|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
2.7.2013 8:05:05   
daca77
sanjalice, bas bez veze...graf je bas obecavao...

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 1001
2.7.2013 8:06:51   
Maja1309
Sanjalice ja sam toliko bila uvjerena da će ti biti dobitni. Baš je bio školski, žao mi je draga, idemo u nove pobjede i na nove zelene grafove :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1002
2.7.2013 8:11:42   
sanjalica978
Pa jedan mora da pozeleni user posted image
Bar necu da strepim sad kad imam toliko posla i selidbu jos jednu. A ja ne mogu da ne teglim stvari. Onda za mesec dva kad se mm i ja smestimo konacno u nasoj kucici bice i zeleni grafic

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1003
2.7.2013 9:38:49   
Verolina
Djuro, pa i ti se selis?
Bice saduser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1004
3.7.2013 11:59:55   
Miffy84
Cure moje drage, samo da vas pozdravim :) Ja ovog mjeseca "odmaram" od mjerenja i mogu vam reći da mi je super :) Nema opterećenja, nema trzanja, polako, uživancija, sve prirodno, pa ćemo da vidimo. Opterećuje me jako, to je sve što sam skontala za 3-4 mjeseca koliko sam mjerila. A to nikako nije dobro. Naravno, izvještavaću vas o eventualnim novostima, a do tad sve vas user posted image i želim nam svima user posted image user posted image vrlo skoro! user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1005
5.7.2013 7:35:22   
Maja1309
Dobro jutro drage moje, evo mog ovomjesečnog grafa. Ovo je drugi ciklus nakon kiretaže. Prvi ciklus u kojem su temp u prvoj polovici ciklusa ovako visoke i variraju. Da sam u današnji dan upislaa npr temp 36,6 nebi mi obilježio ovulaciju. Nadam se da će temp nastaviti rasti i da ciklus neće biti anovulatorni. Također sam 16dc imala pozitivnu lh, a 15 dc nisam sigurna jel bila pozitivna. Nisam ih upisivala u graf. Ako može da malo komentirate

[img]http:///.[/img]

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1006
5.7.2013 8:37:03   
J@n@
Sanjalice,user posted image user posted image !

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1007
5.7.2013 9:24:58   
babby
Majo ja nemogu da otvorim tvoj graf neznam za ostale..

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1008
5.7.2013 13:26:23   
Miffy84
Ni ja ne mogu da otvorim, Majo user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1009
5.7.2013 13:39:15   
Maja1309
vidjela sam i ja da ne valja link, nešto mi slikomat ne radi kako treba. Jel znate neku dr stranicu?

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1010
8.7.2013 7:26:36   
Maja1309
drage moje evo napokon grafa

user posted image

pišite....

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1011
8.7.2013 9:58:24   
Miffy84
Majo! user posted image Pa, tvoj graf izgleda super, kao da nije bilo nikakvih nepredviđenih stvari. Malo ti je sad pala temp. ali po meni (po mojim mjerenjima i grafovima) to je normalno, sad će se ona popeti opet! Super, baš mi je drago. Od sl. mjeseca već možeš da počneš ponovo da radiš na bebi, je l' da?user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1012
8.7.2013 10:51:08   
Maja1309
miffi rekao mi je da nakon 3 ciklusa mogu raditi na bebi
ovo mi je drugi
ne znam hoću li čekati treći ciklus, nemam strpljenja, sad nakon menstr ću raditi cervikalne briseve i torch... ako bude sve ok nebi ja ništa čekala, samo se ovi nalazi čekaju da budu gotovi tako da se bojim da će ovualcija prioći dok nalazi budu gotovi, pa da će to imak biti treći ciklus. Ne znam, nemam strpljenja....

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1013
8.7.2013 12:31:30   
Miffy84
Što se strpljenja tiče, potpuno te razumijem, i ja sam užasno nestrpljiva, i ma koliko sama sebi i drugima govorila da me "ne pogodi" to kad user posted image stigne na vrijeme ili sa zakašnjenjem, nebitno, znam da nije tako i da me to u suštini potrese i iznervira, jer za svaki ciklusm mislim da je, eto, on baš taj-dobitni! user posted image Ali, ipak, mislim da treba da poslušaš savjete doktora, pa nije u mjesec dana i da sačekaš, hvala bogu, znaš da možeš da ostaneš u drugom stanju, da to nije problem i to je najvažnije, a to što se tebi dogodilo, nažalost se događa mnogim ženama, bez objašnjenja i bez razloga, ali drugi i svaki naredni put bude sve uredu i super kao da se ništa nije dogodilo. Zato, Majo, strpljen spašen! user posted image user posted image Ja ovog mjeseca ne mjerim, rasterećena sam, za sad mi godi, pa ćemo vidjeti. Ali nekako ne očekujem pozitivan ishod, baš kao da je onaj toplomjer indikatior za trudnoću, pa kao kad ne mjerim i ne očekujem user posted image E, svašta od mene user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1014
11.7.2013 7:42:07   
Maja1309
Dobro jutro bazalke moje.

