Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.12.2011 22:03:53
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Imam osećaj da je "ižvakano" za ovo vreme, koliko puta smo ga spomenuli. znam taj osecaj, nama se to desilo sa imenom Dunja...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 1:39:40
|
|
|
|
Sakiedi
|
A sta mislite o imenu Rajan?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 11:44:22
|
|
|
|
Bebilina
|
Meni se svidja Rajan. Ima i lepo znacenje ("kralj") a nema nadimak. Hocete ga tako pisati ili Ryan?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 11:47:34
|
|
|
|
Olga75
|
pa trebalo bi da pisu kako ti kazes da napisu moja cerka je Marija i maticarka je pitala mm kad je prijavljvoa Maria ili Marija
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 15:00:28
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: crazymama IZVORNA PORUKA: New Mom Imam osećaj da je "ižvakano" za ovo vreme, koliko puta smo ga spomenuli. znam taj osecaj, nama se to desilo sa imenom Dunja... joj, nama sa imenom Stasa nekako postalo bezlicno...Petra je sad aktuelno
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 20:09:17
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Mi nosimo devojcicu,a tata je izrazio zelju da se zove Maja posto ce se roditi u maju.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.12.2011 23:51:36
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa Mi nosimo devojcicu,a tata je izrazio zelju da se zove Maja posto ce se roditi u maju. Dobra ideja! Recimo za devojcice rodjene u julu ime Julija Ali sta ako porani ili zakasni? Meni je termin 30-i jul... Mi imamo ime za devojcicu koje nam se oboma dopada, ali nije lako za izgovor na srpskom, tako da ce verovatno morati da otpadne
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.12.2011 5:15:09
|
|
|
|
Sakiedi
|
Hvala Bebilina. Pisali bi Ryan ako ostane to ime jer smo za proslog decaka cekali poslednju nedelju i onda se odlucili za ime Alex. Cini mi se da je za zensko ime mnogooo lakse... Slatke muke
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.12.2011 23:48:10
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa Mi nosimo devojcicu,a tata je izrazio zelju da se zove Maja posto ce se roditi u maju. Dobra ideja! Recimo za devojcice rodjene u julu ime Julija Ali sta ako porani ili zakasni? Meni je termin 30-i jul... Mi imamo ime za devojcicu koje nam se oboma dopada, ali nije lako za izgovor na srpskom, tako da ce verovatno morati da otpadne ako zakasni, tu je ime Augustina :))) inace, ja se zovem maja, a rodjena sam u sred novembra ;) nasa beba ce se zvati Minja, jer je moj muz otkako smo dobili rezultat amniocenteze da je zdrava i prava poceo tako da je naziva, a pre smo samo konstatovali da je ime lepo... i tako, ja napisem jednom drugaru kako nam Minja stize u aprilu, a on meni "SUPER, ALI I DALJE NE ZNAM DA LI JE DECAK ILI DEVOJCICA" e, bas me briga!! i meni je super Minja
< Poruku je uredio crazymama -- 23.12.2011 0:02:36 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 9:53:24
|
|
|
|
Anoniman
|
mene mm izludjuje, stalno odugovlaci. krajnji rok mu je bio prethodni vikend kad smo suzili izbor na tri imena: Marina, Olga i Adriana (Adriani). I kao odlucimo se za Marina. Juce pricam sa mojima i kao njima se ne dopada, dok im Hristina (koje je ranije bilo u izboru) super zvuci i bas se lepo slaze uz prezime. I onda mm krene opet i o tom imenu i sad trazi ovaj vikend da bi razmislio o ta dva (Marina i Hristina). grrrrrr
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 11:19:18
|
|
|
|
maslackic
|
palepo curica neka se zove Adriana...meni se bas svidja mislim da mozes tm u da predlozis da napravis anketu na RR i da to bude konacan izbor...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 11:52:20
|
|
|
|
Mama 78
|
Kod nase prve devojcice nismo pricali o imenu samo sam jedno jutro ustala i rekla muzu Kata i to je bilo to.Odmah se slozio i on i familija.Sad je vec godinu dana unazad bilo ako bude devojcica Jana,ali u jednom trenutku neko je spomenuo Julia i vise je niko nije zvao Jana.Tako da ce definitivno biti Julia ili Juilja oko toga se samo pregovara!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 16:14:18
|
|
|
|
crazymama
|
