Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 13:21:47
|
|
|
|
GagaT
|
Tako meni zna da padene pa se opet podigne, i posle toga opet padne. Sad cu ti staviti par grafofa gde se to moze videti od ranije. Ovo je Mart 31DC A ovo je Feb Izvinjavam se sto zauzimam puno prostora. Svejedno nigde nikog nema
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 14:54:50
|
|
|
|
Maja1309
|
ti imaš kasnije ovulacije gago, baš bi ti dobro bilo da ti je sada bila 18dc, jer si odlično pokrila te dane prije 18dc, uh čini mi se 5 dana prije 18dc svakli dan pokriven ko zna :) možda je ovo baš tvoj mjesec ženo :) Čestitam godišnjicu i plaću :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 15:36:17
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala Majo ali cisto sumljam. Cini mi se da trebaju odnosi biti dva dana pre ovulacije i na dan ovulacije. Tako da ja mislim da sam se ja vec vratila nazad kad je bila Ovul. Ali tu je Bog da kaze svoju zavrsnu rec. Ja bih bila presrecna..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 8:11:33
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro drage moje, evo malo i mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 8:13:00
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, lep graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 10:36:43
|
|
|
|
Miffy84
|
Ženeske moje Trebam savjet! Imala sam juče i sinoć braon iscjedak, svijetlo braon! Šta bi to moglo da bude? Inače, pred to nikad nemam, kad krene, krenula je. Da li je rano za test? (ne) bi treablo da dođe u sub.ili ned. Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 10:40:27
|
|
|
|
Verolina
|
Rano ti je za test, ali taj iscedak jako jako obecava
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 10:46:56
|
|
|
|
Miffy84
|
Joj, Verolina, hvala na podršci, ali ja tako ne smijem da se nadam Mislim, potajno se nadam i želim, nevjerovatno, ali se plašim..evo, i sad sam išla u wc, i opet mi je bilo Ne znam da l' treba da odem kod dr ili tako nešto.. Uh, kad bi bilo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 10:49:02
|
|
|
|
Verolina
|
Nemoj ici lekaru. Nije nista zabrinjavajuce , cak i da je spoting pred . Nemoj nista da se plasis. Bice sve ok. I imas PP.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 10:53:27
|
|
|
|
Miffy84
|
Šta je PP? malo sam neupućena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 11:25:26
|
|
|
|
Miffy84
|
O, jesam blesava Ja samo razmišljam o braonkastom iscjetku i kontam da PP ima neke veze s tim Sve o.k. I još uveliko odgovorila na PP, ali i dalje pitam šta je O, svašta od mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.6.2013 13:24:10
|
|
|
|
Miffy84
|
Hm, meni se čini da ja ipak, dobijam Iako ne dobijam na vrijeme, a kamo li ranije, evo izgleda, tačno na 30 dana. Počela sam da pijem Femisan A kapi(upravo zbog neredovnih i nepravilnih ciklusa) i, evo, očigledno djeluje. Čak su mi i simptomi PMS drastično umanjeni, pa sam zbog toga i pomislila da sam trudna, ali 99% dobijam . Ako ništa drugo, ovog mjeseca je bar pravilan ciklus. Što će reći da su plodni dani bili dosta ranije...o, bože.. Pozzić za sve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 8:01:43
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobnrojutro bazalke moje, kako ste mi, gdje su ti grafići? Evo i mog prvog nakon kiretaže, temo mi se čine ok, iako ne mogu ništa reći dok ne vidim kad će ovulacija :) šta se vama čini. Gdje su vaši grafići :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 10:42:11
|
|
|
|
maksmin
|
evo mog grafa, 8dc sam imala folikul 12 mm, nadam se da je porastao i da ce biti ovih dana ovulacije. majo, ne znam na koliko su ti inace ciklusi, ali moguce da ti je danas O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 12:55:46
|
|
|
|
Maja1309
|
maksmin koji dan ciklusa ti je folikul bio 12cm? zna li netko može li nakon ovulacije biti folikul 12 mm, npr 30dc? Šta se ubiti dešava s folikulom koji nije puknu taj mjesec, onaj koji nije bio primarni? znači primarni puca, ako ne dođe do oplodnej izlazi s menstruacijom, ako dođe pretvara se u žuti tjelo, a šta je s nima koji ne puknuj, jel oni žive do sljedeće menstruacije.... malo se ne znam izraziti, tražim po guglu al ne ide...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 15:08:32
|
|
|
|
maksmin
|
bio je 12 mm 8dc, ali nisam mogla da ga ispratim ove nedelje na uz posto mi je dr na odmoru. Stvarno ne znam da ti odgovorim na pitanje, posto je ovo prvi put da sam tako rano imala toliki folikul, kod mene su obicno oni mali (pcos) i dugi cikusi pa je to tesko ispratiti na uz. javice se vec neko ko zna. sad vec drugi mesec pijem neke kapi koje otprilike pomazu da se ciklus regulise pa eto i veceg folikula. A obzirom na to da si imala skoro kiretazu, verovatno je potrebno par meseci da se hormoni vrate u normalu, a time i ciklusi. Pozdrav!