Miffi hvala ti na riječima podrške. Stvarno mi je isto kao i tebi, svaki ciklus mislim da je dobitni :(

Tako bi sretna bila kad bi sada iz prve ostala trudna, jer kod prve trudnoće mi je trebalo 6 ciklusa i bili su mi dugi ko 6 godina :(

mjerim ovu bazalnu, ne znam zašto mi ovako skače temp, pogledaj. Nije mi do sada ovako bilo, al npr kad god je bila 37 cijelu noć nisam spavaala, možda j ezbog toga :(

evo mog grafića, bazalke moje gdje stte mi?
inače odnosi su bili zaštićni, al sam ih bilježila za svaki slučaj ako e nešto prošlo :)

user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1015
12.7.2013 23:21:06   
Miffy84
Ma, svašta može da utiče na temperaturu, Majo, a posebno nedostatak sna, bar je tako kod mene bilo. I meni su se dešavali ovakvi skokovi, ali po onom što sam istraživala kada su "dobitni" grafovi u pitanju, krivulja uopšte ne mora da bude skroz pravilna, bez nekih uspona i padova, to je potpuno individualno, tako da je to sve normalno i iz mog dosadašnjeg iskustva, sve može da znači svašta user posted image , ali me zanima kad ću više da osjetim to nešto što će da znači trudnoću???user posted image :)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1016
14.7.2013 22:00:38   
Caps Lock
Dobar dan
stigao novi clanuser posted image

tema mi je zanimljiva.
mogu napraviti malo poredjenje/gradaciju:
ono kad kupis neki album i odlepis na A1. posle izvesnog vremena svidi ti se i B1 da bi na kraju zakljucio da je ipak tvoj favorit A5
pojasnjenje (A1 simptomi, B1 lh trakice A5 bazalna)

stocereci da nisam bas brucos :)

ali, prvi mesec merenja, grafik nekompletan, tako da ovo je samo zagrevanje!

Pozdrav i pisemo se!

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 1017
15.7.2013 7:56:48   
Maja1309
Dobro jutro bazalke moje.

Dobro nam došla Caps L.

Evo moj grafić ulazi u finale. Iako vješticu očekujem sutra ili prekosutra po temp izgleda da bi mogla biti i danas.
to i značilo da mi se ciklus skratio za dan nakon kiretaže, ali prvi posle kiretaže bio je s 4 dana kašnjnjea, pa bi bilo ok i da ovaj put urani.

Evo grafića

user posted image

(odgovor članu Caps Lock)
Direktna veza do poruke: 1018
15.7.2013 8:45:49   
daca77
Majo, bas bez veze...bio je lep grafuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1019
16.7.2013 8:22:02   
sanjalica978
Dobro jutro devojke,

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1020
16.7.2013 8:36:54   
daca77
Sanjalice, idealno vreme za muckanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1021
19.7.2013 18:33:41   
GagaT
Cao zenskaci.. Evo i mog jako zanimljivog grafa... hehhhehe
Salim se.
majo evo ga, pa virni kad imas vremena :*

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1022
22.7.2013 8:09:23   
Maja1309
Ej gago, jesi mjerila temp u isto vrijeme?
Ova 3 dana kad si imala jako visoku temp, jesi dovoljno spavala? Ne znam zašto ti je bila ovako visoka... ako ti nastavi rasti možda označi ovulaciju, probaj unaprijed unjeti..
Inače po sluzi mogla je biti O. A ovaj S jel sppoting? to bi značilo da ti je ovuklacija bila?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1023
23.7.2013 14:54:53   
GagaT
Majce nije spoting nego lepljivi sekret " sticky".

Evo najnovijeg

user posted image

Nervira me ova niska temperatura, pa bih zamolila upucene da mi rasvetle dilemu oko te niske temp.
Spavam 6h. Merim temp. u 5h ujutru

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1024
28.7.2013 19:27:15   
GagaT
Majo nisam merila u isto vreme ovu sto je iznad "prosecnih" ali kada sam promenila te visoke temp na neke kao priblizne ovima pre tih visokih i ovih posle njih obelezio mi je ovulaciju. Radila sam LH tracice i od 12 do 19 DC testovi su bili negativni s tim da se oko 19DC druga crtica skoro skroz izgubila. Kazem negativan jer druga crtica nije bila onako jako izrazena tako da sam ja mozda ocitala pogresno pozitivan test. Nemam pojma.

Evo novog grafa:

user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here