Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.6.2013 9:46:06
|
|
|
|
babby
|
Majo i kako se osecas dok pijes m.mlec nisam znala da ima i u ampulama a meni ff pomerio o. na 18 dan znam da nema nista od toga ocekujem hm... princezu za 2-3 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.6.2013 15:17:50
|
|
|
|
maksmin
|
Devojke, kako ide merenje, ja cu vam se pridruziti za neki dan, pocela sam danas da merim (4dc), i bas me interesuje kakav ce biti ciklus, posto su mi kapi od konopljike uspesno izazvale ovaj, a s obzirom na to da su me bolele i grudi i bradavice 15 dana pred dobitak, mozda je i bilo ovulacije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.6.2013 18:35:15
|
|
|
|
Verolina
|
Bilo je sigurno
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.6.2013 0:29:14
|
|
|
|
maksmin
|
Verolino!!! Ja se nadam da ce je biti i nadalje, icicu i na uz da bacim pogled . Ah kad bi se zakacilo, pa da zeznemo sve ove lekare sto me danima nerviraju, i da ne moram na laparo u septembru!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.6.2013 7:51:53
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke moje, i ja sam krenula sa mjerenjem temo, prvi ciklus nakon kiretaže, 2dc. Neći ići na trudnoću, već samo da upratim kakav mi je ciklus nakon kiretaže, hoće biti ovulacije i to... moram ispratiti ovu i sljedeću pa idemo onda na bebu :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.6.2013 7:27:25
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo malo da se pojavim, vredni smo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.6.2013 7:31:01
|
|
|
|
Maja1309
|
Dobro jutro bazalke, sanjalice draga izgleda da ti je ovulacija 14dc :) dobro si je i pokrila, još jedan danas i sutra keks na eks :) a nastavi i poslije toga :) Kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.6.2013 8:03:43
|
|
|
|
babby
|
evo grafa nisam upisala test dok ne proverim kod dr.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.6.2013 8:11:57
|
|
|
|
Maja1309
|
ovulacija je po meni moglča biti i 15dc, ako pobrišeš Cremy sa 14dc možda ff obilježi O 15Dc, pročitakla sam da si 21 dan radila progesteron, slabo se kužim u to kakva mu vrijednost treba biti 21DC... draga nadam se s tobom :*
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.6.2013 13:35:03
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobar dancic drage moje Babby ,videla sam testic i navijam jakoooooooooo Evo i moj grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 7:35:37
|
|
|
|
daca77
|
Bazalke, dugo me nije bilo sa vama... Navijam jakooo da vam grafici pozelene Evo i mog, nakon laparoskopije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 9:41:24
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 13:05:50
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, raduje me sto nema krvarenja SAanjalice, lepa O
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 13:29:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Lep graf Daco, Nego podseti me sta oni uradise na kraju sa tvojim jajovodima tokom laparoskopije. Jesu otvoreni / zatvoreni?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 17:58:13
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, verovatno zakljucujes da nisam normalna, jer ovo je 5.god.kako merim BT Inace, levi jajovod je zatvoren, desni nije, jer je prohodan. Verka i ja sam srecna sto nema vise spottinga...mesecima me mucio...
