|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
27.5.2013 9:33:42   
Modessty
doručak upravo pojela user posted image - prepeć koji sam pravila sinoć i čaj, a sad bi nešto slatko al nema jer sam na poslu user posted image
za ručak ćemo punjene suve paprike i sarmice od vinovog lista koje sam spremala sinoć i daj bože da je ispalo kako treba (nešto mi sarmice ne idu od ruke)
A za večeru ću nadam se konačno napraviti pekarske kiflice. sem ako muž ne bude fin i lepo raspoložen da pravi plačinke.... ili još bolje da me neko pozove na večeru user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 926
27.5.2013 9:37:46   
Lu
Ja kad vidim šta Olga kuha poželim da me usvojiuser posted image
Ja nju zamišljam kako priprema svu tu hranu, onako domaćinski, brzo, ništa ne pipka puno nego sve joj ide od rukeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 927
27.5.2013 12:44:13   
nata11
I ja cu posle posla spremati sarmice u vin. listu ali za svaki slucaj stavicu i par paprika ako sarmice omanu.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 928
27.5.2013 12:50:14   
Olga75
Lu ja kad opasem kecelju i uzmem kuhacu pa leeetimm user posted image
i da naravno da cu da te usvojim user posted image
inace napravila sam jutros te mafine , pojelo se naravno , bilo je svakojakih , po onom receptu sto sam linkovala , najvise sa cokoladom , malo sa jagodama , malo sa visnjama , malo sa kornfleksom i ti su meni bili najbolji

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 929
27.5.2013 14:16:32   
Anoniman
corbicu od brokolija i pilav sa belim mesom. za dorucak bio kacamak..a za veceru ce biti pizza

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 930
27.5.2013 14:21:55   
Figaro88
Olga hvala,sutra cu da ih pravim,super sto mogu da budu razliciti,Andrea ne voli vocne,a mm takve bas voli...
Danas cu da spremim zapecene makarone,ima corbice,a juce sam umesto palacinki pravila krofne pa ima i njih...........

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 931
27.5.2013 14:23:26   
Anoniman
podgrejacu jucerasnju picu user posted image htela da napravim i neku corbicu, al sprecio me neocekivan prevod

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 932
27.5.2013 16:30:43   
minnica
I kod nas recikliranje danas. user posted image Ostalo graška od prekjuče, pa sam dodala domaće ćevapčiće i krastavac/paradajz salatu, a sveki još poslala pohovano meso i pire od mladih krompira, tako da je bilo i za ručak, a ima i za večeru. Za dezert sam napravila čoko bombu od Lu, evo čekamo da se dobro stegne, pa da navalimo. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 933
28.5.2013 1:53:09   
Bebilina
Rostilj, rostilj, rostilj citavog produzenog vikenda. user posted image
Pocevsi od raznjica, preko pljeskavica, marinirane piletine i kobaja do pecurki, paprika, crnog luka i cheri paradajza, sve je islo na rostilj. Sopska i coleslaw od salati. Dezert cokoladna torta i banane u foliji sa sladoledom.
Za piknik projice sa spanacem i tikvicama.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 934
28.5.2013 9:25:44   
branki*
grasak sa piletinom,upravo se kuva.krastavac salata.za veceru makarone sa tunjevinom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 935
28.5.2013 9:29:52   
adulence
kod nas ostao rucak od juce...za mm grasak sa mesom,posto spanac koji ja obozavam i koji cu jesti danas on ne voli...i dodacu neku salaticu ,mmmm da i kroketi od krompira...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 936
28.5.2013 12:55:32   
Anoniman
evo, danas cu da se potrudim, tj. vec jesam. govedji djuvec, tj. govedina u crvenom sosu zapecena sa sitnom testeninom (kritharaki) i tzatziki (bez belog luka) i kolac, nesto tipa mesavine za mafine, ali u vecem kalupu, sa cokoladnim mrvicama.

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 937
28.5.2013 13:02:13   
Anoniman
jutros przenice, za rucak paprikas sa noklicama

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 938
28.5.2013 13:32:38   
Sanjica26 RR
Treba mi recept za brzinski kolac sa tresnjama? Olga sigurno znauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 939
28.5.2013 14:07:45   
NadaR
Piletina i mladi krompir . Bucnula sam to u onu magi vrecicu . Salata i vjerovatno palacinke za M. veceras .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 940
28.5.2013 14:15:14   
lesica
Grašak ( Lenka ga je čistila) i teleće šnicle u foliji, i šopska salata.

