|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
17.6.2013 9:46:06   
babby
Majo i kako se osecas dok pijes m.mlecuser posted image nisam znala da ima i u ampulama a meni ff pomerio o. na 18 dan znam da nema nista od toga ocekujem hm... princezu za 2-3 danauser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 951
17.6.2013 15:17:50   
maksmin
Devojke, kako ide merenje, ja cu vam se pridruziti za neki dan, pocela sam danas da merim (4dc), i bas me interesuje kakav ce biti ciklus, posto su mi kapi od konopljike uspesno izazvale ovaj, a s obzirom na to da su me bolele i grudi i bradavice 15 dana pred dobitak, mozda je i bilo ovulacije.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 952
17.6.2013 18:35:15   
Verolina
Bilo je sigurnouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 953
18.6.2013 0:29:14   
maksmin
user posted image Verolino!!! Ja se nadam da ce je biti i nadalje, icicu i na uz da bacim pogled user posted image . Ah kad bi se zakacilo, pa da zeznemo sve ove lekare sto me danima nerviraju, i da ne moram na laparo u septembru!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 954
18.6.2013 7:51:53   
Maja1309
Dobro jutro bazalke moje, i ja sam krenula sa mjerenjem temo, prvi ciklus nakon kiretaže, 2dc. Neći ići na trudnoću, već samo da upratim kakav mi je ciklus nakon kiretaže, hoće biti ovulacije i to...
moram ispratiti ovu i sljedeću pa idemo onda na bebu :)

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 955
19.6.2013 7:27:25   
sanjalica978
Dobro jutro,
evo malo da se pojavim, vredni smo user posted image

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 956
19.6.2013 7:31:01   
Maja1309
Dobro jutro bazalke,
sanjalice draga izgleda da ti je ovulacija 14dc :) dobro si je i pokrila, još jedan danas i sutra keks na eks :) a nastavi i poslije toga :)

Kako si mi ti?

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 957
20.6.2013 8:03:43   
babby
evo grafa nisam upisala test dok ne proverim kod dr.user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 958
20.6.2013 8:11:57   
Maja1309
ovulacija je po meni moglča biti i 15dc, ako pobrišeš Cremy sa 14dc možda ff obilježi O 15Dc, pročitakla sam da si 21 dan radila progesteron, slabo se kužim u to kakva mu vrijednost treba biti 21DC... draga nadam se s tobom :*

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 959
20.6.2013 13:35:03   
sanjalica978
Dobar dancic drage moje
Babby user posted image ,videla sam testic i navijam jakoooooooooo

Evo i moj grafic

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 960
21.6.2013 7:35:37   
daca77
Bazalke, dugo me nije bilo sa vama...
Navijam jakooo da vam grafici pozeleneuser posted image
Evo i mog, nakon laparoskopije
user posted image

Direktna veza do poruke: 961
21.6.2013 9:41:24   
sanjalica978
Dobro jutro,

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 962
21.6.2013 13:05:50   
Verolina
Daco, raduje me sto nema krvarenjauser posted image
SAanjalice, lepa Ouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 963
21.6.2013 13:29:12   
Maslacak15
Lep graf Daco,
Nego podseti me sta oni uradise na kraju sa tvojim jajovodima tokom laparoskopije. Jesu otvoreni / zatvoreni?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 964
21.6.2013 17:58:13   
daca77
Vrsnjakinjo, verovatno zakljucujes da nisam normalna, jer ovo je 5.god.kako merim BTuser posted image
Inace, levi jajovod je zatvoren, desni nije, jer je prohodan.
Verka i ja sam srecna sto nema vise spottinga...mesecima me mucio...

< Poruku je uredio daca77 -- 21.6.2013 17:59:21 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 965
21.6.2013 19:43:08   
Maslacak15
Svasta vrsnjakinjo,
Ja mislim da je pracenje bazalne vrlo korisna stvar. Nego samo proveravam imamo li realnih osnova da se nadamouser posted image . Znam da ti nista ne ocekujes, ali ako je jedan jajovod prohodan, a laparo je sto sta popravila stanje iznenadjenja nisu sasvim iskljucena. Puno te pozdravljam i ne zaboravi da meris narednih dana hihih

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 966
21.6.2013 20:17:03   
Maraj
daco, sanjalice user posted image user posted image navijam jako

