|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
21.5.2013 23:00:19   
branki*
boranija sa piletinom,salata..za veceru popara.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 901
22.5.2013 13:14:30   
Lu
Zeleni rezanci u umaku od gorgonzole, dodala sam još nekih sireva jer nisam mogla da odolimuser posted image
Mljacuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 902
22.5.2013 13:19:14   
tanjica85
pasulj i upravo pravim tortu sa bananama

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 903
22.5.2013 13:34:17   
minnica
Pečeni svinjski file, mladi krompirići i zelena salata sa krastavcem, a za dezert integralne palačinke sa domaćim pekmezom od šljiva. Kod nas od svih poslastica palačinke nekako najbolje idu. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 904
22.5.2013 17:05:54   
NadaR
Domaci cevapi i mladi krompirici . Pravila sam i neki domaci sladoled sa jagodama koji M nece ni da lizne. Prosle godine je bio lud za jagodama ,ove nece ni da proba ni za zivu glavu. user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 905
22.5.2013 18:52:39   
Verolina
Corbast pasulj sa suvim mesom, zelena salata i mladi luk, strudla sa makom. Danas smo Srbendeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 906
22.5.2013 20:21:58   
Bebilina
Losos paketici sa svezim djumbirom, sargarepom, paprikom, mladim lukom, limunom i maslinovim uljem, rizoto sa graskom i peceni secerac. Dezert sladoled od cokolade, kome se jede user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 907
23.5.2013 11:18:53   
Olga75
supa i z kese , grasak varivo i kobaja
za drugo vremena nema a i bas me briga za desert treba to i napraviti

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 908
23.5.2013 11:22:57   
Lu
Ja sam marinirala bijelo meso pa ću ga u mrvice i na papiru peći.
Salaticu ću od rotkvica i mladog luka sa mileramom, samo treba otići u vrt po ovoj kišiuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 909
23.5.2013 14:36:34   
Anoniman
jutros sam se set_ila olge user posted image
jer je i kod nas danas " dan za pomijarenje" user posted image
imam corbu od povrca od juce, restovan krompir, ostalo par punjenih tikvica, a mm doneo sa slave od tetke kompetno posno predjelo i manastirki gulas. ima i sitnih posnih kolaca.. tako da danas jede ko sta uhvati. user posted image

< Poruku je uredio Macaki -- 23.5.2013 14:37:28 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 910
23.5.2013 14:48:15   
nata11
Nista za danas, mozda tek za veceru nesto smislim kada dodje muz sa posla.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
23.5.2013 16:16:45   
PoisonEve
Musaku sa tikvicama i piletinomuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 912
23.5.2013 20:52:36   
Bebilina
Za dorucak ispekla pannetone, za rucak pravila pastetu od jagnjece dzigerice, za veceru Jamajcanski kari sa nautom i ananasom user posted image
Pekla sam i ukrasavala cupcakes za prodaju u skoli sutra, tako da sam nam od toga ostavila "cak" 3, na mm-ovo nezadovoljstvo user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 913
23.5.2013 23:09:54   
madre
ja spremala pilav i bas ga nekako cesto spremamuser posted image za sutra pasulj, a juce punjene paprike... i nezaobilazna zelena salata sa mladim lukom!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 914
24.5.2013 13:14:02   
Figaro88
Za dorucak su bile slatke przenice,za ruckic cu da skuvam neko povrce,sada cu da odem do pijace pa sta lepo nadjem,i da napravim mafine od ml.mesa,Andrea ih zove kolacici i uvek smaze po 2user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 915
24.5.2013 18:29:02   
minnica
Zapečene makarone sa sirom. Kakav sam dan imala, dobro da sam išta pravila. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 916
24.5.2013 19:30:38   
caca81
Za doručak zapečeni hleb sa belim lukom, mirođijom, bosiljkom, uz to poslužena domaća slanina i mladi luk, za ručak dinstana jagnjeća džigerica, pečeni krompir u ljusci sa kajmakom, zelena salata sa dresingom od belog luka. maslinovog ulja i limuna, za večeru ispekla proju sa komadićima domaće kobasice i domaće ljute paprike i uz to servirala domaće kiselo mleko, a za desert jutros u 5h, pre posla, napravila puding od čokolade sa prelivom sirupa od šumskog voća. Za sutra za piknik u prirodi za mojih šest prijateljica i njihovih 10-tak dece pravim sledeće...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 917
25.5.2013 14:53:53   
minnica
Grašak, pečene krmenadle i zelena salata

