Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:46:14
|
|
|
|
Tiziana
|
MA kad deci date imena,ona su za vas jedinstvena i najlepsa,bez obzira da li ih ima milion sa istim imenom ili nijedno. Moja deca su Lazar i Dunja, oboje su dobili imena zbog neke 'simbolike' i sad ne bih mogla ni da zamislim da se drugacije zovu.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 11:49:06
|
|
|
|
buba m
|
Ja još nisam odlučila oko imena za dečaka i baš nemam ideju. Ime za devojčicu sam znala od uvek, a za dečaka... Razmišljam o imenu Dragan. Nisam luda za tim imenom, u stvari vrlo sam ravnodušna ali mi se dever zove tako a najbolji je na svetu! Ako se ne zalepim za neko drugo, verovatno će biti tako.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.9.2013 17:22:15
|
|
|
|
cvećka
|
Super Mario i Luidji, i meni Khm, mm se zove Dario, doslo je do male zabune (((:
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 8:43:46
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ja uopste nemam ideju za ovu bebu koja stize oko NG, (a iskreno neznam ni da li je decak ili devojcica) tako da mi treba i musko i zensko ime,.. .Cerka mi se zove Kruna i jedina je sa tim imenom u vrticu i opstini, za sad, sto ne znaci da ce se za par godina svaka druga devojcica tako zvati.... a prelistala sam po netu imena,neke crkvene kalendare takodje i nista... cak sam i mm dala zeleno svetlo da moze da predlozi neko ime Tako da u zadnje vreme kad gledam domace filmove i serije cekam kraj i obavezno citam imena glumaca,rezisera,sminkera....pa mozda mi se nesto i dopadne,sto i vama preporucujem jer ima svasta zanimljivo...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:03:41
|
|
|
|
viking
|
Meni se sviđa ima Aurora, ali to ne smem ni da kažem mužu U stvari, meni se sviđaju ta inostrana imena na A, kao npr, Astrid, Amelia, Adela... Ali znam da nema šanse da prođe, neću ni da pokušavam...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:07:47
|
|
|
|
jole82
|
Moja matematicarka u osnovnoj se zvala Aurora
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:13:53
|
|
|
|
pipi_coco
|
Meni je lijepo ime Amelia ili Amelie (stransko). A za sada mi se za curicu jako sviđa ime Malina ......ali ne izgovara se kao voce nego hmm... kako da približim to ......... nego kao Alina samo dodajte M na početku eto a jesam ga zakomplikovala baš
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:25:33
|
|
|
|
viking
|
Pipi, ja znam jednu Malinu i jednu Malenu, isto se tako izgovaraju kao što ti kažeš (ali naravno da niko tako ne izgovara nego pogrešno) i lepo zvuče, ali ja generalno izbegavam sva ta imena uz koja mora da ide i neko objašnjenje. Zato ne volim ni varijacije tipa Sofia (Maria, Anastasia i sl) jer se na kraju ispostavi da se ne zove "Sofia" nego "Sofia bez j". Moja sestra se zove Marjana (bez i) i ceo život se tako predstavlja, "Marjana bez i", jer će je svakako pitati ako ne kaže sama. Da ne pričam o slinim greškama na dokumentima i sl. Jole, onda neću
< Poruku je uredio viking RR -- 4.10.2013 15:27:34 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:25:47
|
|
|
|
bea83
|
Aurora je bila Uspavana lepotica, to mi je jedina asocijacija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:26:35
|
|
|
|
pocahontas
|
ako bude devojcica bice sara, za decaka jos nemamo ime..
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:30:55
|
|
|
|
pocahontas
|
moja devojcica se zove saša i kad je mm prijavljivao, dobila je izvod iz mkr za decaka...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 15:47:48
|
|
|
|
viking
|
Pocahontas, upravo o tome pričam, zato sam odustala od nekih imena koja mi se baš dopadaju, jer prosto nisu praktična (a ja sam vrlo praktična osoba ) Sara je baš lepo ime, tako je trebalo ja da se zovem ali na kraju nisam. Na moju veliku žalost.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 16:01:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik, pa eto ideje Sara je svetsko ime.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 16:49:07
|
|
|
|
viking
|
Ana, zaboravljaš da imam jednog minera koji koluta očima na sve moje predloge Jednom sam rekla da mi je za devojčice super kombinacija Sara i Srna na šta je on rekao "Možeš ti to mnogo bolje!"