Dezert- nema, večera- šta nadju u frižideru.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 941
28.5.2013 15:32:55   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Treba mi recept za brzinski kolac sa tresnjama? Olga sigurno znauser posted image

Sanjice, ja sad slučajno naleteh na neki kolač sa trešnjama, možda nije loš KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 942
28.5.2013 22:22:45   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: ksena

evo, danas cu da se potrudim, tj. vec jesam. govedji djuvec, tj. govedina u crvenom sosu zapecena sa sitnom testeninom (kritharaki) i tzatziki (bez belog luka) i kolac, nesto tipa mesavine za mafine, ali u vecem kalupu, sa cokoladnim mrvicama.

Uh Kseno ovo tvoje zvuci ukusno user posted image Daj recept plz!

Mi za rucak griddle cakes tj americke slane palacinke sa secercem, pancetta i slatki chili sos.
Vecera pileci kari i pirinac ala mm.
Desert cera mutila kolac sa jabukama i orasima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
29.5.2013 13:22:54   
Anoniman
sladak kupus

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 944
29.5.2013 13:32:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bebilina

IZVORNA PORUKA: ksena

govedji djuvec, tj. govedina u crvenom sosu zapecena sa sitnom testeninom (kritharaki) i tzatziki (bez belog luka) i kolac, nesto tipa mesavine za mafine, ali u vecem kalupu, sa cokoladnim mrvicama.

Uh Kseno ovo tvoje zvuci ukusno user posted image Daj recept plz!

nije nista posebno, ali je ukusno. uzmem govedinu, obarim samo toliko da izadje ona prljava pena, izdinstam direktno u ekspres loncu malo luka na ulju, dodam tu govedinu (obicno onako neka 4 veca parceta, oko pola kg zajedno, to nam je za dva dana mera user posted image ), paradajz sos i vodu da pokrije to meso, dodam so, biber u zrnu i bahari u zrnu (moze i bez) i zatvorim lonac da kuva nekih 20ak min. Obarim tu testeninu (to je ona testenina u obliku pirinca) da bude al dente, procedim je, stavim u tepsiju, dodam ili malo maslinovog ulja ili malo putera i promesam i onda preko toga prelijem ono meso u tom saftu i stavim u rernu da se zapece. Kad serviramo, ponekad narednamo odozgo malo tvrdog sira (kao parmezan) ili ne. A tzatziki je klasican - seckani krastavac, pavlaka, malo maslinovog ulja, mirodjija i so.

Sto se tice kolaca, za manji kalup ide pola margarina sa pola solje secera, lupa se onako 10ak minuta dok ne postane penasto, dodaju se 2 jajeta, pola solje mleka i 250 gr brasna (onog sto se dize samo, sto ima vec prasak za pecivo u sebi) i na kraju vanili secer i cokoladne mrvice, recimo pola kesice, to onako samo varjacom se promesa, izlije u namazan kalup i pece nekih 45 - 50 min.

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 945
29.5.2013 13:48:08   
Torbica
Tavce na gravce, pecene paprike sa belim lukom, jos se mislim da li da ubacim u turbo rernu panirane lignje... budu divno hrskave bez kapi ulja user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 946
29.5.2013 13:58:07   
Bebilina
Kseno spremila sam teletinu i pasatu, pravim veceras user posted image
A kad kazes pola kesice mrvica jel to kesica od 100gr? Probacu i taj, samo do radnje po puter da trknem. user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 947
29.5.2013 14:10:14   
nata11
Mrzi me da spremam ko nikad tako da ce biti sta nadjemo kod sveki mozda za veceru carbonare a i to je pitanje. A za vikend se spremam da budem parava domacica user posted image kuvacu nekoliko jela (obavezno kupus) i 2 vrste kolaca.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 948
29.5.2013 14:30:12   
Anoniman
bebilina, da pola kesice od 100 gr. to ja onako otprilike da se u tom zutom testu vide crne mrvice, ali na tu meru sto sam napisala otprilike ide pola kesice, znaci 50 gr. a sad koji gram vise ili manje nije mnogo bitno. pecem prvo na 180 stepeni pa posle malo smanjim

nato, ja volim kupus, ali mm bas i ne. jede ga samo u jelu sa govedinom koje se pravi na slican nacin kao ovo gore sto sam opisivala, samo ne ide u rernu, a kupus se isece i proprzi na ulju.

< Poruku je uredio ksena -- 29.5.2013 14:31:39 >

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 949
29.5.2013 14:49:41   
lokica77
S obzirom da danas ruckam sama(mm rucao na poslu) spremala samo potaz, valjda ce se naci nesto i u frizideru, za veceru pojma nemam sta cu mozda neke krokete i uz to sosic neki videcemo.
Za desert ima kakao kocka od juce

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here