Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2012 21:29:40
|
|
|
|
Jole84
|
Milena stigo je prevod
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2012 23:30:19
|
|
|
|
milenatea
|
jeeeeeeeeeeeeee, daj link
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 11:29:49
|
|
|
|
Jole84
|
Izvini ja kasno videh da odgovorim Super je filmić
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 16:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam pre koji dan The Devils iz 1971, mislim da se vodi kao horo ali nije klasičan horor, više me je priča poremetila nego same scene. Nisam ljubitelj starijih filmova, ustvari, ne podnosim ih, ali ovo...zlo kako je dobar, jedan od retkih gde smo se mm i ja složili da je super. I poprilično neočekivan, bar meni bio. Gledala sam i domaći "Sestre", čoveče, koja me tuga uhvatila
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 16:51:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Izuzetno postujem stare horore. Jesi li gledala "Rosemary's baby"? Jedan od boljih filmova koje sam ikada pogledala
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 16:56:56
|
|
|
|
isidora88
|
gledajte film fotograf japansku verziju, dobar je horor
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 19:47:18
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja sam skinula Nedjin Devils pa gledam veceras. Skinucu i fotografa. Dugo nisam gledala dobar horor
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 20:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam gledala PE, sad idem da nađem i skinem, pogledala sam trejler, čini mi se da je zanimljiv, a i da nije, takve kultne filmove treba svakako pogledati. Sledeći na spisku su mi Doogtooth i Happiness, oba se vode kao filmovi od kojih se povraća, paaaa videćemo.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 20:24:55
|
|
|
|
minavb
|
Saljite linkove na pp
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 21:02:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Nisam gledala PE, sad idem da nađem i skinem, pogledala sam trejler, čini mi se da je zanimljiv, a i da nije, takve kultne filmove treba svakako pogledati. Sledeći na spisku su mi Doogtooth i Happiness, oba se vode kao filmovi od kojih se povraća, paaaa videćemo. Dogtooth as in grčki film Očnjak ili nešto drugo? Ako ej taj grčki on je savršen!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 21:09:44
|
|
|
|
Anoniman
|
JEste grčki, preporučili su mi ga vrsni ljubitelji bolesnih filmova, pa se nadam da me neće razočarati
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 21:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedan od mojih omiljenih filmova, definitivno.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 21:36:02
|
|
|
|
jovicaa
|
rozmarina beba je sjajan film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 22:24:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
O, da. Ja sam dugo (stidim se zbog toga) imala predrasude o starim hororima. A kad sam jednom oklekla i odgledala par, bilo mi je krivo sto to nisam ucinila ranije. U Rozmerinoj bebi, nema ni kapi krvi ali taaako scary, stvarno da se najezis. Polanski rules!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2012 23:20:46
|
|
|
|
jovicaa
|
ne postoje stari i novi, samo vredni gledanja i oni koji nisu vredni
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 7:28:07
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Dugo nisam gledala dobar horor To je zato što dugo nije snimljen dobar horor. Kada smo kod Polanskog, meni je Repulsion odličan film (mada ja filmove Polanskog ne ubrajam u horore), a takođe me oduševljava i Stanar (Tenant). Stari horori su meni odlični, čak sam se jedno vreme palilana one krš horore iz osamdesetih (tipa Američki vukodlak u Londonu). A od tih starijih, sećam se da sam kao dete (da, gledala sam i tada horore) kod babe gledala neki crno beli, mislim da su ga naši preveli kao Muzej voštanih figura i da sam se crkla od straha, kada neke figure počinju da padaju. Našla sam nešto na IMDB-u, ali nisam sigurna da je to to.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 8:35:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Stari horori su meni odlični, čak sam se jedno vreme palilana one krš horore iz osamdesetih (tipa Američki vukodlak u Londonu). Noi u kojima svi beze uz stepenice i svaka riba koja zove frajera dok bebisituje, obavezno biva rascerecena. Ja volim da gledam horore svih vrsta, i vecina me dobro nasmeje koliko su stupidni, ali ima onih o kojima i dan danas razmisljam. Kad sam bila mala, gledala sam u dedinom selu u bioskopu (selo je imalo bioskop, da da) horor B produkcije po imenu "Oci zla". Egipatske kletve i slicno. Godinama sam sanjala scene iz tog filma, a niko nikad nije cuo za njega.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 8:49:12
|
|
|
|
LillyT
|
Da nije možda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0080402/
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 8:51:30
|
|
|
|
minavb
|
Mislim da nije, ali morala bih da pogledam. Gledala sam film pre 24 godine.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 9:00:23
|
|
|
|
LillyT
|
Ćuti, ja kada kažem pre 25 godina, muka me uhvati, a jednom mi se neko nadovezao, pa rekao, "znači, pre četvrt veka" IZVORNA PORUKA: minavb ali ima onih o kojima i dan danas razmisljam. Upravo sam o tome i pisala gore, u poslednjih... X godina se nije snimio dobar horor, meni svaki isčezne iz glave za par dana. Jedino možda Haute tension (ako se to može nazvati hororom) me je držao duže vremena.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 9:03:52
|
|
|
|
minavb
|
klik evo ga tek sad kapiram da sam matora
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 9:47:02
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mina, meni izgleda poprilicno dobar. Sta kazete na Omen? Sva tri dela su ok, ali moram reci da mi je treci posebno zanimljiv. Snimili su i rimejk cini mi se samo prvog dela. Sra*je!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 9:52:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Omen je odličan, a rimejk je crap. Valjda kad znaš šta te čeka, ne može baš da bude toliko zanimljivo, a sasvim sigurno nema element iznenađenja kao original.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 9:53:47
|
|
|
|
minavb
|
The Omen, prvi sa Gregori Pekom je meni najbolji. Ostali su onako, nista spec.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?