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 16:55:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha pa daj neka on smisli nešto originalno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 19:47:19
|
|
|
|
mtajcica83
|
Meni bi za dvije curice bilo lijepo ime Marija i Ana, Dunja i Sara, ili Andjela i Masa ..
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.10.2013 20:18:02
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ja sam htela da i devojka bude na M, medjutim imena mi se ili ne svidjaju ili nemaju neko znacenje ili ne idu uz prezime. Zato razmisljam da ako bude oko Sv. Jovana bude Jovana. Volim i pesmu Jovano, Jovanke. Mozda i Iskra ako bude mala tackica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2013 19:49:20
|
|
|
|
17 joka
|
Dani svidja mi se više nego imena na M za predlog
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.10.2013 15:10:23
|
|
|
|
bokka
|
Ja ne znam sta je sa vama zene! Ne razumem zasto vecina daje novokomponovana imena- Lara, Sara,Larisa,Una,Ina,Lea,Tea....Toliko lepih srpskih imena imamo da je prosto nepotrebno da nam imena nase dece vuku korene iz arapskog, jevrejskog itd.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.10.2013 15:40:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Jos uvek nismo izabrali ime, tezak zadatak
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.10.2013 12:51:49
|
|
|
|
pocahontas
|
mi smo se dogovorili, ako bude decak (doca za sada misli da ce biti) zvace se Kolja, a ako se ipak ispostavi da je devojcica, onda Sara.. Tako da ce Sasa dobiti ili Kolju ili Saru
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.10.2013 13:36:10
|
|
|
|
viking
|
Blago vama, mi i dalje nemamo pojma Lepa su vam imena, baš :)
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.10.2013 13:39:15
|
|
|
|
pocahontas
|
hvala imate jos vremena, mi smo prosli put promenili u poslednjem trenutku!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.10.2013 16:22:56
|
|
|
|
smeško
|
Nisam čula ni jedno ime do sada, u svakodnevnom životu, koje me je oduševilo. Tako je bilo i sa Nikolom. Ali, nekako sada ne mogu da zamislim da se zove drugačije. Posebno mi nije važno što je često. Nemam problem sa tim da bude često, nego sa tim da težim nečem originalnom i dovedem do toga da mu se deca smeju u školi i vrtiću. A znamo kako deca budu surova. Zato sam sada u teškoj dilemi. Bez ideja. Opet bata. Ja sam htela ime Jovan. Ali, zbog prezimena, prozvaće ga Zmaj. Mada me mama teši da današnja omladina i ne zna ko je on bio. Mm se ne sviđa Jovan baš zbog prezimena. Pošto sam ja Nikoli dala ime, sada sam pustila njega i on mi je dao kratak spisak od tri imena: Milan, Ivan i Marko, eventualno Mladen, pošto smo se oboje umorili od kerefekastih imena. Ne znam šta da izaberem. Šta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.10.2013 16:54:48
|
|
|
|
viking
|
Ni mene, i to mi je najveći problem. A tek kad sam ostala trudna shvatila sam koliko mi ime nije bitno. Što se tvojih imena tiče, meni su lepa i Marko i Ivan i Milan (Marko najviše, ali samo zato što mi se tako zove mali brat, pa je to ime za mene najlepše na svetu). Ali nećete pogrešiti ni sa jednim. Mladen mi je onako, može da prođe ali bolje ne ako ne mora. Što se Jovana tiče, koliko sam shvatila, prezivate se Jovanović. Jovan Jovanović (isto kao i Petar Petrović, Filip Filipović i ostalo) mi je totalno bez veze, ali totalno. Izvini Jovan je lepo ime, samo mi je previše "jovanasto" uz vaše prezime. IZVORNA PORUKA: smeško Nisam čula ni jedno ime do sada, u svakodnevnom životu, koje me je oduševilo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?