|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
4.6.2013 8:00:14   
Maja1309
ricola, ako ti je 14 dana do vještice danas ili jučer je bila ovulacija. temp pada neposredno prije ovulacije onda se opet diže. kdo tebe je pala na 36,0 sa 36,5. Kolika je jutros? jesi pokrila dane keksom?

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 926
4.6.2013 9:19:56   
Ricola
Draga Majo jutros je 36.6
Pokrivala sam dane. Ali je mm otisao juve na put i nema ga do cetvrtka. Mislim da cemo profoliti ovu.
Jedino ako se nije desio neki fenomen. Otkidaju me donja leda i bole jajnici. Mozda je samo prehlada.user posted image user posted image user posted image

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 927
4.6.2013 10:39:25   
Maja1309
ricola, bazalna ti pada dan prije ovulaije i onda ponovo raste. što bi značilo da ti je danas temp jer si imala 36,5-36,0-36,5. e sad uvijek ima iznimki, više ti nebi trebala padati, već samo rasti. Jesi jučer imala odnos, ako jesi to je bitnije nego da ga imaš dana ako je danas ovulacija, bar su meni tako rekli :)

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 928
4.6.2013 10:42:30   
Maja1309
htjela sam reći da ti je danas ovulacija ako temp nastavi rasti, ja tako mislim, ubaci nam graf

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 929
5.6.2013 9:47:01   
GagaT
Cao zenskaci, samo da vas pozdravim user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 930
13.6.2013 12:21:19   
babby
zar niko vise nemeri bazalnuuser posted image evo mog grafica user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 931
13.6.2013 12:24:17   
Maja1309
babbx ja uvijek gledam na temu nigdje nikoga :(
ja ne mjerim, tek mjesec dana od kiretaće prošlo, možda i krenem mjeriti kad dođe vještica/ princeza ovaj put :)

izgleda da je ovulacija bila možda si mogla imati X i 14 dc, al ok
sad moežmo čekati tek je 21dc :)

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 932
13.6.2013 12:39:41   
babby
xa dobra ti je ova za vesticu\princezuuser posted image mozda ako joj promenimo ime nedodjeuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 933
13.6.2013 14:57:59   
Miffy84
Majo, upravu si user posted image Nigdje nikoga! Kad god uđem na forum, stoji na 38 str. niko ništa ne pišeuser posted image I ja se zabrinula da l' više iko mjeri Tuser posted image Evo, ja (opet) mjerim, graf još nije pokazao O, ovog puta sam odlučila da ispoštujem šta god da "kaže" jer sam prethodna tri mjeseca radila po svom pa ništa. Tako da smo sad "rasporedili aktivnosti" user posted image na svaki drugi dan, pa vidjećemo. O će sigurno opet biti negdje oko 20. DC. Inače, svima puno sreće, pa da ovog mjeseca nešto ubodemo user posted image user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 934
13.6.2013 15:44:12   
Maja1309
Ja je ovaj mjesec zovem princeza jer treba da dobijem što prije :)
prošlo mi je mjesec dana od kiretaže...
A vjerujem da će mi biti princeza i sljedeći mjesec, a onda kad krenemo opet raditi na bebi biti će mi vještica :)

Možda i ja ovaj ciklus krenem mjeriti bazalnu :)

Meni je ova tema najdraža, baš mi srcu prirasla :) volim gledati grafiće i analizirati :)

Ima ih koji mjere temp :) al se ne javljaju :)

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 935
13.6.2013 15:54:33   
Miffy84
Majo, jako mi je žao što to čujem, nisam imala pojma user posted image Nadam se da si sad dobro i da razlozi zbog kojih se to desilo nemaju nikakvih posledica, tako da se možeš okrenuti novim pobjedama user posted image Valjda ljudima smor da se javljaju, ne znam.. A i meni, što kažeš, baš nekako prirasla ova družina sa foruma, svi imamo iste (slatko-gorke) muke, a nekako je zajedno sve lakše! Želim ti brz oporavak i brz dolazak princeze user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 936
13.6.2013 16:00:17   
GagaT
Cao zenskaci, ja sam isto na RR svaki dan.
Ovul jos nije bila, merim i nadam se.
Sutra idem na put, necu imati uredan san, bice velikih turbulencija u mojoj svakodnevici tako da ja ovog meseca ne ocekujem nista.
Ali ono sto je dobro bicu sa MM dok traju vlazni dani user posted image
Posle sta mi Bog da.

ja vam zaista od srca zelim uspeh u borbi za bebu.
Samo napred zenske i ne predajte se.
Pozz

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 937
13.6.2013 16:02:21   
Maja1309
hvala ti miffy :)

pa bolje sam :) bila sma loše :)

Sutra trebam na prvu kontrolu poslije kiretaže, pa se javim. Imala sma kiretažu u 11tj, nisam prokrvarila, kad sam došla na pregled srce nije kucalo... nema posebnog objašnjenja, vidim sutra još neke informacije, 3 mjeseca pauze dr preporučio....

