Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.9.2012 10:01:23
|
|
|
|
PoisonEve
|
"Evil dead", nisam gledala ali su mi preporucili mnogi. "Keri" je takodje dobar
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 20:45:28
|
|
|
|
Anoniman
|
PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan! A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linča
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 20:53:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan! A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linča Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 21:00:07
|
|
|
|
jovicaa
|
prvi, prvi omen je bas jeziv.. dugo sam se jezila posle tog filma kada vidim rotvajlere, a da ne komentarisem muziku... ja jako volim linca, ali u poslednje vreme se prodao, postali su mu smaracki filmovi. mada i dalje mi je jedan od omiljenih rezisera. kakav je ovaj what to expect bla, meni nekako mlako deluje, da li gledati?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 21:22:49
|
|
|
|
minavb
|
Rozmarina beba je genijalan film. KAd smo kod Linca, sta mu kog vraga znaci ona Glava za brisanje? Nikad, ali nikad nisma mogla da ga gledam celog, i uopste nisam skapirala ni to sto sam gledala. Trenutno se na HBO da je Autostoperski vodic kroz galaksiju, i ne kontam sto su se svi lozili na ovo.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 21:25:52
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nedjo drago mi je da ti se dopao. Sad sam pogledala trailer za Dogtooth. Mislim da ne zelim da ga gledam. Trenutno nikako. Mm se odusevio, sto me ne cudi Sinoc smo gledali The Devils i mnogo mi je bio spor. Ili sam je nesto drugo ocekivala, ne znam...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.9.2012 21:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina, mm danas skinuo eraserhead, kaže da se spremim za sutra psihički PE, Devils je specifičan, ali mi totalno verno prikazuje sliku svog vremena, sve vreme sam bila naježena. Možda mi se toliko dopao zbog realne slike neke sirovosti, i surovosti tog vremena, ne znam, ali mi je skroz legao.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.9.2012 19:34:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
THE MANSON FAMILY
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.9.2012 1:10:27
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Nedja RR PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan! A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linča Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala) Dogtooth U bre, sad videh o cemu je. bas mi se gleda. Jesi li gledala Politiki kuizina kako se vec kaze?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.9.2012 1:31:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Nedja RR PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan! A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linča Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala) Dogtooth U bre, sad videh o cemu je. bas mi se gleda. Jesi li gledala Politiki kuizina kako se vec kaze? Gledala. Ok je.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.9.2012 15:02:40
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Nedja RR PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan! A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linča Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala) Film je jako dobro snimljen, glumci su odlicni, kamera, scenografija, sve zivo. A u njemu nema sta nema od tabua iz porodice. Samo jos da se majka ukrstila sa cerkama i svi bi se obrnuli u krug. Ali na stranu te preterane scene, film ima jako puno slojeva. Slojeva koji cini mi se ladno mogu i da opisuju i Srbiju, ipak smo blizu i imamo tih nekih nijansi slicnih. Vezanih za mesanje porodice u sve zivo, za patrijarhat, za odlazenje od kuce, za ispiranje mozga sto od porodice to od drustva itd. Ali definitvno nije lak za gledanje, zaveze se stomak milion puta, ima elemente horora. Podseca me na Stenli Kjubik fazon u filmu Shining.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.9.2012 0:26:22
|
|
|
|
Milica cica
|
Moj omiljeni Pravna plavuša
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.9.2012 8:01:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Vuko, baš mi je drago da ti se dopada Meni je sledeći Intouchables, jedva čekam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.10.2012 6:44:25
|
|
|
|
vukosava
|
Friends with Kids, nije lose klikni za trailer
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.10.2012 14:52:37
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jel ima neko preporuku za dobar film?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.10.2012 18:19:30
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Jel ima neko preporuku za dobar film? Kakav te zanima? Opisi malo
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.10.2012 23:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro veče. Dajte neki hororčić ali da nije za piškanje u gaće.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.10.2012 10:04:45
|
|
|
|
Krcko
|
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Dobro veče. Dajte neki hororčić ali da nije za piškanje u gaće. Evo za preporuku jedan sjajan: Let me in
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.10.2012 10:06:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krcko IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Dobro veče. Dajte neki hororčić ali da nije za piškanje u gaće. Evo za preporuku jedan sjajan: Let me in Ali to je drama sa vampirima, nije horor...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.10.2012 10:16:06
|
|
|
|
Krcko
|
Ma sve i da je klasifikovan kao drama,par puta su mi se sve dlake nakostrešile!Meni je priča divna i sve preporuke za film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.10.2012 10:21:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krcko Ma sve i da je klasifikovan kao drama,par puta su mi se sve dlake nakostrešile!Meni je priča divna i sve preporuke za film. Ne znam kako je klasifikovan, čitala sam knjigu i gledala film i dalje tvrdim da je drama, divna drama i sjajan film ali nije horor. (Doduše moram da se ogradim da američku verziju nisam i neću gledati)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.11.2012 23:30:22
|
|
|
|
PoisonEve
|
Za ljubitelje horora, odlican Frailty
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.11.2012 23:36:54
|
|
|
|
Azra_
|
meni je najgori horor film Karantin. Nije zamišljen kao horor, ali zaista je jeziv film. Ko voli tako nešto...neka pogleda. Ja se uvek vraćam sledećim filmovima: Purpurne reke, Jaguar, Sati, Svetac, Frida...jesu matori, ali dobri...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.11.2012 23:44:10
|
|
|
|
PoisonEve
|
Obozavam Sate. Jedna od najboljih drama
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.11.2012 13:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste li gledali Igre gladi (hunger games)? Meni se dopao, totalno sam bila pod utiskom. Ima li neko da predloži nešto slično?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?