nezgodno je to sa jednim slovom razlike, uvek ce vam neko gresiti ili u dokumentima ili u izgovoru... jedan moj poznanik je cerku nazvao Jona, hteo je da bude posebno, a vec godinam se nervira sto je svi zovu jana ili kad je negde upisuju obavezno napisu jana, pa mora da ih ispravlja...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 16:19:19
|
|
|
|
Inica
|
Ja sam vec pominjala da bih volela da mi se cerkica zove Masha, al mm hocje Minja.. Ja ne odustajem od svoje zamisli, ali stvar je u tome sto sam ja za prvo dala ime, pa nije fer da je odlucujem za oba.. Pa sam mu na kraju rekla sta ako se ona rodi, ja je pogledam- a ono- ne lici mi na Minju To naravno nije upalilo Videcemo vec..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 17:10:37
|
|
|
|
mejvis
|
Mi smo se za sada odlučili za Selena, ako ne bude izmena do kraja. Nekome se sviđa, nekome je bezveze....šta ću ja, meni je lepo. Ja sam predložila Alisa, Klara, Kalina i Selena.Mm je izabrao Selena. I još mnogo imena je otpalo još u 1. krugu koje sam predlagala. Mm hoće Milica a meni se to ne sviđa, stavila sam veto na to ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.12.2011 18:15:13
|
|
|
|
crazymama
|
ma kakva milica... kao moja svekrva inice, znaci imacemo dve minje :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.12.2011 22:23:48
|
|
|
|
cicimummy
|
Petar :) Tad smo se verili,a tad je i zacet :) Tog jutra sam uradila test i bio je negativan...mozda pedeseti test u mesec dana :D Plakala sam do podneva...i govorila sebi kako nikad necu zatrudneti...onda je dosao mm i zaprosio me i jedino te veceri nisam razmisljala o pravljenju bebe vec o tome da me je mm zaprosio na izvanredan nacin ,opustila se oslobodila jajasce i napravila bebana :D
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.2.2012 12:19:14
|
|
|
|
NataliS
|
Mi jos uvek ne znamo pol deteta, a sledece nedelje ulazimo u deveti. MM nece da se izjasni, a ja sam toliko u tome da me ponekad zaboli glava. Za devojcicu mi je lepo Selena i ima ok znacenje-Mesec, plodnost. Za decaka David ili Relja Ja predlazem, a mm samo cuti, tako tvrdoglavo da me nervira. Sve to obrazlaze: Kada se rodi, sam/a ce da se nazove. Mislim se, hoce to, ali za godinu dana
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.2.2012 13:55:02
|
|
|
|
mejvis
|
Natali i nama su prvo rekli da je dečak pa smo se dogovorili da bude Relja a posle kad su nam rekli da je devojčica odlučili smo se za Selena ! Selena je sa akcentom na prvom e!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 13.2.2012 18:34:11
|
|
|
|
NataliS
|
Dabome, na prvom Vecina akcentuje drugi slog. Jedino sto mi se nije dopalo kod imena, jeste sto Mesec izlazi nocu. Ali i tu imamo resenje...jedini je koji daje prirodno svetlo u noci. Nesto kao svetlo na kraju tunela Divno ime! (mm ga ne voli, ali...ali, ali, avaj ali)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 9:51:35
|
|
|
|
mejvis
|
Ni moj nije baš oduševljen ali šta da mu radim! Pripretila sam mu da može jedino da bude Barbara a to ime mrzi jer kaže da su sve ku e koje zna Barbare! Tako da sada ćuti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 10:42:46
|
|
|
|
crazymama
|
kako to mislite sa akcentom na prvom e? jel isto kao Jelena? ja selena izgovaram kao se+lena :)
< Poruku je uredio crazymama -- 14.2.2012 10:43:09 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 11:36:58
|
|
|
|
JellK
|
Meni je bas lepo ime Selena! Mm je hteo devojcicu i da se zove NaDJa,ne Nadja (ne dj nego DJ-kao nasa pocetna slova imena,Dusan i Jelena) Ali cekamo decaka i jos se nismo odlucili za ime,Vukasin,Vasilije ili Stevan a jos koji dan do porodjaja!
< Poruku je uredio JellK -- 14.2.2012 11:38:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 13:08:33
|
|
|
|
jabukica
|
Jellk Nađa je baš lepo ime, i mi se dvoumimo između Nađa i Tijana, ali baš Nađa (međutim u inostranstvu bi to bilo isto ime NaDJa), JellK pretpostavila sam da se zoveš Jelena (prezime ti je na K jel tako ). Hmmm.. za muško ime, pa ni mi nismo razmišljali, mada smo bili rekli da hoćemo za svaki slučaj, ako nas iznenadi, ali nemamo ni predlog imena. JellK ja navijam za Stevan.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.2.2012 17:00:54
|
|
|
|
mejvis
|
IZVORNA PORUKA: crazymama kako to mislite sa akcentom na prvom e? jel isto kao Jelena? ja selena izgovaram kao se+lena :) Da, isto kao Jelena, kao u pesmi..... http://www.youtube.com/watch?v=kNq7lAlgSWI
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?