Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:27:37
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve IZVORNA PORUKA: PoisonEve Jel gledao neko Hunger games? Gledala sinoc. Prica je zanimljiva, a i ja volim te futuristicke filmove. Mada mislim da su mu ciljna publika ipak tinejdzeri. Svejedno, meni se dopao
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:32:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li šta slično?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 14:48:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
E to ne znam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 1:46:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Bila večeras na proslavi rođendana Cineplexxa, gledali 3D Pijev život, znači, oduševljena! TRAILERKLIK A još smo dobili i klopu i piće zbog rođendana bioskopa , ma uživancija! Evo sada se vratili, još smo pod utiscima, preporuka! I priča i efekti su savršeni :DD
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2012 1:50:38 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 1:50:15
|
|
|
|
dunja RR
|
I jedva čekam Hobbita, videla sam trailer i to 3D, perfect!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 2:26:42
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I jedva čekam Hobbita, videla sam trailer i to 3D, perfect! I ja čekam Hobita! Kod mene na faksu bila promocija. Slikaš se ispred ogromnog panoa sa slikom Gandalfa i dobiješ 20% popusta za karte. Naterala sam i muža da se slika Ehhhh.... kakav tolkin manijak! Još su postavljali pano i ostalo kad sam im prišla! Najgora sam! Umesto da pustim studentariju ja morala prva!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.12.2012 2:28:25
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.12.2012 14:03:45
|
|
|
|
Krcko
|
Gledao neko juče Hobita??Utisci?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.12.2012 14:23:32
|
|
|
|
Modessty
|
jao i ja čekam da se mm smisli kad ima vreme da odemo na Hobita! Ubi me ovo čekanje
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.12.2012 19:41:16
|
|
|
|
mareboy91
|
scareface naravnoooooo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.12.2012 15:19:08
|
|
|
|
viking
|
Da li je neko gledao Pijev život? Ja sam već dva puta, meni je odličan, toliko pun simbolike, gledala bih ga opet. A opet, čini mi se da sam jedina, svih šestoro ljudi s kojima sam gledala film su rekli da im je "onako".
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.12.2012 21:48:18
|
|
|
|
panpan1
|
zivot je lep - mamma mia...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 2:20:57
|
|
|
|
opcinjena
|
obozavam komedije npr upoznaj foknerove
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 3:43:40
|
|
|
|
panonkinja
|
kad porastem bicu kengur
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.12.2012 13:08:00
|
|
|
|
jelenica011
|
kad jaganjci utihnu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:42:31
|
|
|
|
Lu
|
Večeras u 8 ide ljubić, "P.S. Volim te", a onda "Skoro sasvim obična priča"- srpsko - crnogorski filmjel neko gledao?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:48:18
|
|
|
|
NadaR
|
Na kom kanalu? Milan ceka neki na Novoj ali ga mozda zeznem
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:52:10
|
|
|
|
Lu
|
Prvi na HRT1 drugi na HRT2. Samo da ne zaspim do ovog drugog, gledala sam najavu i baš bi ga voljela gledati al sam ja kokoš, s njima ležem i budim se
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:52:56
|
|
|
|
NadaR
|
Cimacu te da te probudim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 19:58:14
|
|
|
|
Lu
|
Haha, nemoj opasno je mene buditi onda i psujem,
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 20:00:38
|
|
|
|
NadaR
|
Lu! Dzizis Krajst! Psujes?! Ja sam danas gledala Notebook po hiljaditi put.
< Poruku je uredio Nada RR -- 12.1.2013 20:01:54 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2013 20:15:39
|
|
|
|
malapufika
|
mm i ja cemo veceras da gledamo taken 2
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.3.2013 19:11:17
|
|
|
|
viking
|
Mi sinoć gledali Hičkoka, dobar je film, iako nisam neki poznavalac njegovog lika i dela. Preporuka! Večeras smo planirali da gledamo Linkolna, ali moram da pišem postove
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.4.2013 11:22:19
|
|
|
|
dunja RR
|
My sister's keeper, dugo ga imam (hvala Maya21;), ali nikako da ga odgledam. Sinoć konačno - odličan!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2013 20:55:16
|
|
|
|
nata11
|
Retko kada se odusevim filmom. Imam omiljeni Bozicni film: Zivot je lep (prikazuje volju za zivotom na poseban nacin kroz jednu tuznu pricu), za sve nas cekalice: Maybe baby on mi dize raspolozenje posle jos jednog propustenog meseca na njega me je ovde podsetila jedna od clanica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?