< Poruku je uredio daca77 -- 21.6.2013 17:59:21 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 19:43:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Svasta vrsnjakinjo, Ja mislim da je pracenje bazalne vrlo korisna stvar. Nego samo proveravam imamo li realnih osnova da se nadamo . Znam da ti nista ne ocekujes, ali ako je jedan jajovod prohodan, a laparo je sto sta popravila stanje iznenadjenja nisu sasvim iskljucena. Puno te pozdravljam i ne zaboravi da meris narednih dana hihih
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.6.2013 20:17:03
|
|
|
|
Maraj
|
daco, sanjalice navijam jako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.6.2013 19:25:42
|
|
|
|
GagaT
|
CAo zenskaci, ja vas svaki dan prelistam ali ne kacim graf jer sam ovaj ciklus bila u potpunoj zbrci. Nisam se budila u isto vreme, putovala sam na dalek put, nisam spavala nocima u vreme kada sam ocekivala ovulaciju. Simptome i fluide sam propustila jer nisam imala vremena da se bavim sa sobom u tih par dana koliko sam bila na putu. posle kad sma se vratia opet nisam spavala najmanje 6h da bih mogla ispravno meriti ali sam radila testove ovulacije i bili su negativni 13DC i 14DC. BIla sam na dve svadbe, popilo se malo i belog vina i tako da ovaj mesec nisam adekvatni borac na zeleni graf Ja vam saljem puno poz energije i nadam se da cete uspeti u vasim namerama. Pozz drage moje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.6.2013 19:27:06
|
|
|
|
Miffy84
|
Čekalice drage! Samo da vam se javim i sve vas pozdravim od Ja i ovaj mjesec mjerim T. Do sad je ff bio upravu što se tiče dolaska , pa odlučih da probam još jednom. Inače, meni je ciklus prilično šarenolik što se tiče simptoma, nekad me grudi ubijaju od bola, a nekad ni traga od bolnih grudi po nekoliko mjeseci. Najjači, ubjedljivo najjači, simptom kod mene je jeza, odnosno "ježenje kože", kako da to objasnim, kao da mi je hladno, ali ustvari nije, već me samo podilazi užasno jaka i intenzivna jeza, skoro bolna Eto, znam da to nije baš čest simptom kod žena, barem onih sa kojima sam ja pričala, ali eto ja ga imam uvijek i to 10-ak dana prije Ovog puta ga nemam, ili još nije počeo, a treba po ff da dobijem u sub.ili ned. Ne smijem da se radujem, već četvrti mjesec pokušavamo, ja znam da to nije nešto puno, ali nekako deprimira čovjeka, priznaćete.. Eto, drage mmoje.. napisah se ja vama, ako neka ima nešto da doda ili prokomentariše..biće mi drago! Želim nam svima da pozelenimo uskoro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.6.2013 19:29:04
|
|
|
|
Miffy84
|
I zaboravih da dodam da me bole grudi, počele u subotu, i to baš jako, najviše bradavice, i svrbe me pomalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.6.2013 19:48:04
|
|
|
|
GagaT
|
Mafi to sve mogu biti simptomcici. Budi pozitivna i veruj. Ja nisam nikada bila trudna i ne mogu 100% da ti potvrdim, ali u svako slucaju zelim ti trudnocu sto pre. Pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 9:26:14
|
|
|
|
Maja1309
|
Pozdrav bazalke najdraže... Čitam vas, i ljubim pusa Miffy darga 4 mjeseca nije ništa, to vidim sada, kad sam se ja trudila 4 mejseca to mi je bilo katastrofa, jer sam očeklivala da prvi put odmha budem trudna. Ja sam u 6 ciklusu ostala trudna, završilo spontanim i kiretražom, sad sam mjesecipo od kiretraže, čekam da dobijem dozvolu od doktora da mogu opet na bebu. Sad vidim da tih 6 mjeseci nije ništa strašno dapače jako brzo. Al kad je čovjek sam u tome ne vidi realno. Takva sam i sama bila. Najgore je slušati opusti se i polako pa bude, al vjeruj da je tako. Gago draga ubaci nam graf kakv god da je, da ga malo gledamo, treba malo ovo gledati i kao zabavu :) ljubnem vas sve :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 12:00:27
|
|
|
|
GagaT
|
Evo kad vec hoces, mada nisam belezila vreme. Tako da supune tacke, sto ne znaci da je merena svaki dan u isto vreme. Iz ovoga se nista ne naslucuje niti je sigurno da je ovulacija bila tad. Pozz
< Poruku je uredio GagaT -- 25.6.2013 12:01:39 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.6.2013 12:08:09
|
|
|
|
Maja1309
|
Ako kažeš da nisi mjerila u isto vrijeme i da graf nije točan ok, al pokrila si jako dobar period sa X Po onome što čitam, pokrila si sve dane od 7dc-20dc Jako dobro. Vidim da je zadnja dva dana pala temp, al zbog budući da nisi mjerila u istio vrijeme nije ni to ročno :) Netko me je gore pitao za matičnu mliječ kako se osjećam kad je koristim :) osjećam da imam viška energije i da bi se mogla s nekim potući :) a ne znam gdje da je trošim :)
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?