Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.2.2012 22:01:23
|
|
|
|
New Mom
|
Valentina je baš zanimljivo.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 25.2.2012 11:05:07
|
|
|
|
Catalina.
|
Jeste,bas mi je slatko...to je moja mama smislila tek nedavno i bas mi se svidelo,a za decaka se znalo od pocetka da ce biti Veljko...mada po svemu sudeci bice decak tako da necu morati da se borim za ime...od muskih mi je inace jos lepo Todor i Teodor...Aleksandar mi je najlepse musko ime jer je tako mocno i svetsko,ali mislim da svaki Aleksandar na kraju ispadne Aca ili Sasa tako da sam brzo odustala od te ideje...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 25.2.2012 11:10:03
|
|
|
|
crazymama
|
pa i valentina bi ti ispala vanja, 100% :) mm je aleksandar aca... i mene nervira to aca...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 25.2.2012 11:17:32
|
|
|
|
Catalina.
|
ne dam da bude Vanja :) mada moze to da se resi...moja kuma radi u vrticu i ima u grupi jednog Aleksandra...on insistira da ga tako zovu jer su ga roditelji tako naucili,i kad mu neko kaze Sasa ili Aca on ih ispravlja..to je sve stvar volje...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 25.2.2012 11:47:49
|
|
|
|
crazymama
|
ja sam juce naletela na ime DIMITRA, nije lose...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.2.2012 14:47:42
|
|
|
|
DJURICI
|
mi smo do sada imali vise izbora prvo je bila Djurdja pa je bila Tara i sada je trenutno Ruzica... ali i dalje nismo sigurni....
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.2.2012 14:58:18
|
|
|
|
MaryJane
|
Moja starija ćerka je Vanja, a ova će biti Milica.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.3.2012 22:25:54
|
|
|
|
Cunce
|
mi smo se dogovarali i za musko i zensko ime jer nismo hteli da pitamo kog je pola bebac usput smo smislili i koje ce ime dobiti mladji sin, ako ga bude bilo tako da, buduci da je decko, imamo ime u shteku i za sledeceg bepca, bio bata ili seka jos ako nam dodju i bata i seka, bice savrseno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2012 18:50:10
|
|
|
|
Jovana93
|
Ako bude decak bice Jakov, ali ako bude devojcica, nemam pojma. I nijedno ime mi se nista preterano ne svidja.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.5.2012 18:02:19
|
|
|
|
mlada_mama
|
- LAZAR - TARA tata se ne pita salim se, njemu se svidja ADRIAN za djecaka, medjutim za curicu i ne spominje, tako da ja navijam za da mama da ime
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.5.2012 22:33:03
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Catalina. Aleksandar mi je najlepse musko ime jer je tako mocno i svetsko,ali mislim da svaki Aleksandar na kraju ispadne Aca ili Sasa tako da sam brzo odustala od te ideje... A ja jer je mm Aleksandar (omeo mi dečije planove kako će deca da mi se zovu ). Na žalost, on sam ne voli svoje ime pa je "dobrovoljno" Saša.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.5.2012 1:57:55
|
|
|
|
crazymama
|
jovana, jakov je bas lepo ime :) meni nesto pade na pamet ime dijana... ne za moje dete, nego ako neko razmislja, eto predloga :) ja sam sa decom i imenima zavrsila do daljeg :))) p.s. sad kad pogledam jovana i jakov su mi super kombinacija...