< Poruku je uredio maksmin -- 28.6.2013 15:11:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 15:10:44
|
|
|
|
maksmin
|
###
< Poruku je uredio maksmin -- 28.6.2013 15:12:51 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 15:21:32
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 ti imaš kasnije ovulacije gago, baš bi ti dobro bilo da ti je sada bila 18dc, jer si odlično pokrila te dane prije 18dc, uh čini mi se 5 dana prije 18dc svakli dan pokriven ko zna :) možda je ovo baš tvoj mjesec ženo :) Zence , vidis li ti da sam ti postavil dva grafa? Jedan je iz Februara a drugi iz Marta cini mi se. Ovo sam ti stavila jer si trazila neki dana i da ti pokazem kako se meni umiri nekoliko dana pa onda opet poludi... PRED-poslednji ciklus ovulaciju sam imala na 16DC. Ovaj CIKLUS U JUNU ne znam kad je ili da li je bila ovulacija. One stvarri nisam imala od 18 Juna tj 19DC. Nisam merila temp uredno niti u isto vreme svaki dan. Totalno sam brljavila, pa sam batalila TT za ovaj mesec...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 15:41:11
|
|
|
|
Maja1309
|
Ženo skontala sam ja tvoje grafove :) Al ja i dalje kontam da bi ovaj mjesec mogao biti tvoj :) Nikad ne znaš...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.6.2013 16:05:47
|
|
|
|
GagaT
|
Ti mene tako svaki mesec mila moja bodris a kod mene nista nece da se desi. Ali otom -potom :D. Dolazi i moje vreme. :*
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.6.2013 7:45:54
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo ulazim u finis pa rekoh da postavim graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 30.6.2013 21:33:01
|
|
|
|
GagaT
|
Boga mi cico od tebe ovog puta moze da se ocekuje sto ti ja od srca i zelim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.7.2013 8:02:36
|
|
|
|
Maja1309
|
Drage moje dobro jutro. Gago šta ću ja kad se uvijek nadam da će kod tebe biti dobitmni mjesec :) Nekako uvijek gledam šta ima kod tebe :) Sanjalice kako ti je dobar graf, baš ti je odličan.... Ja sam imala skok od0,4C sa 13dc na 14 dc i 15dc visoku temp, mislila sam da će obilježiti ovulaciju, al sam onda jučer imala egg koju do sada nisam imala u tim količinama nevjerojatno, i onda sam posumnjala da ipak nije bila oculacija 13dc, i jutros mi temp opet padne za 0,4C i i dalje imam egg tako da ako nastavi rati mislim da će mi ovulaciju obilježiti za danas. Nevjerojatna je količina sluzi koju imam, nikad je nisam imala toliko, a pamtim je samo u ciklusu kad sam ostala trudna da je bila, al u puno manjim količinama, ovo je nevjerojatno. Kad sam vidjela tu sluz htjela sam skočiti na dragog jer sam imala osjećaj da bi napravili bebu, baš neki osjećaj uh, al moram se čuvati još malo, bar još ovaj ciklus. Ne znam odakle sluz, još nakon kiretaže, možda jer koristim matičnu mliječ već mjesec ipo dana. A već 3 tjedna jutri pijem 1 grejp... Šta mislite, može li matična mlječ utjecati na sluz?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.7.2013 8:14:28
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro devojke, evo mali pad jutros, ali videcemo u narednih dan-dva sta se desava.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.7.2013 7:54:02
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo toliko od mene za ovaj ciklus
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?