Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.5.2013 14:15:45
|
|
|
|
Miffy84
|
Gago, ima nas još kojima je danasa "uljepšala" dan! Znam šta trenutno misliš i da si se razočarala, ista sam! Možda budem mjerila još idućeg mjeseca i onda zdravo toplpmjer!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.5.2013 14:57:51
|
|
|
|
Maja1309
|
Gago babby miff idemo naprijed, nema očajavanja, glavu gore, znam da niej lako, al idemo dalje... Da sve zabebimo uskoro. držite se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.5.2013 17:31:15
|
|
|
|
Maraj
|
Jao drage, i ja sam prestala ovaj mesec da merim bt. Doduse, tesko mi pada, navikla sam da cim ustanem stavim toplomer u usta Iskreno, mislim da me je sve to opterecivalo, da l je bila O kada ce, samo sto nije... Ma, moram malo da odmorim glavu... za sve...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.5.2013 17:36:55
|
|
|
|
Maja1309
|
Maraj vjerujem ti da je neobično prestati mjeriti je. I samoj mi je tako bilo, tek kad prestaneš vidiš da opteećje dok mjeriš. Al imaš neku nadu da je bila O kad mjerš :) Tako da ja vjerojatno opet krenem mjeriti :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 28.5.2013 22:09:28
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala devojke, ali je stvarno prevese cekanja. Pun mi je Klinac vise svega. Jos nije potekla krv, isla sam danas da trcim da istresem bes. Bolje se osecam ali verujem da ce po temperaturi mens da dodje za najvise dva dana. Na zalost, mora covek da se pomiri sa cinjenicom. Kamo moj elepe srece da se nikada nisam ni uhvatila u kostac sa svim ovim informacijama. jedino sto je dobro da sam saznala za te LH tracice ovde na forumu. Htela sma da kazem da mi je danas 28 DC - 12DPO cini mi se da mi se ciklusi sredjuju jer su bili duzi. Mozda zato sto sam pocela da trcim, ili sto se vreme prolepsalo, nesto jeste ali je dobro. Prosli ciklus na 31dan i ovaj ce najverovatnije na 30 dana. Eto, puno vas sve pozdravljam i saljem vam puno ljubavi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 29.5.2013 10:44:48
|
|
|
|
Maja1309
|
Graga moja šta da ti kažem, i meni dođe da mi je pun k svega. Al šta mogu, opet čćovjek ide dalje... bori se... nada se... al ti lipa moja nemoj još gubiti nadu klad vještica nije došla 11 i 12dpo mi je temp bila 36,7 a test bio pozitivan, ne mora temp puno značiti jer je sve to može biti ovako ili onako...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 8:21:46
|
|
|
|
GagaT
|
Cao devojke, ovo je izgleda postala tema "gubitnicki grafovi" nigde da upecamo trudnocu... Bas smo se ulenjili u poslednje vreme. Evo mog "gubitnickog grafa" :) Nisam vise ni ljuta, ni tuzna, niti razovcarana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 8:28:48
|
|
|
|
Ricola
|
Drage moje Od jutros pocinjem da merim BT.... Nadam se da cu imati srece u pecanju.... Rekla sam sebi prvo cu meriti BT, ako tu ne uspem preci cu na LH trakice. Ne zelim da udem u onu fazu preopterecenja, svi znamo da dosta stvari dolazi iz "glave".