< Poruku je uredio crazymama -- 31.5.2012 1:58:39 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.5.2012 9:49:04
|
|
|
|
red3lilu
|
Kada smo birali ime za prvo dete nismo još znali ni da li će biti dečko ili devojčica, ali je jednoglasno bilo Nikola, kasnije se ispostavilo da je tu bilo i malo instinkta jer za ime za devojčicu nismo mogli da se opredelimo Sad čekamo devojčicu, nismo imali privilegiju biranja imena već je to naš Nikola unapred definisao, za dečaka je izabrao Lazar a pošto će dobiti seku zvaće se Sara naravno, bilo je tu pokušaja kao što su Burgija, Šarafko, Solfis, šta ćeš mali je još pa ne zna
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.6.2012 10:55:34
|
|
|
|
Cunce
|
Mi smo se još odavno dogovorili i za muško i za žensko ime jer nismo hteli da pitamo za pol Ali se dr omaklo, pa rekla. Tako da ostaje Džon. Ili Sunčica, ako je dr pogrešila
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.6.2012 11:02:39
|
|
|
|
Okica sljokica
|
Lilu ,Burgija Mi smo smislili ,konacno,Jovan . A za Martu smo i pre njenog nastanka znali
< Poruku je uredio Okica sljokica -- 11.6.2012 11:03:05 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.6.2012 14:15:13
|
|
|
|
REBEKA ZEKA
|
Cao ! Ne pisem cesto ali svaki dan vas pratim na raznim temema Nego da ne duzim.Imam dve cere Valentinu i Magdalenu,volim duga imena jer imaju puno nadimaka,pa mogu da biraju same - Tina,Nina,Masa,Lena... Sada sam 27. nedelja i pokusavam da se naviknem na ime pre rodjenja Strahinja ili Aleksandar Aleksandar jako lepo i mocno ime sa gomilom glupih nadimaka Strahinja ,staro ime, takodje jako,ali skroz bez nadimaka ,bar nekih normalnih Svi smo totalno neodlucni ! Pomozite !
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.6.2012 15:38:46
|
|
|
|
Bebilina
|
Mi imamo 3 imena + srednje za decaka i 1 ime + srednje (mozda, nismo jos 100%sigurni za srednje) za devojcicu. Mala zna ime za devojcicu i svidja joj se, mada je ona predlagala da bude Dejzi (Daisey) Za decaka je jedan od izbora za ime iz prve trudnoce, a druga dva su od sad. Tata ima favorita i mislim da ce to biti. Nije srpsko, ali se lako izgovara prevedeno. A srednje ime za decaka bilo i ostalo jos od kada je mm imao 14god. Meni se svidjaju imena Jakov (dodatno zato sto je biblijsko) , Vanja. Aleksandar moze biti i Alek ili Aleks. Te nadimke volim, modernije od Aca i Sasa zvuce... A Sasa mi je lepo za devojcicu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 9:35:24
|
|
|
|
iskra05
|
I mi smo totalno neodlucni! Bata bi da mu se zove seka Lea (on je Luka), mm je za Stasha,a meni se svidja Iris ili Srna, a mozda i Iskra .A kuma nam se neki dan porodila,pitali su nas za ime,poslali smo Rastko, Tadija i Teodor
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 9:39:03
|
|
|
|
Rada T.
|
Luka (rođen) Lazar (na putu) Lenka (ako Bog da)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 9:43:05
|
|
|
|
slavica.
|
Mi smo definitivno odlucili,bice David U stvari je to ime u kombinaciji od pocetka,ali sam ja ostavljala prostora,kao-ok,nije to 100%,mozda nam i nesto drugo padne na pamet. Ali nije. David definiticno
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 9:48:18
|
|
|
|
cockic
|
rado bas lepa imena i svidjaju mi se sva su na L bas zanimljivo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 13:13:50
|
|
|
|
Rada T.
|
IZVORNA PORUKA: cockic rado bas lepa imena i svidjaju mi se sva su na L bas zanimljivo pa kad smo počeli na L pa da ne menjamo
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 14:18:31
|
|
|
|
Cunce
|
Znači možemo i unapred da pričamo John (Džon) - čekamo ga ovih dana Planiramo: Fransoa, mlađi brat Sunčica, ako bude seka Znači, za sledeću bebu smo obezbeđeni, bio bata ili seka Pa ako sledeća bude suprotnog pola, opet imamo ime Biće mozganja jedino ako dođu još dva dečka ili dve devojčice
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:14:28
|
|
|
|
MicinaMama
|
Moja je prva Milica,sada cemo dati ime Dunja....lepo mi to ime,neko kaze vockasto ime ali mene asocira na neznost,toplinu,miris. Milici kako smo dali ime i takva je,neverovatno joj pristaje,sva i jeste mila i draga,ma nema ko joj se ne divi zbog njene dragosti i uvek se svima nasmesi. e sada ako trece dete bude musko dala bih ime Milos,mada to je vise zelja mog muza ali meni je takodje lepo ime Kosta.Ja sam malo vise zagrejana za domaca imena.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.6.2012 17:16:33
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: cockic rado bas lepa imena i svidjaju mi se sva su na L bas zanimljivo Moja LUNA
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?