedina opcija....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 19:08:29
|
|
|
|
crazymama
|
ja nisam cula za taj izgovor, a ni za ovu pesmu vise mi se dopada izgovor sa akcentom na drugom E, ovo me podseca na zelena :) (nemojte da se ljutite, stvar ukusa ;))
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 19:43:50
|
|
|
|
mejvis
|
Ma kavi da se ljitim, i mm će da je zove Seleena a sigurno i 90% drugih ljudi, meni su lepa oba ali mi je na prvom e bolje, tako da, neka ona odluči pa neka se buni posle!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 19:46:33
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: JellK Ali cekamo decaka i jos se nismo odlucili za ime,Vukasin,Vasilije ili Stevan a jos koji dan do porodjaja! Meni Vasilije.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 19:57:49
|
|
|
|
Biserce
|
Mi smo odluku prepustili kumu, al' sve nesto mislim da ce biti Vasilije...ja sam inace bila za Petar, nekako mi zvuci extra Petar Lazovic, ali mm se ne slaže jer mu se deda tako zvao koga se bas i ne seca i ne mirise ocevu familiju tako da je otpalo:-(
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 20:01:02
|
|
|
|
isidora88
|
jelik i biserce - vasilije
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 20:20:38
|
|
|
|
crazymama
|
i moj sestric se zove vasilije, rodio se pre tri nedelje :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 20:55:35
|
|
|
|
JellK
|
IZVORNA PORUKA: jabukica Jellk Nađa je baš lepo ime, i mi se dvoumimo između Nađa i Tijana, ali baš Nađa (međutim u inostranstvu bi to bilo isto ime NaDJa), JellK pretpostavila sam da se zoveš Jelena (prezime ti je na K jel tako ). Hmmm.. za muško ime, pa ni mi nismo razmišljali, mada smo bili rekli da hoćemo za svaki slučaj, ako nas iznenadi, ali nemamo ni predlog imena. JellK ja navijam za Stevan. Meni je Nadja bas lepo ime,NaDJa mi je nekako tesko za izgovor mada i to moze da prodje. Kazu da su sve Tijane lepe Mm se najvise svidja Stevan ali imam fore jos pet dana da se smislim a mozda i manje Ovo ostalo si pogodila,jeste Jelena K,umetnicko Jellena
< Poruku je uredio JellK -- 14.2.2012 21:00:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 23:10:53
|
|
|
|
Biserce
|
O, Jellk, umetna mala:-D:-D
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 23:16:01
|
|
|
|
^iva^
|
ilija i izboricu se sa svima za to ime odlucila sam danas konacno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.2.2012 6:07:08
|
|
|
|
JellK
|
IZVORNA PORUKA: Biserce O, Jellk, umetna mala:-D:-D O da,to se posebno odnosi na umetnost prezivljavanja bez para Jos mi nisu dali platu,kasne samo 20 dana
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.2.2012 6:10:47
|
|
|
|
JellK
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ ilija i izboricu se sa svima za to ime odlucila sam danas konacno Moj bratanac se zove Ilija,ima cetiri meseca i mnogo je sladak.Ima dve sestre koje su mu dale to ime jer su zaljubljene u jednog Iliju sa kojim idu u vrtic Tako da tvoj malisa ima predispozicije da zavodi cice po vrticu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.2.2012 14:44:15
|
|
|
|
Makica99
|
Jellk, i meni se svidja najvise Vukasin Pa da ga zovu Vuka, to mi je bas nekako lepo, mada pretpostavljam da se vecini ne dopada nadimak Vuka, meni je nekako mnogo slatko. Nas beban ce biti Danilo, onako Daniiiilo, ne onako sa naglaskom na prvom slogu kako izgovaraju u CG . Jeste da cu celoga zivota da pi im sto ce ga svi zvati Daca, jer je odvratno, ali moracu da istrpim nekako . NaDJa mi je lepo, a kad smo vec kod toga i KaTJa zvuci lepo.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2012 19:58:13
|
|
|
|
peca
|
Ja jos nisam, i mislim da ce to biti najveci problem
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2012 20:20:14
|
|
|
|
Jelena80
|
Nas spisak umesto da se smanjuje, on se povecava. Svidjaju nam se sledeca imena: Neda (sto je favorit mog muza), Emilija, Andjelija (sto je moj favorit), Sofija, Jana, Ana. Ja kakva sam neodlucna nema ni da odlucim dok se ne porodim. :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.2.2012 20:26:20
|
|
|
|
peca
|
Jelena a kad je tebi termin nemas ticker Ja bas imam problem da se "srodim" sa bilo kojim imenom, a koliko vidim na menije da odlucim, mm-u je svejedno Ne pomaze ni sa predlozima Meni je za sada Ana ok, ali ni sa tim resenjem nisam zadovoljna, a necu imati mnogo vremena za razmisljanje Da je decak odlucila bih se za 5 min. Za devojcicu bas imam problem
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.2.2012 0:40:28
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Jelena ja glasam za Nedu. Ja se tako zovem, i bas sam zadovoljna svojim imenom. Nama su za sada u opticaju Sofija i Ognjen. Sofija mi se svidja od kada sam u gimnaziji procitala Sofijin svet (sofija je inace mudrost), a Ognjen jer ce biti lavce ( kao i mama ) pa kao vatreni.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 18.2.2012 19:40:12
|
|
|
|
Jelena80
|
Meni je termin 4.4. Za sada Neda "vodi", mada samnom nista nije sigurno. :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2012 12:00:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva sam se izborila sa md za zensko ime , on je hteo Marta ali jutros je popustio i ako bude zensko bice Tamara Ako bude decak on daje ime i bice Tadija .
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 19.2.2012 13:37:11
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Jao zene blago vama a ja ni ideju nemam Bice beba No1 bo 18 rodjendana pa posle nek odluci samo.. Mi neznam kog smo pola
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.2.2012 21:50:43
|
|
|
|
Catalina.
|
Mi smo se dogovorili ako bude sin zvace se Veljko,a ako bude cerkica dacu sve od sebe da se izborim da bude Valentina....posto mm bas i nije odusevljen tim imenom...A prezime nam je na V tako da mi se bas svidjaju te kombinacije...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?