No need to run and hide

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 918
25.5.2013 15:16:30   
Biserce
Pita sa sirom, musaka i mmm cokoladna pitaaa...za veceru cu smisliti nesto...

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 919
25.5.2013 16:19:37   
Torbica
Mm pekao rostilj, pa sam mu uvalila da izgriluje tikvice, pride salata od pecenih paprika. Skuvala sam pilecu supicu, za sutra, tako da vikend prolazi bez mnogo akcije u kuhinji. user posted image Za dorucak sam pekla projice koje sam sinoc zamesala. Sutra cu samo laganu torticu od jagoda.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 920
25.5.2013 16:26:16   
Torbica

IZVORNA PORUKA: caca81

Za doručak zapečeni hleb sa belim lukom, mirođijom, bosiljkom, uz to poslužena domaća slanina i mladi luk, za ručak dinstana jagnjeća džigerica, pečeni krompir u ljusci sa kajmakom, zelena salata sa dresingom od belog luka. maslinovog ulja i limuna, za večeru ispekla proju sa komadićima domaće kobasice i domaće ljute paprike i uz to servirala domaće kiselo mleko, a za desert jutros u 5h, pre posla, napravila puding od čokolade sa prelivom sirupa od šumskog voća. Za sutra za piknik u prirodi za mojih šest prijateljica i njihovih 10-tak dece pravim sledeće...user posted image user posted image user posted image

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 921
26.5.2013 13:21:08   
Olga75
za dorucak pereci iz pekare , oni mekani i jogurt
rucak : supa sa domacim rezancima , kuvano meso , sargarepa , persun , celer , pastrnak sa sosom od mirodjije , paradajz sosom i sosom od jabuka ,peceno pile sa mladim belim lukom , mentom , ruzmarinom i tako zacinskim travama , krompir pire sa safranom , zelena salata sa dresingom od maslinovog ulja , limuna i limunske trave , jagode u fraku - smokingu , cokoladna torta- onaj kejk , znaci samo cokoladno testo preliveno ganas -om
za veceru cu da napravim pekarske kifle i domace kiselo mleko
a sutra zver ima priredbicu pa cu da nosim mafine , ne znam trebalo bi napraviti jedno sedamdesetak komada , da bide za svakoga bar po jedan
ali to cu sutra da vam napisem user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 922
26.5.2013 13:31:32   
Figaro88
Ja sam stavila piletinu da se marinira,posle cu da je grilujem,kuvam corbicu od povrca,pire od mladih krompirica,salatica,i palacinke.Olga kako pravis mafine?Treba mi neki brz recept bez komplikovanja,ja imam samo neke zakoje mi treba 100godina.......

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 923
26.5.2013 14:12:45   
Olga75
Figaro , evo ovde moj recept KLIK , jednostavno je baaas a peku se 20 tak minuta , znaci laganica , kad se Nadja rodila ja sam pravila nekih 150 i bila gotova za tri sata , ukus koji hoces , znaci samo obogatis osnovni recept

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 924
27.5.2013 9:26:49   
Lu
Za doručak sam upravo pojela pečene paprike prelivene jajetomuser posted image
Za ručak ću staviti u vrećicu za pečenje komd janjetine sa aromatičnim biljem, šta mi dođe pod rukuuser posted image
Salata, sve iz vrta što je stiglo (rotkvice, mladi luk, krastavci), naravno sa mileramomuser posted image
Za večeru...tu ću uključiti svog sina, da zajedno smislimo i napravimouser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here