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 967
23.6.2013 7:18:02   
bebica84
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2013-06-09&mode=a&ts=1371964654&u=

evo mog grafa

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 968
24.6.2013 19:25:42   
GagaT
CAo zenskaci, ja vas svaki dan prelistam ali ne kacim graf jer sam ovaj ciklus bila u potpunoj zbrci. Nisam se budila u isto vreme, putovala sam na dalek put, nisam spavala nocima u vreme kada sam ocekivala ovulaciju. Simptome i fluide sam propustila jer nisam imala vremena da se bavim sa sobom u tih par dana koliko sam bila na putu. posle kad sma se vratia opet nisam spavala najmanje 6h da bih mogla ispravno meriti ali sam radila testove ovulacije i bili su negativni 13DC i 14DC. BIla sam na dve svadbe, popilo se malo i belog vina i tako da ovaj mesec nisam adekvatni borac na zeleni graf user posted image

Ja vam saljem puno poz energije i nadam se da cete uspeti u vasim namerama.
Pozz drage moje

(odgovor članu bebica84)
Direktna veza do poruke: 969
24.6.2013 19:27:06   
Miffy84
Čekalice drage!user posted image Samo da vam se javim i sve vas pozdravim oduser posted image Ja i ovaj mjesec mjerim T. Do sad je ff bio upravu što se tiče dolaskauser posted image , pa odlučih da probam još jednom. Inače, meni je ciklus prilično šarenolik što se tiče simptoma, nekad me grudi ubijaju od bola, a nekad ni traga od bolnih grudi po nekoliko mjeseci. Najjači, ubjedljivo najjači, simptom kod mene je jeza, odnosno "ježenje kože", kako da to objasnim, kao da mi je hladno, ali ustvari nije, već me samo podilazi užasno jaka i intenzivna jeza, skoro bolna user posted image Eto, znam da to nije baš čest simptom kod žena, barem onih sa kojima sam ja pričala, ali eto ja ga imam uvijek i to 10-ak dana prije user posted image Ovog puta ga nemam, ili još nije počeo, a treba po ff da dobijem u sub.ili ned. Ne smijem da se radujem, već četvrti mjesec pokušavamo, ja znam da to nije nešto puno, ali nekako deprimira čovjeka, priznaćete..user posted image Eto, drage mmoje.. napisah se ja vama, ako neka ima nešto da doda ili prokomentariše..biće mi drago!user posted image Želim nam svima da pozelenimo uskorouser posted image user posted image

(odgovor članu bebica84)
Direktna veza do poruke: 970
24.6.2013 19:29:04   
Miffy84
I zaboravih da dodam da me bole grudi, počele u subotu, i to baš jako, najviše bradavice, i svrbe me pomalo user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 971
24.6.2013 19:48:04   
GagaT
Mafi to sve mogu biti simptomcici. Budi pozitivna i veruj. Ja nisam nikada bila trudna i ne mogu 100% da ti potvrdim, ali u svako slucaju zelim ti trudnocu sto pre.
Pozz

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 972
25.6.2013 9:26:14   
Maja1309
Pozdrav bazalke najdraže...

Čitam vas, i ljubim pusa

Miffy darga 4 mjeseca nije ništa, to vidim sada, kad sam se ja trudila 4 mejseca to mi je bilo katastrofa, jer sam očeklivala da prvi put odmha budem trudna. Ja sam u 6 ciklusu ostala trudna, završilo spontanim i kiretražom, sad sam mjesecipo od kiretraže, čekam da dobijem dozvolu od doktora da mogu opet na bebu. Sad vidim da tih 6 mjeseci nije ništa strašno dapače jako brzo. Al kad je čovjek sam u tome ne vidi realno. Takva sam i sama bila. Najgore je slušati opusti se i polako pa bude, al vjeruj da je tako.
Gago draga ubaci nam graf kakv god da je, da ga malo gledamo, treba malo ovo gledati i kao zabavu :)

ljubnem vas sve :)

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 973
25.6.2013 12:00:27   
GagaT
Evo kad vec hoces, mada nisam belezila vreme. Tako da supune tacke, sto ne znaci da je merena svaki dan u isto vreme.

Iz ovoga se nista ne naslucuje niti je sigurno da je ovulacija bila tad.
Pozz

user posted image

< Poruku je uredio GagaT -- 25.6.2013 12:01:39 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 974
25.6.2013 12:08:09   
Maja1309
Ako kažeš da nisi mjerila u isto vrijeme i da graf nije točan ok, al pokrila si jako dobar period sa X user posted image

Po onome što čitam, pokrila si sve dane od 7dc-20dc user posted image

Jako dobro. Vidim da je zadnja dva dana pala temp, al zbog budući da nisi mjerila u istio vrijeme nije ni to ročno :)

Netko me je gore pitao za matičnu mliječ kako se osjećam kad je koristim :)
osjećam da imam viška energije i da bi se mogla s nekim potući :)
a ne znam gdje da je trošim :)

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here