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 8:45:32
|
|
|
|
GagaT
|
Puno srece rikola i ne zaboravi na tu granicu sto zelis da zadrzis. ja sam je mozda presla neprimetno. Jedino znam da sam se dobro osecala kada i LH i BT sa sigurnoscu pokazu ovulaciju. Znas li da sam pozelela da se nikada nisam ni o cemu informislaa... Pozelela sam da nista ne znam... Zelim ti od sveg srca ispunjenje tvoje zelje i puno srece. Pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 9:03:25
|
|
|
|
Ricola
|
Hvala Gaga, Nadam se da necu preci svoje postavljene granice. Dozvolila sam sebi da razmisljam o tome samo kad ujutru merim BT, i cim pocnem opet u toku dana razmisljati o tome ja skocim kao oparena i izadem vani...nadem nekakvu obavezu u gradu..i do sad se pokazalo kao dobra fora. Videcemo kako ce biti... Iskreno se nadam da cemo uskoro ugledati nase Gaga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 9:40:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Gaga draga zao mi je..Sjecas se prije par dana sta sam ti govorila i za LH i za ovulaciju,a ti si se cak malo i naljutila i pricala o pozitivi i negativi.. Ne daj Boze da tvoja borba bude kao moja,ali ipak mi je sve ravno do mora i nesikiram se vise uopste... Ti si mlada,uzivaj u ljubavi,polako krenes sa tim pregledima,mozda su malo spermici sporiji.. Znam da bih voljela da si vec trudna ali draga bice i samo moras vjerovati u to... A sada pitanje za iskusne bazalke Meni je vec 7 dana BT 37.1...Kasni mi dva dana,test negativan,da li je to zbog kiretaze veze nemam...U pon.imam zakazan Uzv.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 12:29:00
|
|
|
|
GagaT
|
Cao Cece, Kao prvo hvala ti na lepim zeljama, a drugo u vezi tvoga pitanja da ti kazem da je meni najvise 5 dana bila jednakao visoka temp. 37´C ne znam da li to ima veze sa kiretazama jer ja je nisam imala ali sam imala iste temp 5 dana. mozda ti nesto znaci to. P.S. Nisam se ja ljutnula, nego verujem do poslednjeg momenta da cu uspeti. Samo to. ja tebe puno pozdravljam i nadam se da cemo svi uspeti u svojim zeljama. Puno pozz i za sve druge bazalkice :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 19:36:23
|
|
|
|
bebica84
|
Cao svima....Pocela sam da mjerim BT od 21 dana ciklusa....do 25 dana je varirala od 36.7 do 37,a od 25 dana tj vec treci dan mi je 36.8...Sutra ne ocekujem ,al imam osjecaj kao da ce svaki cas stici...Da li po ovoj temperaturi moguca trudnoca? pozzzz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 19:41:18
|
|
|
|
Maraj
|
bebice, super ti je T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 19:45:41
|
|
|
|
bebica84
|
Cudno mi je temperatura je ok,al nemam nikakvih drugih simptoma...sem sto imam osjecaj kao da cu svaki cas procuriti ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 19:49:02
|
|
|
|
Maraj
|
Draga, simptomi krecu kasnije kad "debelo" kasni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 31.5.2013 19:53:36
|
|
|
|
bebica84
|
Sutra ujutro opet mjerim BT,pa cemo vidjeti...a nadam se da ce kasniti....da ugledam svoje Poozzzzz Maraj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2013 8:10:27
|
|
|
|
bebica84
|
Jutros BT izmjerena 36.9...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 1.6.2013 8:50:14
|
|
|
|
Maraj
|
joooj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.6.2013 7:51:48
|
|
|
|
bebica84
|
Jutros T 36.7,na testu jedna crtica,tako da ocekujem,samo sto nije stila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.6.2013 9:08:38
|
|
|
|
Maraj
|
ih draga, samo polako , nista jos nije izgubljeno dok ne dodje...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 2.6.2013 12:44:13
|
|
|
|
bebica84
|
Evo ipak je stigla Sta bi,idemo dalje....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.6.2013 10:19:30
|
|
|
|
Miffy84
|
Jutro drage cekalice trudilice! Meni je juče prošla i razmišljam da l' da opet mjerim T, jutros sam zaboravila, ali mislim da od sutra opet počinjem, šta znam, probaću još jedanput Šta vi kažete? Valjda ovaj mjesec bude uspješniji od prethodnog, baš nam se nešto nije dalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.6.2013 10:51:10
|
|
|
|
Maja1309
|
gago glavu gore bude bolje sjećaš se mene mjerila mjerila ostala trudna i evo sad opet mogu mjeriti, al evo šta mogu, ne mogu glavom kroz zid... Idemo dalje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 3.6.2013 18:46:42
|
|
|
|
Ricola
|
36.3 36.4 36.5 I onda cetvrti dan merenja 36.0 Extra mi e pocetak merenja. A usput bole me i jajnici. Jos 14 dana do (ne)ocekivane
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?