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 938
13.6.2013 16:06:45   
Miffy84
Nema objašnjenja za takve stvari, znam. Mogu misliti i da si bila tužna i sve..user posted image Žao mi je, stvarnouser posted image Ali, znaš i sama da se to zna desiti, najvažnije je da si ti dobro i da si se oporavila, da nema nikakvih problema.. Mala pauzica, pa idemo daljeuser posted image i naravno obavještavamoo svemu na forumu :)user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 939
14.6.2013 7:34:07   
Maja1309
Pozdrav ženice, podržavam vas u mjerenju i jedva čekam vidjeti vam zelene grafove, bio je to najljepši graf u mom životu....

Ja ću isto krenuti mjeriti bazalnu kad princeza dođe...

Gago kakve su sad turbulencije :)

Čuvaj se ženo, ne možeš ti sebi priuštiti turbulencije... Al šta ti ja pričam kad mi je i samoj tako...

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 940
14.6.2013 8:00:35   
sanjalica978
Dobro jutro drage moje,
evo mene opet ovde sa graficem.

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 941
14.6.2013 10:18:49   
babby
user posted image ja juce radila progesteron koji je samo 2 tako da bez obzira na graf od ovulacije nista ovaj mesec razmisljam da od sledeceg ubacim utrice od 15dc sta misliteuser posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 942
14.6.2013 12:29:59   
Maslacak15
Babby draga,
To nema nikakvog smisla uzimati progesteron ako nema ovuacije. Ako je progesteron 2 znaci jajna celija nije ni oslobodjena u ciklusu. Ako samo uzmes utrogestan i to napamet 15 dana ciklusa podicices vestacki koncentraciju progesterona ali do trudnoce ne moze da dodje ako je ciklus anovulatoran koliki god on bio. Utrogestan moze da pomogne samo kod tzv insuficijencije zutog tela, kada je progesteron na primer 9 ng/ ml sredinom lutealne faze, sto nije optimalna koncentracija za odrzavanje endometrijuma i implantaciju. Kod uzimanja utrogestana posebno je vazno da se zna kad je bila ovulacija, i da se sa terapijom pocne posle nje jel, pisala sam o tome vec, davanje pre ovulacije moze da spreci istu zato sto progesteron inhibira folikulogenezu.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 14.6.2013 12:30:30 >

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 943
14.6.2013 12:38:03   
17 joka
Bebby, nemoj utrice znam da je tacno sve sto rece nasa DR. Maslackicuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 944
14.6.2013 12:47:06   
babby
Maslacak draga hvala sta bi mi bez tebe a sta mi savetujesuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 945
14.6.2013 14:06:35   
Maslacak15
Babby moras nekako da podstaknes jajnike da ovuliraju. Mislim da si vec probala klasicne stimulacije i nisi dobro reagovala, pa se zato preslo na prirodne cikluse? Ako se ne varam. Mozda bi mogla da probas prirodne preparate ako nisi do sada , maticnu mlec, vitex ili akupunkturu . Eventualno DHEAS suplementaciju. Ne znam da li si odredjivala DHEAS iz krvi... Suplementacija ima odredjenih dobrih rezultata kod zena gde je funkcija jajnika iscrpljena. Puno te pozdravljam.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 946
14.6.2013 14:20:42   
Dani.kv
Ja sam u Mariboru cula (na klinici) da su zene fenomenalne rezultate postigle akupukturom

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 947
15.6.2013 8:25:25   
babby
Maslacak vec neko vreme pijem DHEA ...zbog fsh koji setauser posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 948
15.6.2013 8:57:56   
Maraj
jao Dani, "ne pali me" user posted image
sad kad spomenu akupunkturu, vec razmisljam da l i to da probam

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 949
17.6.2013 7:44:10   
Maja1309
Ženice moje kako ste mi sve? ima li graafića?

maslačak draga, vidim da pišeš baby da pokuša potaknuti ovulaciju matičnom mlječi?
Reci mi molim te jel matična mliječ može utjecati na ovulaciju?
Ja sam imala kiretraži prije malo više od mjesec dana, i od tada svaki dan pijem matičnu mlječ u ampulama (1ampula = 1g matične)
pijem čisto malo za obnovu organizma, posle stresa i svaga ovoga? Al nisam znala da utječe na ovulaciju,
planiram je pitati 3 mjeseca...
Ako možeš da mi napišeš više o tome

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here