|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
12.6.2012 17:21:21   
tijatija
Nikola, to mi je zelja jos od rodjenja , rekla sam mm da nema da se mesa ako je deckic , jos nam je i slava Nikoljdan tako da ako dr. nije pogresao bice ovaj put kako ja kazem user posted image
Inace je on rekao Zarija ali meni se nesto nesvidja

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1276
12.6.2012 17:25:14   
cockic
tijatija lepo je ime Nikola od mog devera se tako zove sin,mada jedino sto je bas cesto.u proteklih par godina je prvo ime po davanju.mada mi smo maloj dali Lena a sad lena ima bas dosta salim se pa kazem kako ce biti sve devojcice u vricu te generacije LENA user posted image bolje mi sad zvuci i Lenka user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1277
12.6.2012 17:30:36   
tijatija
Ima bas puno Nikola ali to mi je nekako ime sto neizlazi iz mode (barem meni) Ja inac volim moderna imena ali mm bas je protivnik toga, jada sam se pitala imala bi cerke Mirjam, Katja i Mariola ali se nismo uspeli dogovoriti user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1278
12.6.2012 17:35:43   
red3lilu
Ja imam Nikolu od 4 godine i za divno čudo u vrtiću od 30 dece iz grupe nema ni jednog user posted image , ali zato ima 3 Stefana :)
Inače rađena je statistika 100 najčešće davanih imena u Srbiji u proteklih 40 godina i na prvom mestu suuuuuuuu:
user posted image Milica
user posted image Nikola
user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1279
12.6.2012 17:39:51   
tijatija

IZVORNA PORUKA: red3lilu

user posted image Milica
user posted image Nikola
user posted image

Ova dva imena su mi najlepsa, samo sto od devera cerka se zove Milica pa ja nemam ni jednu. Inace smo nas dve bivse sugradjanke mozda ima to veze sto nam se svidja isto ime user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1280
20.6.2012 11:27:41   
jole82
user posted image Konstantin
user posted image Teodora

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1281
20.6.2012 20:33:11   
dAKi89
Aron za decaka, Noemi za devojcicu. Ovaj put ce biti mali Aron user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1282
20.6.2012 21:35:41   
Okica sljokica
Jovan ,vec odabrano user posted image

(odgovor članu dAKi89)
Direktna veza do poruke: 1283
20.6.2012 21:49:34   
MicinaMama
Imam Milicu,a sada ce biti Dunja.

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 1284
20.6.2012 21:53:57   
Okica sljokica
A da i imamo Martu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1285
20.6.2012 21:58:31   
2002m
Sin je Miljan.
Mislim da ce biti Vanjauser posted image

< Poruku je uredio 2002m -- 20.6.2012 21:59:40 >

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 1286
23.6.2012 13:59:29   
adulence
ako bude user posted image bice Andrija,a ako bude user posted image bice Iva...

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1287
23.6.2012 14:04:22   
anajid
Mi jos nismo.Znamo da su dva decaka,imamo neke predloge ali nismo jos sigurni.Mozda Aleksa i David.Meni se svidjaju.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1288
23.6.2012 14:07:57   
MicinaMama
Meni npr da je bio sada sin zvao bi se Milos....ali meni se takodje mnogo svidja ime Kosta.
Moj tata se zoveKonstantin pa mi nebi smetalo da mi se sin i zove po njemuuser posted image ...ali to mm nebi sigurno odgovaralo...zato bi dao Milos jer se njegov otac zove Milenko (u pocetku se zvao milos ali mu majka promenila ime jer nije od tuge mogla tako da ga zove,a dala mu ime po pokojnom bratu)

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1289
23.6.2012 14:10:18   
Torbica
Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida user posted image user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 1290
23.6.2012 14:12:02   
pepeljuga
Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru user posted image
Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1291
23.6.2012 14:33:31   
Snelle
Pepeljugo, ja ni jedno ne znam kako bih smislila. Kad su muška imena u pitanju, tu baš nemam ideje. Svidja mi se npr ime Pavle.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1292
23.6.2012 14:46:51   
anajid

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Anajid, nosis decake? Bas ce biti lepo trojici brace, veliko drustvo za igru user posted image
Ja ne znam kako bih smislila tri muska imena, to bi bila muka ziva user posted image

Joj Pepeljugo i mi se jos predomisljamo.Ja sam bila ubedjena da su devojcice,pa sam smislila 1000 imena,a za decake bas nemam pojma.

Da bice im super,tri brata,mala razlika,bas ce se lepo druziti a i meni ce biti veselo sa njimauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1293
23.6.2012 15:57:17   
viking
Kao onaj pevač user posted image

IZVORNA PORUKA: Torbica

Cerkica mi se zove Anastasija, sin Djordje i sad cekamo Davida user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1294
9.7.2012 10:37:55   
Anoniman
Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga user posted image

Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice user posted image
Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic user posted image

I sad koju želju detetu ispuniti?user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1295
14.7.2012 19:07:57   
lokica77
Evo mojih top two:

user posted image - Katarina
user posted image - Bogdan

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1296
15.7.2012 23:16:01   
blackmagic
Odlucili smo da se bebac zove Ivan
Stariji sin je Nikola
Mislimo da je to ok..da se slaze i da lepo zuci..sta vi kazete?

< Poruku je uredio blackmagic -- 15.7.2012 23:18:04 >

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1297
16.7.2012 2:05:46   
Bebilina
Mmovom drugu sa faxa se pre 3 dana porodila cura i dali su joj ime koje smo mi odabrali ako bude devojcica... Sad ne znam sta da radimo... Ime nije cesto i popularno, pa da bude ok, malo je i neuobicajeno pisanje i sve...
Mm jos ne zna, al mislim da njemu nece da smeta... Meni smeta, necu da neko posle kaze da smo kopirali... Bezveze...

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu blackmagic)
Direktna veza do poruke: 1298
16.7.2012 8:57:53   
NadaR

IZVORNA PORUKA: n i n a

Mi još ne znamo šta čekamo, ali moje dete je imalo sinoć par predloga user posted image

Ako bude seka: Nevena, Jovana, Jena (Lena)-inače to su nam sve drugarice user posted image
Ako bude bata: Dimit'ije, Danijo, Djokovic user posted image

I sad koju želju detetu ispuniti?user posted image

Mihajlo i Danilo .. meni je bas slatko user posted image a nije loše ni Đoković user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1299
16.7.2012 9:01:41   
Anoniman
user posted image

Još ne znamo šta čekamo, mada se meni jako dopada ime Momčilo za dečaka i ide mi uz Mihajlo.
Ali ne znam šta da radim što se tog imena tiče- moja baka je imala brata sa tim imenom koji je mlad stradao, pa me hvata panika (ona sujeverna user posted image ). Videćemo

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here